Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Helus

majka 21 dnes som mala na ranajky 2 graham rohliky s acidkom bielym ,desiata:pomaranc,obed:maso dusenne,s kapustou,olovrant:jogurt,a vecera karelab+syr.A k tomu 3x kava s trochou mlieka,bez cukru,ja necukrim nic,a asi 3 litre vody cistej z vodovodu.

majka_21

Helus, mne osobne sa dari zatial v pohode. Na trvalo (ze sa mi nevratili spat) som dala dole 2 kg (to 1 kg, co sa mi hybe hore dole neratam). Nemam ukazkovy jedalnicek ako su opisovane v mnohych temach, ale mne taky vyhovuje (napr. kolozvarska kapusta - samozrejme len trochu; sladkosti a ine). Spoluziacka, ktora hodne schudla mi povedala, ze 2 kg su uplne v pohode za mesiac. Ona, ked chudla, tak schudla niekedy 1 kg mesacne, druhy mesiac nic, inokedy 3 kg... 26.2 pojdem na fasiangovu zabavu, tak by som chcela vyzerat v pohode v satkach. Spoluziacka mi este povedala (potom, co som jej hovorila, ze z tych cm mi nejako neubuda), ze ona zacala v cm chudnut vyraznejsie az po pol roku cvicenia. U mna je to zatial 2. mesiac, tak si myslim, ze to bude dobre. V pondelok mi zacina skola, zacnem chodit na obedy, mam dobry rozvrh, takze tam zapracujem aj plavanie do toho a verim, ze kg pojdu dole. Co inak zvyknes papat na obedy a vecere? Moj jedalnicek dnes:
R: sojovy rozok + cottage cheese jahodovy
D: keksik
O: dusena ryba s cviklou a trochou varenych zemiakov
Ol: nemala som
V: to iste, co na obed, len mensia porcia

bubblinka

Ahoj Helus uz dlhsie citam ze sa Ti nedari schudnut pre spomaleny metabolizmus :( aj ja som ho mala mozno este mam lebo som len na zaciatku :) odporucam Ti kuknut jedalnicky vteme CO PAPATE? na 2 a myslim3str.neviem odo mna :) ak mas nejake otazky kludne mi napis

Helus

Ahojte baby,ako sa drzite?JA sa stravujem zdravo,ale vaha sa mi nehybe smerom dole.Mam stale rovnako,ale chcem si dat cez vikend ovocno zeleninove dni,na odlahcenie,verim,ze mi to pomoze,a rucicka sa pohne smerom dole.

bubblinka

ahoj, to chapem ze sa bojis ze priberies z chleba lebo vela ludi si to mysli no pravda to nie je :) no mozes to nahradit tym knoke alebo vlockami :) proste co Ti chuti :) a tie klicky nepoznam ale tak vyzera to fajn :) a ta zelenina fajn ved musime jest to co nam chuti lebo by nas to za chvilku preslo :) drzim palce

carey

bublinka ahoj, dakujem za vyjadrenie, ja praveze neviem ze ci by som mala tam daco pridat. Vyska 173/64kg... Ked ja sa snazim obmedzit pecivo, lebo z neho sa strasne pribera. A tu zeleninu, no ked mne moc nechuti, akurat tak paprika,paradajka,kalerab,mrkva, brokolica... ale je mi jasne ze musim jest viac zeleniny... tie psenicne klicky, to bolo asi polka 2dc pohara, ono sa to este napucalo tak neviem kolko toho presne bolo..

bubblinka

carey:
R: 1tmavy chlebik so syrom-polka paradajky = celkom fajn, skus zistit kolko ma taky chlepik mal by mat okolo 50-70g, syr asi taveny mal by byt do 30% ale vcelku pohoda:)

D: 1 mrkva- to je strasne maaaalo, este ked pises ze to bolo po plavani skus nejaky jogurt+vlockycca30g,alebo ako na ranajky

O: pstruh, psenicne klicky= tiez slaby obed chyba tam zelenina a tie klicky neviem ze kolko ich bolo alebo ako..

Ol:kefir, olomoucke syrecky 2ks a polka paradajky to je fajn mozes pridat aj chlebik alebo knokebrot

V: polka tuniaka v oleji, no ten som vyliala z toho + polka zemlicky= tuniak moze byt 80g, zemla fajn a chyba zelenina :)
..to je moje vyjadrenie nie som odbornik len som sa trosku zacala zaujimat o zdravsi zivot a zrychlenie metabolizmu :) neviem aku mas vahu ani vysku tak sa tazsie radi :)pa

carey

ahojte, ja vam napisem dnesny jedalnicek, mohli by ste mi poradit ci je dobry? chcem schudnut a vyformovat.
R: 1tmavy chlebik so syrom-polka paradajky
D: 1 mrkva
O: pstruh, psenicne klicky
Ol:kefir, olomoucke syrecky 2ks a polka paradajky
V: polka tuniaka v oleji, no ten som vyliala z toho + polka zemlicky

Dnes som bola 1x plavat a po plavani som si dala tu mrkvu a asi 1 a hod pol potom som si dala toho pstruha.