Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

veronika1211

majka, ja vyuzivam skupinovu zlavu, takze to mam za trocha menej ako normalne. stoji to cca 6-7e na den a mas v tom 5 jedal. je sice pravda ze byb olo asi vyhodnejsie varit si to doma, ale ked to chces sledovat musis to merat, vazit a podobne, co by nebol problem. pre mna je najvacsi problem asi cas, kedze pracujem, ked nepracujem tak som v skole, v kniznici a pisem diplomovku a podobne a volny cas sa chcem venovat priatelovi.
kedze som chodila na obedy kde som za obed dala 4e, tak mi to dojde fajn cena. sice su to mensie porcie ale uvidime. vyskusam a potom vam poviem.
Drzte sa a prajem dalsie uspechy :)

majka__

si sikovna DevisAngel... :o) 3 kg za tyzden je pekne. ja mam dole 3 kg, ale za 3 tyzdne. asi mam uz organizmus zmoreny dietami, tak to ide pomalsie. chystam sa akurat na bazen (uz si neviem den bez bazena predstavit...). takze sa tesim. mne zatial viac ubudaju len cm (na stehnach, pase...). takze som rada.

Veronika, kolko stoji ten dovoz potravin? no ja by som radsej jedla len to, co si pripravim sama (aspon viem, ze co do daneho jedla dam). niky som to samozrejme neskusala, ale v podstate jes 5x denne tak ako by si mala jest normalne.
inak ja vodu vypijem tak max. 2 l, i ked by som na svoju hmotnost mala vypit asi viac :o)

veronika1211

ahojte baby,
kolegynky zacali s harmonyservis.cz a dnes teda aj ja. uvidime co to bude zac. vozia jedla od ranajok po vecere - mensie porcie 5 jedal a vozia to rano domov. ma to 5000kJ. su to normalne jedla ako jedavam vzdy (napriklad dnes ranajky kolac, desiata jogurt, obed cestoviny s ryzou, olovrant syr s olivami, vecera nejaky gulas s chlebom) tak uvidim po mesiaci. nemate s tym niektora skusenosti?

DevilsAngel

Kity Katy
Je to veeľmi jednoduché, na 10 kg svojej váhy musíš vypiť 0,4 l vody.
Takže napr. pri váhe 80 kg je to
0,4 x 8 = 3,2 l .

Tak nazdravie :)

DevilsAngel

Ahojte babenky, musím Vás pochváliť ide Vám to nádherne. Ja som za týždeň dala dole 3 kg a som s tym nadmieru spokojná, no som si vedomá že ďalej to pôjde už asi pomalšie.
Len sa mi držte a ak môžte hodte nejaký super receptík na obedík, lebo nejako dochádza fantázia :/ a v tých knihách na zdravú výživu nie je nič extra čo by mi zachutilo :(

sajma

Ahojte baby, snažím sa schudnúť... mam 168cm a 66 kg už tretí týždeň obmedzujem sladké a aj niektoré jedlá, cvičím 6x týždenne a striedam fitko s plávaním... a nič ! ako je to možné že sa moja váha nepohla ani o deko ? budem veľmi rada ak mi dačo poradíte alebo si naordinujem dietu... inak to už nevidím

majka__

tak pekne Janulik... ja som dala dole 2,5 kg (+/- 0,5 kg). mne rifle, ktore mi boli obtiahnute niekedy su mi teraz volne. takze ma to tesi.

koalka: ja som iba pridala pohyb a upravila som si stravovacie navyky tak, aby som jedla 4-5x denne, z toho 2x ovocie ci zeleninu (samozrejme zeleninu jem aj ako prilohu). ale jem aj chlebik aj sladke. len vsetko s mierou samozrejme...

koalka

ahojte baby, ako tak čítam, tak vám to super ide, nedržíte žiadnu diétu, že? len ste obmedzili sladké a zaradili hlavne pohyb.