Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Majka
supeer obdivujem tvoju vytrvalosť, ja som včera bola na Zumbe a potom ešte kvalitný sexík takže dúfam že nejaký ten gramik išiel dole. Dnes nebude čas na cvičenie,lebo ma čakajú dva pohreby taže určite nebude ani naláda:-/ Ale tak zajtra si maknem o trošku viac.
Babenky chcela by som Vás poprosiť nejaké skvelé typy čo spapkať na desiatu a olovrant... Ďáákujem :)
helika: napis konkretne... vsimla som si uz vo viacerych prispevkoch, ze zanechavas svoj e-mail, ale nikdy nenapises nic konkretnejsie.
dnes sa mi moc nechcelo ist plavat, ale isla som. som si povedala, ze ak poviem z lenivosti raz nie, nepojdem ani zajtra ani inokedy potom. tak som rada, ze som sa premohla a isla do bazenika. niekedy zajtra alebo stvrtok ocakavam kramy, cize ak stihnem bazen zajtra doobeda (ze nepridu), tak by som isla do bazena opat. ak nie, tak pojdem do posilovne. taka hodinka-hodinka a pol... je to super. chcela by som dat este dole 12 kg, co je dost... ale verim ze do takeho maja to zvladnem. a vam sa ako inak dari?
to helika: v akom smere?
Ak by mal niekto záujem, rada pomôžem s chudnutím
heli.vankova@gmail.com
janulik
Veď to je paráda, nech sa ti aj naďalej darí. Jooj už sa teším na moje prvé výsledky, snáď nebudem sklamanáá :/
Ahojte babulky,
ja som zacala s chudnutim 1.1.2011. Cize teraz taham 3. tyzden. Zatial som schudla 4 kg. Som spokojna ale chcem viac a tak pokracujem :)Vazim sa len 1x do tyzdna a to vzdy v nedelu rano.
Moje zhadzovanie hmotnosti spociva v tom, ze jem kazde 4 hodiny. Stravujem sa zdravo, cize vobec nejem sladkosti, vyprazane a mastne jedla. Radsej si dam ovocie a zeleninu ale jem mensie porcie a ide to celkom v pohode. Pokial ide o napoje, tak pijem len cistu vodu, nesladeny caj a kavu bez cukru. Snazim sa prijimat vela tekutin. To je dolezite.
Cvicim zumbu doma. Mam ju na DVD. Snazim sa tak 3-4x do tyzdna a to 1 hod.
No ale poviem vam, ze zumba je uplne super! Ked ju vydrzim cvicit tu hodinu, tak pocas nej uplne zo mna leje a potom som total spotena. Takze pekne vidim ako sa tie poondiate tuky spaluju.
Lenze chcekla by som este k tomu pridat nejake tbl. na rychlejsie spalovanie tukov. Mozete mi prosim poradit, kt. si mam v lekarni kupit??
Ahojte dievcata,
takze ja som sa tiez rozhodla zhodit tie skarede kila, motivaciu mam si myslim dost silnu (zdravie, riflove nohavice na traky odlozene v skrini - ktore sa mi fakt pacia..., a k tomu buducorocne promocie a kupa novych spolocenskych siat). zacala som uz 4.1 a z vahy 85 kg som zatial schudla na 82 kg. nerobim nic ine, iba sa snazim jest 4-5x denne, pijem asi 1,5-2 l vody (alebo caju), rano si dam kavicku (ale to nie vzdy a bez cukru s trochou mlieka) a chodim kazdy den plavat. velmi sa mi to paci a tiez sa mi paci uz aj pohlad na mna (zhodila som zopar cm z brucha, pasu...) - nohavice sa mi zacinaju akosi rozsirovat... :o). jem aj sladkosti, ale nepraskam sa nimi (dokazala som uz par krat povedat "nie", ked mi sestra nukala cokoladu, dezert... atd.). sladkost si dam len po obede (ku cajiku napriklad, ale iba kusok, potom sa bacnem po ruke - v pripade, zeby chcela zobrat este kusok - a staci mi to). teraz riesim momentalne to, ze co budem robit, ked mi za par dni pridu kramy - to do bazena nebudem moct ist (tampony nechcem). tak asi na tych par dni vymenim bazen za posilovnu...
sorry za hrubku "domov"
Ja som schopna na hodine H.e.a.t.-u vypit aj 1,5l vody, a to sa este dolejem vodou cestou domou a doma.
Ale dnes to nejako nejde. Zumbu som este neskusila, odpudzuje ma na tom nespocetne mnozstvo pred vchodom do miestnosti, ked koncime hodinu Bosu, ale leby tam bolo menej ludi, urcite by som zasla :))Kamosky si ju pochvaluju..