Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
majka__
dnes rano som sa teda vazila a zistila som, ze som dala dole za tento tyzden 1,5kg. Cize, ze 3 tyzdne som zhodila 5,5kg.
Celkom som spokojna. Mohlo by byt aj viac ale citala som, ze to nie dobre.
Vsak tento tyzden som zumbu necvicila, bo som mala kramy.
Takze od dnes opat pridavam aj zumbu.
Centimetre si nemeriam. Zatial sa len vazim.
Ale zbadala som, ze nohavice, rifle aj teplaky su mi trochu volne :)
Juj Janulik, tak dufam, ze nestratim chut do chudnutia... Verim, ze tak ako mi to ide doteraz, mi to pojde dalej. Nechcelo sa mi moc ist plavat, ale isla som. Ale dobre mi bolo. A v centimetroch badas nejake ubytky? Merias sa? Ja sa odmeriam zajtra. Su pre mna dolezite najma centimetre a aj to, aby som sa spevnila najma na brusku.
majka__
preco sa Ti zda chudnutie pomale?
Nie je dobre, ak sa zrazu schudne vela. Ale vsak to vies.
Tu plati: pomaly dalej zajdes.
Ja zatial take stavy nemam. Chudnem 3. tyzden. Zatial som dala dole 4kg. Cize 2kg za tyzden. Celkom som s tymto tempom spokojna. Ak to takto pojde dalej, budem rada.
Vazim sa len v nedelu rano. Takze som zvedava, ci pozajtra zas uvidim ubytok na hmotnosti.
Zatial nemam smutne stavy. Je predsa zima, telo skryte pod vrstvami oblecenia. Okolie nema velku sancu spozorovat zmenu.
Ale ked pride jar a zacnu sa nosit ine veci, potom sa predvediem :))
Neboj Majka, ide Ti to super, len tak dalej, drzim palec.
ja byvam posledny cas trosku nervozna - dovodom je, ze sa mi zda, ze to chudnutie je kus pomale. ale malo by byt trvale nie? ono zajtra sa odmeram, ze kolko cm som dala dole. ono viem, ze je toto chudnutie spravne a ziadna dieta a tak. ale niekedy ma to nastve... rozmyslam nespravne posledne dni a musim si asi nahovarat vzdy, ze to co robim, ze dobre... joj... mate aj vy take stavy?
Baby dnes som bola 1x plavat na 1 hodku,b olo super musim zacat na sebe makat,plavanim,samotne jedlo mi nepomaha v chudnuti.Drzim vam palceky ja som plna energie,do leta verim,ze dam dole 10 kil.
DevilsAngel,
salaty jem kazdy den. Robim si aj fitcerealie s nizkotucnym mlieckom.
Aj to je fajn a chuti :)
L-carnitín som si kupila, no uzivat ho budem pol hodku pre cvicenim. Som citala, ze tak by sa mal a vtedy pomoze spalit rychlejsie a viac tukov. Vlastne to potvrdila aj lailla.
Teraz necvicim, bo mam kramy a vtedy som znicena. Ale dietu drzim stale. Od soboty pokracujem aj s cvicenim zumby v kombinacii s uzivanim L-carnitínu.
Uz sa tesim, zumba mi uz chyba :))
tak ja som uvazovala, ze si kupim L-carnitin, ale potom som sa rozhodla, ze si ho nekupim hned, ale az neskor. dnes som sa vazila a celkom ma to cislo potesilo - 81,5 kg, co znamena, ze som schudla 3,5 kg :o). to cislo som nevidela na vahe velmi dlho :o). co sa tyka cm, tak sa premeram az v sobotu.
inak na Zumbe som bola 1x a bolo to pekne, mozno zacnem chodit aj na nu.
Ahojte, ja teda skusenost s carnitinom mam, je ho ale treba brat pol hodky pred vykonom. Neviem kolko tuku spalujem, ale potim sa neurekom. Pravda - urcite pomaha, hlavne vydrzim dlhsie cvicit
Juuj babenky som rada že sa tak rozrastáme...
MAJKA zumba sa mi páči, má to niečo do seba, ale priateľa na to neviem nahovoriť ( vraj neni teplý ) a nedá si vysvetliť že to chlapi aj precvičujú, že je to normálne. Tak teraz ideme skusiť Tae Bo, uvidíme čo to dá.
JANULIK33 a tie šalátiky ješ každý deň ? A ten L-carnitín, no čo ti poviem, vybrala som jedno balenie, ale nemala som pocit že by to nejako extra spálilo moje sadielko :)