ahoj,chcela bz som s aopztat,ye ci ma niekto skusenost s pouyivanim lieku lipoxal
Lipoxal - pouzitie
Ahojte, tiež už niekoľko rokov bojujem s váhou, aj keď to nie je nič strašné vravia..ale, už 3 týždeň dodržiavam oddelenú stravu a 3 kg je dole, okrem toho denne 40min. vychádzkovej chôdze a pojde to, mám 165cm a 64kg. Skúste.
ja pišem len moju osobnu skusenost,ja som schudla a to je pre mna podstatne,uživala som napr.aj homeoslim a ten mi vobec nezabral,tie zazračne kokteily tiež nie.Mimochodom vahu som si udržala cely rok.
Bez cvicenia a upravenej stravy nikdy nikto na svete neschudol!!!!!! existuje jednoducha rovnica: vydaj energie musi byt vyssi ako prijem a to si mile damy zapiste do vasich ruzovych dennickov. Nechapem ako moze niekto vyhodit za tablety na chudnutie 700 sk. to je HRIECH!
ja som z lipoxalu krasne schudla behom 2 až 3 mesiacov 10kilogramov,bez cvičenia,nebola som po tych liekoch hladna,takže som jedla omnoho menej
DREW, DAVAM TI ZA PRAVDU, ALE TO TIE DIEVCATA A ZENY NEVEDIA A AKO KEBY ANI NECHCELI VIDIET.
ALL: SCHUDNUT SA DA, AK ZMENITE CELKOVO ZIVOTOSPRAVU A ZACNETE SA AJ HYBAT, CIZE VIAC ENERGIE VYDAVAT AKO PRIJIMAT. JEDINA UCINNA FORMA SCHUDNUTIA. AK NIEKTO NEMA PEVNU VOLU, TAK TABLETKY, ALE IBA AKO BARLICKA. A AJ TO POD LEKARSKYM DOHLADOM.
Ja som už skúšala všelijaké veci na chudnutie ale podľa mńa čo nezješ od toho nepriberieš a nemusíš to schudnúť.Aj CLa je nič,ja som od neho neschudla vôbec ani kilo a mala som aj chuť na sladké.Myslím si,že to závisí aj od organizmu človeka.
milka kupila som si prípravok Lipoxal ale sa ho bojím užívať,lebo mi nedávno zistili vysoký krvný tlak a čítala som ,že by sa v takýchto prípadoch nemal brať.Má s tým niekto nejaké skúsenosti.Hoci v reklame hovoria o čiste prírodnom produkte .
JA SOM HO BRALA LEN SOM Z NEHO PRIBRALA ATO CVICIM 3× TYZDENE NIKDY VIAC SOMARINA LEN PRIDES O PRAHY VYUZI ICH NA NIECO LEPSIE