Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

emily10

No baby pri mojej výške cca 172-173 cm , vážim 62 kil . Niekedy o kilo viac,niekedy o kilo menej . Mám takmer 20 rokov.
Ono v podstate človek by si povedal že to nie je vela. Ale pre mna JE. Mám prsia nulky(no dobre ,možno slabé jednotky) a ostatný tuk mám všeetok uloženy na bokoch a stehnách. Ide ma poraziť. Sadnem si a moje stehná su nechutnéé,rozliate.. Snažim sa vyhybat sladkemu ,len teram mám skúškové .. Najlepšie je , ked doma nič nemáme. Pred skúškou mám zas také stavy že neviem nič dať do ust.
A moj dalsi problem je že sa KAZDE rano vázim ,niekedy aj pocas dna. A ked sa rano postavim na vahu a ma 61,8 a vecer 63,4 tak ma to totááálne deprimuje. Snívam o váhe 55. Ale bojím sa,že to nikdy nedokážem. Priatelovi sa páčim taká aká som , aj to moje "makké bruško" ako toon volá ... :/ ALe ja so sebou spokojná nie som . V lete som mavala aj 67-68.. Teraz v poslednej dobe som trocha schudla. Ale stále mi tych 62 pripada VELA. V lete si tusim dat minisuknu mam pekne dlhé nohy,len chcem LEPSIE stehná .
Ach babyy prečo je to také tazke. Aj moja vola by mohla byť lepsia.... A myslím,že najlepsie bolo,ked sme nemali doma digi váhu ...Lebo teraz ako pisem vyššie,ma to len deprimuje.

Janulik33

Dievcata,
dakujem Vam velmi moc za podporu. Ako dobre, ze si mozme takto napisat.
Snad to v piatok zvladnem. Aj kolegovci mi tu hovoria, aby som sa nebala.
Dnes som mala na ranajky iba cerealny roztek s nizkotucnym jogurtom a teraz na obed ovocny salatik.
Uz nezhresim! Budem sa drzat svojej diety. Pocit, s akym som vcera zaspavala bol nanic a nestoji mi za to. Teraz sa citim fajn. Strach z piatku pretrvava ale snazim sa to ovladat. Ked robim nejake cinnosti, tak na to tak nemyslim. Musim byt teda stale niecim zamestnana.
Inak, ja mam doma obycajnu vahu - rucickovu a som s nou spokojna. Svoju hmotnost dokazem urcit s presnostou na 0,5kg a to mi staci. Nepotrebujem ju vediet este presnejsie.
Drzkajte sa babenky a dodrzujte svoje dietky. Tie vycitky a pocit nafuknuteho brucha z porusenia za to nestoji.
Paaaaaaa

majka_21

Lujza, ta vytrvalost ma uz opusta... ked nevidim takmer ziadne vysledky. Niekedy sa tesim, ze mi vaha ukaze vacsi ubytok, potom zas mensi. Vadi mi to trochu, ze aj niekolko dni som na tej istej vahe. Asi by som si mala v tej svojej hlavicke uvedomit, ze chudnutie zmenou zivotneho stylu a sportom je pomalsie. Ale ked vzdy myslim na to, ze ked som kedysi drzala 90-dnovu dietu, tak za mesiac mi islo dole aj 6 kg... i ked podstatne je, ze asi nepriberam, ze?

Lujza15

Ahoj Majka_21

obdivujem tvoju vytrvalosť v plávaní.
Plávanie je super, posiluješ celé telo.
Aj ja by som rada chodila, žiaľ najbližšia plaváreň je od nás nejakých 25 km a tá je stále totálne preplnená.
Pitný režim sa snažím dodržiavať aj ja, minimálne tie 2 litre vody si denne doprajem. A k tomu nejaké tie čaje, hlavne bylinkové.

Janulik 33
neboj sa! Ten istý zákrok robili aj mojej známej. Nebudeš nič cítiť, len tlak a po zákroku si prilož na tvár niečo ľadové, aby Ti to neopuchlo. Vydržíš to! Držím palce!

klarka_12

no ja som bola dlho v tom, ze digi je najlepsia, ale no neosvedcila sa mi a na tej starej "klasike" nie je co pokazit, to mas ako s kuchynskou vahou (myslim ten starsi model s rucickou) :)

klarka_12

hrozne zalezi aj od rovneho povrch atd... fakt su digitalne vahy dost nepresne (vseobecne). nasa domaca digi ukazuje o +-5kg menej ako ma clovek v skutocnosti. takze asi tak :)

majka_21

ja som iba pocula, ze vraj tie na 0,5 kg nevazia presne... asi fakt taku vahu nenajdem...
klarka :o) take male balicky nam vaha odmieta vazit... :o)

kitykaty

ja mam digitalnu vahu, ktora vazi na dkg, ked sa idem odvazit ukaze mi napr. 52,4kg a za desat minut, aj ked som nic nezjedla ani nevypila a postavim sa na nu zese, ukaze mi napr 53,1 kg. a to ma nejakych 4-5 rokov. presnu vahu asi nenajdes, neviem..

klarka_12

majka

urob experiment aj ty a hod na vahu kilo cukru alebo muky alebo tak podobne. a ak budes mat viac vreciek, hod aj viac, lebo moze prevazovat az od vyssej vahy :)