Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
no schudla som od 10 teho januara 2kg, vcera som dostala kramy tak som zhltla 3bit na dva hryzy ale nevadi :)
v nedelu sa vazim rano nalacno, tak som zvedava ci to bude pod 53kou, dam vediet.
Chcela by som si kupit aj tu rotanu ci ako sa to vola, vraj je dobra na formovanie brucha a bokov
aj ja by som rada chodila plavat aj kazdy den, chodievala som sama pred dvoma rokmi, tiez ma poslala doktorka kvoli chrbtici, trpli mi ruky ale ked mi to preslo tak som to nechala, skoda. a teraz sa nemozem odhodlat
Inak niekde som citala, ze idealna vaha sa odvija od vysky, ze vaha ma byt o desat menej ako vyska ( nejak to neviem dobre vysvetlit), skratka ja, kedze mam 158 cm by som mala mat 48 kg, co si o tom myslite? mne to pripada celkom logicke
A kocky ostatne, ako ste na tom?
vitaj Lujza medzi nami :o) bude super, ked sa k nam pridas - aspon to tu bude veselsie :o). ja som tiez zacinala od vahy 85 kg a dnes rano som uz mala 81,5 kg. ja som sa nevzdala ziadnej potraviny, len si dam zo vsetkeho, ale pomenej (napr. dnes vecer som bola na pizzu s priatelmi, ale zjedla som len 3/4 a viac som nevladala, tak zjedol za mna kamarat). ja mam 1,78 m a chcela by som sa dostat na hranicu 70 kg. niektori hovoria, ze si davaju ciastkove ciele, ale ja som si dala priamo tento. a cim viac sa k nemu priblizujem (aj ked moc pomalicky), tak tym som stastnejsia.
Kitykaty: zajtra pojdem plavat sama zrejme skoro rano. bazen otvaraju o 7:00 rano, takze asi pojdem okolo tej 7:00-7:30. inak mi to neskor velmi nevyhovuje. vies, mam spoluziacku, ktora aby isla cvicit tak chodi do vedlajsej dediny od tej, kde byva. ale chodi autom vraj, tak je to jednoduchsie. a ako sa ti inak dari?
ano, myslela som ze chodis sama. ja by som sa aj odhodlala, ale som z dediny a trepat sa sama do najblizsieho mesta sa mi nechce, este aj to cestovne zase zdrazelo. Hmm ani neviem ci geneticky, mamina je pevna odkedy si pamatam, neviem ako by vyzerala keby je stihla a sestra ma tiez dost velku nadvahu po dvoch detoch. ja som tiez mavala kedysi velku nadvahu. asi je to geneticky, budem sa musiet zmierit s tym, ze ked budem uplne stihla, budem taka ze ani rici ani cici. teraz sa mi paci ze mam aj troska stehna pevnejsie a boky oblejsie, to by som chcela aby ostalo ale to brucho a chrbat nech sa zmensi. Ale ked schudnem, myslim ze zo vsetkeho, cele zle je to
Náhodou som natrafila na túto diskusiu a poviem Vám, že sa mi veľmi páči. Obdivujem Vás dievčatá a gratulujem Vám ku každému zhodenému kilogramu. Sama mám nadváhu, tak ma to naštartovalo, aby som začala so sebou niečo robiť, lebo momentálne je moja váha 85 kg, čo je naozaj dosť pri mojej výške 1,72 m.
Už druhý týždeň sa snažím jesť zdravú stravu, hlavne zeleninu, obmedzila som sladkosti, ráno už nepijem kávu ale zelený čaj. Chodievam aj cvičiť, zatiaľ len 3x týždenne, ale akonáhle sa oteplí, chcem začať behávať. Páči sa mi táto diskusia, kde sa vedia ľudia vzájomne podporiť a poradiť si. Držím palce všetkým.
Kitykaty, myslis na plavanie, ze chodim sama? No sama chodim malokedy - prida sa niekedy mamka alebo moja kamaratka a teraz v poslednej dobe zacala chodit aj mamkina kamaratka so svojou vnuckou. Ale bola som uz aj par krat sama. Vies... aspon nekecam v bazene s kamaratmi :o). Ja som osobne taka. Cize ked som sama, tak sa sustredim na to, aby som ja co najviac zaplavala uplne v pohode a nikam sa neplasim. Nemas tu postavu danu geneticky?
ja viem ze mam dobre bmi aj fajn vahu, ked som oblecena tak som so sebou spokojna, ale ked sa vyzleciem no koniec. mam chlapcensku rovnu postavu, cize chude nohy, uzke plecia, ziadny pas a na nom vsetok tuk, ako hajzlovy pavuk :) a faldy na chrbte, tie ma trapia najviac. Kazdy vecer cvicim pol hodku, hlavne na brucho a tak si tancujem, to ma bavi. a ked ma ist kto so mnou, tak idem plavat. co je ale malokedy :( Majka, je super ze chodis aj sama, ja som taka blba, sama nikam nechcem ist, ja neviem ci sa hanbim alebo co
Kitikaty, suhlasim s DevisAngel. Tvoje BMI je 21,23 a to znamena, ze mas krasnu vahu. Na tvojom mieste by som moc nechudla, avsak ak nemas oblu postavu, ako by si chcela mat, tak zacni sportovat. Rob sport, ktory ta tesi. Vysledok sa dostavi :o)
Silvus, kazdy vstup do bazena na ZS, kde chodim je 1 hodinovy. Mohla by som sa sice rozhodnut aj pre 0,5 hodinu alebo viac (stale o 0,5 hodinu navyse), ale akosi som si zvykla stravit v bazene 1 hodinu. Mozno ked mi pribudnu povinnosti (brigada, letny semester vo februari...), tak budem chodit len na 0,5 hodinky. K tomu plavaniu som bola trosku donutena, ale len na zaciatku :o). Totiz zacali mi cez kozu akoby presvitat cievky na nohach a vytvorili sa mi flaky a no a doktorka povedala, ze plavanie pomaha pri prekrvovani noh, tak to robim. Ale teraz sa mi plavanie stalo radostou a zabavou. Takze tak, ako si niekto teraz nedokaze predstavit den bez TV, tak ja by som tazsie zniesla, ak by som nesla zaplavat si - hoc len na tu 0,5 hodinku. Tesi ma to, ze popritom aj chudnem :o) Dakujem pekne :o)
Ahoj Majka, ako dlho vydržíš na jeden raz v bazéne? Obdivujem Ťa že chodíš plávať tak pravidelne, každý deň, že si to po pár razoch nevzdala...držím palce nech pekne ďalej chudneš! :-)
Kity Katy
vypočítaj si svoj BMI index a budeš vedieť na čom si... Možnože ani nepotrebuješ schudnúť, ale trošku si telíčko vypracovať :)
Helus,
prosim Ta co je to recexia zuba??
Podla toho co pises mam pocit, ze aj mna to caka.
Buduci piatok (4.2.) mam ist si dat vybrat chirurgicky zub mudrosti.
Maju mi to robit pri lokalnej anestezii cca 1hod.
Strasne sa bojim uz teraz :(
Vraj to potom riadne opuchne.
Ak si bola aj ty na tom, prosim napis ako to prebiehalo, ake si mala pocity, co teraz?? Opuchlo Ti to, boli to teraz moc??
Dik za odpoved.