Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka_21

Tak ja som dnes zjedla toto:
R: tuniakova konzerva s 2 sojovymi rozkami
D: sladkost
O: cestoviny s morcadellou
Ol: idem si pomastit rozok s natierkou
V: bude asi ten zvysok cestovin z obeda

Idem dnes zas plavat. Ja mam dojem, ze som zatial zjedla az prilis vela. Ale neviem no...

Lujza15

Ahojte dievčence,

tak ako sa držíte?
Ja v celku dobre, lepšie sa cítim, poobede idem cvičiť pilates.
Čo sa týka stravovania dnes :
Raňajky: zelený čaj, jogurt
Desiata : zase jogurt :-) dajako mi berú
Obed: trochu cestovín so syrovou omáčkou a zeleninový šalátik
Olovrant + večera : spojím to, lebo po cvičení už nechcem jesť. Dám si preto len dusenú zeleninu.
A pijem veľa čistej vody a sem-tam čajík bylinkový.

A váhu mám doma tiež digitálnu, vážim sa tak raz za 3 dni, vždy ráno po toalete.
Zatiaľ 3 kg dole...jupí...nech to len pekne ide ďalej.
A čo ostatné, len sa pochválte

veronika1211

ja mam vahu u rodicov, takze sa vazit budem raz za dva-tri tyzdne, tak dufam ze uvidim nejake tie vysledky :)

hillary

mame digitalnu vahu normalne na deka a vazi super uplne presne tiez som s nou experimentovala odvazim sa potom za polhodku dojdem ako tu niekto pisal nepijem nejem a vaha zase ta ista takze my mame vahu super ked som ju teda testovala :D a vobec ziadne odchylky pol kilove kilove
rotana sa mne neosvedcila picha z nej v boku po minute tak je niekde ani neviem kde pohodena

majka_21

emily, mne spoluziacka spominala, ze vaha sa jej az po niekolkych mesiacoch posunula smerom nadol - pri pravidelnom cviceni a jedeni...

veronika1211

Lujza, vcera som zacala cvicit a po dvoch minutkach ma strasne pichalo v boku takze som musela prestat. Potom som to skusala este dvakrat a to iste. a predtym 15min orbitrek.
Pokusim sa kazdy den, prip kazdy druhy den pridavat na ten rotane, takze budem priebezne informovat :)

Lujza15

Ahojte dievčence,

niektoré z Vás tu spomínate, že cvičíte na rotane. Chcem sa spýtať, aké máte s tým skúsenosti, ako dlho na tom cvičíte a po akej dobe je badať výsledky. Totižto, ja potrebujem najviac zhodiť zo zadku a stehien.
Vďaka za odpoveď.

Janulik33

emily10,
podla mna by Ti trebalo iba upravit stravu, jest pravidelne mensie davky a trochu obmedzit sladke. Myslim, ze na svoju vysku mas hmotnost v poho.
Netvrdim, ze digivaha je zla. Len myslim, ze nie je dobre sa vazit kazdy den a uz vobec nie vazit sa rano aj vecer. Je logicke, ze rano vazis menej a vecer viac. Ak sa budes nadalej takto casto vazit, budes sa iba zbytocne stresovat. Na chudnutie je dolezita dobra nalada a pozitivny pristup.
Ja sa vazim iba 1x do tyzdna vzdy v nedelu rano. Kdesi som citala, ak sa snazis schudnut, mala by si sa vazit vzdy v jeden den pribl. v rovnakom case. Vtedy su vysledky relevantne.
Ver si a pojde to, uvidis.