Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Majka v Bratislve to neni take jednoduche plavat,ale zistujem kde sa da chodit.
teda uz som sa pridala :)
A to najhlavnejšie som zabudla napísať - cvičenie. Mám doma orbitrek, cvičím na ňom už pol hodinku a potom dám ešte nejaké cviky na brucho a pod.
ahoj baby!! aj ja sa k vam pridavam a verim, ze do Velkonocnych sviatkov, to bude okolo 60-ky!!
Ak môžem, rada by som sa k vám pripojila, chcela by som sa dostať s váhou pod 70 kg. Začala som pri 77,7:( Momentálne som dala dole asi kilo a pol. Vylúčila som sladkosti /len v nedeľu si dám trošku poobede/, veľa pijem a nejem po piatej /ale chodím skoro spať/.
nie Helus, som z Presova. mame tu 2 mestske bazeny, takze chodim tu.
janulik dobra inspiracia na tie calatiky,zaradujem do jedalnicka.majka ty si z Bratislavy?Ak ano tak kde chodis plavat,chcem aj ja zacat.
DevilsAngel,
ja si na desiatu - olovrant davam ovocny, alebo zeleninovy salatik.
Ovocny: jedno jablcko, banan, mandarinka a pomaranc. Vsetko si pekne nakrajam na male kusky. Pouzivam ovocie mensie, aby z toho nebola velka bomba.
zeleninovy: jedna paradajka, zelena paprika, kusom salat. uhorky a trochu cinskej kapusticky. Tiez na male kusky, trosku posolim a ham :)
DevisAngel,
vies, nemam 2x na vyber... :o). totiz objavili sa mi mensie zdravotne problemy (take cervene flaky na kozi suviace s cievami - dedicne ochorenie), ktore by sa podla slov lekarky mohli s nadvahou iba zhorsit. doktorka na USG mi povedala, ze plavanie pri tychto problemoch zabera a vidim, ze ma pravdu.
mojim cielom je vaha 70 kg (ked bude 65-67 kg, budem iba rada). dnes som bola tiez plavat a normalne mi to cvicenie robi radost a to je dobre podla mna. ako sa ti paci Zumba? ja som bola raz a bolo to fajn celkom, len viac ma tesi plavanie :o)