Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kitykaty

baby poradte mi pls.. ako viete kolko mate schudnut? mam 158 cm a 53kg a zda sa mi ze aby som vyzerala podla svojich predstav by som mala schudnut este aspon 7 kg. ale vazit 46 kg sa mi zase zda strasne malo.. som z toho jelen. nechcem byt vychudnuta, chcem mat peknu oblu postavu

majka__

verim, ze sa das rychlo dohromady Helus :o) ja som tiez bola dnes u zubara, ale bola to iba preventivka. akurat mi iba povedal zubar, ze le co mi pojdu osmicky, tak mi to moze robit problemy... tak si uzijem neskor :o). co sa tyka plavania, tak raz sa mi chce a inokedy nie. ale dnes sa mi chcelo :-). chcem ist aj zajtra.
dam si teda ten voltaren a stahovac cez den po plavani. inak dnes som si ho takto dala hned po plavani a bolo mi velmi dobre. tak to spravim aj zajtra :o).

Helus

majka na noc si radsej daj len ten Voltaren,a stahovaci obv az nie,mne to takto radil lekar,cez den ked chodis tak to bandazovat,v noci si musi noha oddychnut.Dnes som necvicila ani neplavala,bola som na recexii zuba,tak ziadna namaha par dni,mam dost zasivane dasno,a pobolieva ma to.Ale budem mat 10 dni dovolenku tak potom budem plavat.

majka__

Veronika,
ja som mala skor problem s pravidelnostou stravy. Jedla som, kedy som bola hladna, cize ranajky nic skoro vzdy, desiata malokedy, obed som sa napraskala, olovrant som nepoznala a na veceru som opat zjedla vsetko mozne. Takze teraz si davam dost velky pozor na to co papam a kedy :o).

Helus,
ja som uz niekolko krat myslela na to 3-ciferne cislo, najma po tom, co som zrazu po pol roku vazila asi o 7 kg viac. Bala som sa – nadvahu a 100 kg vahu maju v rodine viaceri u nas. A preto som si povedala, ze si musim dat poriadny pozor. Tak tych diet bolo teda pozehnane u teba :o). Uf... ja uz by som mala depresie, ze preco stale chudnem a priberam. Ale som rada, ze som sa teraz spamatala – „iba“ po tych 7 rokoch. Keby som pocuvala rady skusenejsich uz predtym, nemusela som teraz tak skoncit – ale co uz... s tvrdohlavou pubertackou si vtedy nik neporadil :o). Mne mamka najprv vravela, ze mam dobru postavu, ze tie kg nevadia navyse. Ale mne vadia! Takze s nikym a nicim sa nebavim... tie kg pojdu prec a basta :o).

Ale naskytol sa mi mensi problem. Kazdodenne plavanie ma bavi, ale ten problem spociva v tom, ze mam pocit, ze si pretazujem pravu nohu. Nikdy som s nou nemala vazne problemy, ale teraz citim bolest kolena a lytka. Ono to prejde do rana, ale opakuje sa mi to uz druhy den. Skusim si dat stahovac na koleno a lytko si zabandazovat, ale dufam, ze mi to pomoze. Mozem mat stahovac aj v noci? Ci v noci si dat radsej iba voltaren a elasticky obvaz?

Helus

MAJKA dakujem za spravicku,ja mam 45 rokov a diety som drzala dajakych 25 rokov citas dobre.Ale vzdy som bola na hojdacke jojo efektu.Raz hore a potom zase dole.Ale ked som mala 25 rokov tamk som skoncila az na 100 kil pri 2 dietati,a pred otehotnenim som vazila 79 kil.Kazdy vravi,co vymyslam,ze som dobra,ale nejake kilecka mi treba dat dole.prajem vam pekny dnicek,ja idem do prace az do 22 a potom si precitam vase spravicky.

veronika1211

baby drzim vam velmi palce. aj ja by som chcela dat tak 10 kil dolu.
Len mam problem zvyknut si na male porcie jedal a som strasne strasne hladna. tak pijem vela vody namiesto toho. dufam ze si na to zvyknem a nebudem pocitovat taky hlad.
ja som diety nedrzala, max 90dnovku, ale tak to by sa nemalo ratat ako nieco drasticke, tak dufam ze to skor ci neskor pojde dolu. Od vcera zacinam a urcite k tomu pridam aj rotanu a orbitrek ak cas dovoli.
Drzte sa :)

majka__

Helus, aj ja som asi 7 rokov drzala same diety, niektore drasticke s tym, ze "ved ja schudnem"... He-he... a jasne, pribrala som :o). Ale teraz som sa rozhodla, ze budem papat pravidelne, plavat kazdy den (pokial mi to cas dovoli - zatial neprotestuje ;-) a tie kg a cm musia ist dole. Ved to je hrozne sa na take daco pozerat do zrkadla. Myslim, ze organizmus sa mi pomaly spamatava z toho, ze uz to neni ziadna dieta ani nic podobne, ale ze takto budeme fungovat dlhsiu dobu :o) (aspon dufam). Ja vazim teraz 82 kg (z povodnych 85), kolko dalsich cm som stratila netusim, lebo sa meriam vzdy v sobotu, aj ked sa vazim castejsie kvoli zvedavosti a vidim na postave ze sa akosi stensuje a stensuje... :o) Tak som stastna, ze konecne DIETA ;-) zafungovala. Budem sa snazit pravidelne papat dalej aspon 4-5x denne a plavat dalej. Zapacil sa mi tento sport :o)

Helus

ahojte dievcata,ja som sa dnes zase vazila,a ani gram dole,dodrziavam presne jedla 5x denne,ziadne sladke ani gram,ani sladene malinovky,ale 3 litre vody,a nesladenny caj bud zeleny,alebo ovocny.Mam 70,2 oproti minulemu roku v januari som mala 77.CHodim plavat,ale mam spomaleny metabolizmus CELOZIVOTNYMI DIETAMI.Uz nikdy viacej diety,len sa zdravo stravovat,a pohyb.verim ze do leta dam dole 10 kil,to je moja tuzba.A verim,ze to dokazem bez hladoviek,a dieta,lebo po dietkach som vzdy vsetko naspet nabrala,a zbytocne som sa trapila,tot vidim metabolizmus,sa mi teraz smeje CHI CHI.Ale ja mu ukazem!!!!

majka__

Sajma, len nesklzaj k nijakej diete. Vysledok sa sice dostavi, ale nebude dlhodoby. V tych cm si urcite schudla a spevnila si sa (citam, ze chodis plavat - to robim aj ja a cm idu krasne dole). Drz sa... :o)

DevilsAngel

SAJMA
a čo centimetre ? Skúsila si sa odmerať ? Každý chudneme inak možno si typ ktorý nezhodí hneď z váhy,ale nejaké centimetriky určite ubudli ... Len nevešaj hlavu :) a pokračuj v tom čo robíš , výsledky sa určite dostavia...