Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

lienocka2808

AngelDevil dakujem za podrobne popisanie tvojej snahy chudnut. Aj ja som uz uvazovala nad kupenim tej rotany, je to naozaj take ucinne, ze pri pravidelnom pouzivani je vidno rozdiel v bokoch a bruchu??
Co sa tyka mojho stravovania tak do takej piatej hodiny nemam problem sa udrzat. Ranajky celozrnny rozok s nizkotucnym syrom, desiata jablko, obed nieco z jedalne, ale typu kura, rizoto, cestoviny nic vyprazane ani nezdrave. No a o piatej to zacne. Vlčí hlad.:( neviem ho ovládat.
Denne este pijem cca 3-4 citrony (stavu s vodou) na podporu rychlejsieho spalovania tukov.
Uz som raz drzala dietu, minuly rok v lete a schudla som 6kg za dva mesiace, ale sla som na 9dni do Chorvatska a vsetko bolo naspat. ja som uz naozaj zufala. Pritom teraz sa dost pohybujem, naschval chodievam peso aj niekolko kilometrov denne, 3xdo tyzdna cvicim po hodine bodyforming neprejedam sa, a ziadne vysledky, clovek uz straca nejaku motivaciu preco to vsetko vlastne robi,ked vysledky sa nedostavuju :/

Janulik33

Helus,
dakujem za odpoved.
Tak snad to vydrzim a zvladnem aj ja :(
Tiez mi kazal zubar prist si k nemu pre recept na antibiotika a zacat ich uzivat den predtym.

Janulik33

Ahojte babulky - spolutrpitelky,
ja som vcera necvicila zumbu, bo som bola poobede z prace na sono a potom este dlhsie v meste. Ked som prisla domov, som robila nasim veceru.
Skoncila som cca o 20:00 a potom som uz bola unavena, tak vcera cvicenie nebolo
Ale dietku drzim stale a nastraham odolavam uspesne :) Vcera som robila na veceru palacinky, bo ich manzel strasne chcel a polievku k tomu.
Palaciniek som sa ani nedotkla a co je zaujimave, vobec ma to netrapilo :)
Polievocku som si dnes dala v praci na obed.
Dnes zas cvicit nebudem. Z prace musim ku kadernicke a vecer mam ples. Ale vsak tam to vyskacem, s manzelom radi tancime :)
Od soboty zas pokracujem so zumbou a v nedelu rano mam dalsie vazenie po 4. tyzdnoch chudnutia. Dufam, ze zas bude ubytok hmotnosti.
Zatial za 3 tyzdne som dala dole 5,5 kg.

Helus

Ahoj janulik33,tak resexia,je umrtvit dasno injekcou,rozrezat,a potom odseknut korene v dasne,ale to mi robili pred 5 rokmi,ale zle,a v lete ma zacal boliet mrtvy zub ktory nema koren!!A pri rentgene sa zistilo,ze tam mam lozisko.tak som v stredu bola na zakroku,rozrezanie,a cistenie,dasna,aj mi to tam musel vrtat.Ale nebolelo to,ved som to mala umrtvene,a nakoniec mi to zasili.Citila som len take skrabanie a tlaky,ako s nastrojmi pracuje.Ale tu osmicku vyberali aj dcere,a ona je posero a vydrzala to.Doetala som antibiotika,takze teraz ani plavat ani cvicit,klud mat treba.Neboj sa da sa to vydrzat.Ale ja dneska trochu na fit lopte si chcem pocvicit,je mi dlho nejako.Babenky ako sa drzite,ja dobre neprejedam sa a strava je racionalna.rano kasa z ovsennych vlociek,desiata jablko,a obed ryzoto a kopec vody k tomu.

DevilsAngel

Waau a zase nás je o jednu viac :) Ďakujem LIENOCKA2808 a samozrejme som rada že si sa k nám pridala, sú tu samé super babenky ktoré podržia, poradia...
No a čo som robila ja ? tak v skratke... Ráno a večer pijem kokteil Herbalife ( viem že mnohý ho odsudzujú, ale ja som s ním nadmieru spokojná )noo na desiatu zvyknem papkať buď celozrnný rožok so šunkou a zeleninu, alebo jogurt,šaláty ovocné či zeleninové... Na obed no čo ma napadne, mäsko s ryžou, polievočku, cestoviny so zeleninou, dusenú zeleninu, mäso varené na pare, šaláty s mäskom - záleži od toho koľko času mám na prípravu, ale musím priznať že občas zhreším a dám si aj taký dobrý rezeň či pizzu, ale iba polovičku porcie, akú som kedysi spraskala jak nič :) no a na olovrant zvyknem zahryznúť nejakú zeleninku alebo ovocie. Jediné čo ma mrzí je to, že sa nijako nedokážem vzdať sladkého, ale aspoň som ho obmedzila. Takže základ stravy pravidelne a pomenej ( mne to vychádza tak 5, 6 krát záleží od toho dokedy sa flákam ). A najdôležitejšie sú tekutiny... Vypijem tak 3 až 4 litre vody !!!
A pohyb ? Tak cvičím každý deň , ráno keď sa zobudím tak 15 - 20 min na rotane, potom kráčam nejakých 20 min pešo do práce. A po práci sa zase krutim na rotane popritom ako si pozrem mojho milovaného Komisára Rexa a pokračujem podľa toho koľko povinnosti ma ešte čaká. Ak nemám nič tak sa ešte pokrútim cca pol hodky. Noo potom pobehám po dome, veď si žena vieš ako to chodí že stále niečo treba, a večer chodím cvičiť medzi ľudí. Noo ak idem sama tak volím Zumbu, moj priateľ to však odmieta takže ak idem s ním chodíme na Tae-bo noo a ak sa rozhodneme ísť do posilky, tak tam si trošku podvíham nejaké tie ľahšie činočky... snažím sa to obmieňať aby som sa vždy mala na čo tešiť. Nooo a ešte do toho zapletiem sem tam kvalitný sexík :D a kilečká idú pekne dole :) dúfam že to bude tak aj ďalej :)
Noo moja tak ďakujem, pevná vôľa je základ, pretože veľa krát sa mi absolútne nič nechce, ale zhodené kilogramy ma rozhýbu raz dva.. Aj tebe prajem nech ju máš dostatočne pevnú a kilogramiky nech od teba utekajú nesmiernou rýchlosťou :)

lienocka2808

Ahojte baby,
super tema DevilsAngel.
Ja mam 171 cm a 76kg. Niesom so sebou vobec spokojna.Za posledne dva roky som pribrala asi 15kg, nemohla som sa pohybovat, tak som len zrala a pozerala telku :(. Teraz chodim uz 3tyzden cvicit, snazim sa zdravo stravovat, ale nechudla som nic, teda iba 1kg.
Zaujimalo by ma DevilsAngel co si robila, ked si za dva tyzdne dala dole 5kg. Myslim stravu a pohyb. Dakujem za rady a zelam hlavne vela pevnej vole :)

DevilsAngel

Ahojte kočky... ale sa rozrastáme, to je supeer. VITAJ MEDZI NAMI LUJZA :)
Vidím že na sebe všetky tvrdo makáme, a teší nás každý zhodený gramik, veď koho by aj nie... GRATULUJEM VÁM ! Ja som so svojím chudnutím zatial maximálne spokojná od 17.1. som dala dolu skoro 5 kg, dúfam že nepoľavím...
Babenky a to mi naozaj neviete poradiť niečo chutnučké na papkanie ???