Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Toho zubara zvladnes :o). Ja som mala v ustach operovane raz a to ako dieta a prezila som to (i ked si pamatam to vyberanie stehov... bez placu sa to u mna nezaobislo - ale ved to som mala asi 7 rokov). Zubarov moc nemusim, ale teraz som bola na preventivke (od strachu, ci mi najde nejaky kaz mi az creva prekrucalo...), ale vsetko dopadlo v pohode (az na to, ze ma bolelo dasno trochu, lebo mi odstranoval zubny kamen). Ja zubarske kreslo nazyvam elektricke... Ale to len preto, ze sa zubarov bojim (mozno spomienka z detstva???).
Janulik, podla mna ten jeden den nevadi (ved ani u mna to vcera nebolo neviemco). Bud rada, ze mas uz tolko kg dole (ja si stale myslim pri tom ubytku, ze robim cosi zle...).
Inak, mame doma digitalnu vahu, ale ukazuje vahu len na 0,5 kg. Kdesi som citala, ze takka je nepresna. Je to pravda? Mala by som si radsej kupit tu na dkg? Mozno fakt zle vazi. Ale to nehovorim preto, ze sa mi zda malo, kolko som schudla. Ale moja sestra raz urobila experiment. Odvazila sa v obyvacke a potom sa odvazila v kupelni (nebola oblecena ani pri prvom ani pri druhom vazeni). A vysledny rozdiel bol 1 kg. Takze je mozne, ze kedze ju uz mame asi 10 rokov, tak moze vazit zle?
Ahoj Janulik,neboj zvladnes to,ja som bola v stredu na rezani,a rana sa mi krasne hoji,pomaly aj stychy mi vypadnu.Hlavne klud,neni take ako vo filme,doktori su taki ze aj povedia,co budu robit,a mam s tym skusenosti,v ustach mi operovali uz 5x takze viem o com to je.Drzim palceky a drz sa.
Janulik, zase ten jeden den to sa na teba nenalepi. Uz si budes davat aspon vacsi pozor ;)
Drzim palce nech to vsetko zvladnes u zubara.
Takze mi to nedalo a dnes rano som sa musela zvazit pred odchodom do prace.
Kedze som vcera poobede zrala ako sprosta a necvicila zistila som, ze sa moja hmotnost zas zvysila.
Vysledok je: za 4 tyzdne som dala dole 5,5kg.
Od dnes zas pokracujem s dietkou.
Som rada, ze mi zostalo aspon tych
-5,5kg.
Stale sa vsak obavam piatku, nemozem poriadne spat, bo ma trapia hororove sny zo zubarskej ordinacie a casto sa prichytim ako myslim na to, co ma tam caka.
V nedelu rano mam zas vazenie. Som zvedava, co uvidim.
Drzkajte sa.
Ach jaj :(
dnes som strasne zhresila.
Kym som bola v praci, tak vsetko OK.
Ked som prisla domov, tak som pojedla kadejake hovadiny. Teraz funim ako lokomotiva a mam vycitky.
Som urcite pribrala ani som necvicila zumbu.
Bojim sa co bude v piatok, ked mi maju vyberat ten zub. Stale na to myslim.
Zeby z toho som sa pomiatlaaaa??
Pomooooc :(((((
Ahoj Lujza,
tak mne to ide v celku fajn. Mam dole uz 3,5 kg; ale ono je to take nestabilne (+/- 1 kg). Ale si myslim, ze za mesiac je to dobry vysledok. Plavanie sa mi stalo drogou - chodim kazdy den a bavi ma to. Este by som chcela zhodit tak 12 kg zhruba a budem rada. Dnes som toho jedla trosku malo, ale nie z vlastnej vole. Mala som taky zhon cez den. Rano som zjedla iba BE-BE dobre rano s tym, ze som si myslela, ze sa naobedujem doma normalne, ale prisli do toho nahle vybavovacky a tak som az dalsie jedlo mala o 15:30 a to celozrnnu zeleninovu bagetu. Ale teraz vecer som zjedla masko s cviklou a uhorkou. Takze aspon nieco. Chystam sa zjest este mozno jablko, ale to neskor a len vtedy, ak budem hladna. Aspon sa ten pitny rezim snazim dodrziavat (1,5 - 2 l vody).
Ahojte dievčence,
tak ako pokračujete? Ja mám zatiaľ dole 2 kg, viem, že to nie je bohviečo, ale nechcem rýchlo chudnúť, aby som to zasa rýchlo nenabrala. A myslím, že za dva týždne je to fajn. Dnes idem cvičiť, chodím do jedného štúdia, kde cvičím vo vákuu. Čo sa týka stravy, upravila som ju, jem vela zeleniny a ovocia, chlieb a pečivo veľmi veľmi zriedka a namiesto čokolády, ak mám chuť na sladké si dám radšej nejaký ovocný jogurt. A snažím sa jesť pravidelne, 5x za deň ale menej než doteraz. Verím, že aj vám ostatným to ide, držte sa!!
baby vdaka za vysvetlenie, praveze som z BA, tak by som si preto skocila osobne :)
a ozaj veronika1211 nepísala si náhodou aj do témy za parťáčku na cvičenie BA?
dala som tam svoj email, keĎ chceš napíš mi :)