Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
cukor sice obsahuju, mno ja myslim ze su urcite zdravsie ako z obchodu, a je ho tam urcite aj menej. Cukor telo tiez potrebuje.
Domace bebe keksy
3 vajcia, 1 a pol salky cukru, 1 salka oleja, 2 a pol salky celozrnnej muky, pol balika prasku do peciva, pol balika vanikoveho cukru, 1 salka susenych hrozienok, 1 a pol salky ovsenych vlociek, troska soli, rozne kandizovane ovocie, rozne semiacka: sezam, slnecnicove... podla chuti.
Vsetko spolu zamiesit.
Ja som tam dala len tie hrozienka a ananas z konzervy, nic ine u nas v obchode nemali. Hlavne ak budete davat to ovocie, pokrajajte uplne na drobno.
Toto je recept na polovicnu davku, aj tak je toho dost, bala som sa ze keby urobim celu, tak to budem mat aj dva tyzdne a nahodou sa pokazia.
Toho cukru nabuduce dam urcite len jednu salku, zdaju sa mi dost sladke aj na mna a to ja sladke milujem :)
Na plech dame papier na pecenie, zoberiem asi tak za lyzicu cesta, capneme na plech, trochu to tak vytvarujeme do tvaru kruhu, pecieme na 200 stupnov asi tak 10- 15 minut
ahojte, aj ja som sa dnes vazila, pod tu magicku 53ku som sa dostala, sice len o 6oog menej ale predsa, mam radost. vcera som si piekla domace bebe keksy, sice ako tie z obchodu velmi nechutia, ale su fajn a mam ranajky na cely tyzden :)
Koalka, ani ja by som nevydrzala 90 dnovku, podla mna je to aj tak lepsie takto, ked si nemusim nic zakazovat, a papam vsetko s mierou, drzim palce
Helus neboj, ja som dva tyzdne na vahe stala, ja chcem len par kg zhodit a tie idu najtazsie, ale vacsinou sa stava ze kilecka idu a potom sa to na nejaky cas zastavi, netreba sa nad tym vzrusovat, je to normalne a potom to uz pojde ako po masle
Ahojte dievcence,ja som sa dnes vazila,a ani o deko dole,trochu ma to stve,ale je to tym,ze necvicim,teraz zo zdravotnych dovodov.Ale buduci tyzden uz zacnem pomaly,ale stravu dodrziava ziadne sladke,a ziadne prejedanie,prajem peknu nedelu.
ahojte, tak rozhodla som sa, že sa pridám k vám. na začiatku roka som uvažovala o 90-dňovej ale nevydržala som :( obdivujem baby čo to vydržali, ale tak zasa som rada, že som si váhu udržala ani som nenabrala ani neschudla.
A keĎže sa blíži teraz február tak nechcela som si povedať,že aa od febrára, od pondelka ale tak naštartovala som sa dnes.
A asi ako vy všetky dobre aj mne padne nejaká morálna podpora.
Ahojte dievčence,
v prvom rade ďakujem za privítanie. Obdivujem Vaše odhodlanie a vytrvalosť. Je to super, že sa dá takto diskutovať, myslím, že jedna druhú tým podporujeme.
S tou mojou váhou to zatiaľ nie je nič moc, ale nevzdávam to, nemôžem čakať za krátku dobu nejaké zázraky. Čo je podstatné, že sa cítim lepšie, tak ľahšie. Viem, že čo som naberala rok, neschudnem za mesiac. A myslím si, že ani rýchle chudnutie, nie je bohviečo.
Tie prvé kilá čo človek stráca sú v podstate iba voda. Organizmus sa odvodňuje. To je tak v ten prvý mesiac. Pevne verím, že to vydržíme čo najdlhšie a dosiahneme po čom tak každá túžime.
Držím palce!
zas to blbne... :o(
Kitykaty, podla mna to sladke nevadi. Ja si zas neviem predstavit den bez sladkosti (alebo ju musim mat aspon kazdy druhy). Dnes rano som bola plavat velmi skoro (o pol osmej asi). Bola som u dr. a kedze som mala este vela casu, kym ma vezme, tak som si sla zaplavat a potom som sa vratila. Jaby som teda mala schudnut asi na 68 kg, ked by som si mala vypocitat podla toho, co si napisala a si myslim, zeby to bola pekna vaha.
Kitykaty, podla mna to sladke nevadi. Ja si zas neviem predstavit den bez sladkosti (alebo ju musim mat aspon kazdy druhy). Dnes rano som bola plavat velmi skoro (o pol osmej asi). Bola som u dr. a kedze som mala este vela casu, kym ma vezme, tak som si sla zaplavat a potom som sa vratila. Jaby som teda mala schudnut asi na 68 kg, ked by som si mala vypocitat podla toho, co si napisala a si myslim, zeby to bola pekna vaha.