Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
hej jasne, veď tam je na výber spôsob dopravy, osobný odber je len jeden z nich, je tam aj cez poštu ako dobierka, možno aj kurier ak sa nemýlim.
Asi tak ako na ostatných net obchodoch.
vdaka koalka :)
carey, mozes si to nechat objednat aj domov, ak si mimo BA.
kontaktné informácie sú uplne dole naľavo a je to v BA na Elektrárenskej a tam majú osobné odber.
A samozrejme, že to treba najprv kúpiť a potom sa dá po to až ísť :)
ahoj veronika1211, pocuj kde je ten obchod s tou rotanou, ja by som si tiez chcela kupit s displejom? pozeram tam na kontakty ale dako to tam nevidim. To si musis najskor objednat cez net a potom az si pre to prist?
Dakujem
Pozeram, ze sa vam tu dari vcelku pekne - blahozelam Janulik k zhodeniu tych 7 kg. Mne 4 tyzdne ubehnu 4.2, tak som zvedava, kolko som zhodila. Viem, ze tu budu asi 3,5 kg (podla priebezneho vazenia), ale uz sa na vahu nestaviam, lebo ma deprimuje - povedala som si, ze raz do mesiaca a koniec :o).
Dnes sa opat chystam plavat. Vcerajsi den som mala pocit, ze som dost vela jedla. Na ranajky sice len polystyrenove chlebicky s tuniakom, ale na obed som mala pecene kuriatko s ryzou, zeleninou a trosilinkou hranoliek (fakt ich bolo malo - dala som si pozor). Potom som sla plavat a na veceru som zjedla cestoviny (som bola tak hladna aj s kamaratkou, ked sme isli z kupaliska...). Ale dnes sa kontrolujem. Ranajky som mala rovnake ako vcera a obed kuriatko zo vcera s 1 lyzickou ryze a asi 5 ks hranoliek. Poobede idem plavat a potom si dam len asi cviklu s maskom. Dufam, ze tie kg schudnem, lebo niekedy byvam nervozna... :o)
a helus, zabudla som. V BA :)
helus, ja som chcela taku s displejom, nech si viem kontrolovat otacky, pripadne cas. Objednala som si ho v jedom e-shope a v pondelok mi pisali ze si pren mozem dojst. stoji 10,40. Videla som rozne v obchodoch, ale tam stali ovela viac a ani nemali displej. este mam doma orbitrek, ale na ten sa neviem donutit. ale urcite chcem zacat pol hodky orbitrek a potom dokoncit rotanou aspon.
Veronika 1211 aj ja si chcem kupit rotanu,ty ju mas kde objednanu,ked si pre nu ides?ja som videla u nas v Kauflande,tak este pockam,odkial ju mas ty.baby ja som cely zivot nejakych 25 rokov chudla,a znova priberala,takze moj metabolizmus je uplne rozhaseny to viem,ale len mojou chybou.musim ho nakopnut.
ahojte baby, od stredy papam 5 jedal denne a male porcie a podarilo sa mi zatial moje prve kilo, tak sa tesim, sice su to asi len precistene creva. zajtra si idem pre novu rotanu, tak duam ze konecne sa zacnem aj hybat. drzim palce :)