Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

bubblinka

Ahoj Helus to je normalne ze mozno na zaciatku priberies kilo dve pretoze tvoje telo bolo zvyknute setrit no ked mu budes davat v malych davkach pravidelne tak postupne pochopi ze nemusi setrit :) drz sa :) a este nevaz sa kazdy den ale napr. kazdy tyzden alebo kazdych 5dni ak sa nebude dat vydrzat :P

Helus

Baby ja som to nevydrzala,a odvazila som sa.mam o 1 kg viacej,ako inokedy 71.3.Ale to bude tym jedenim,zacala som 5x denne jedavat,ale to nevadi,v clankoch chudnutie-ako,pisu,ze hmotnost moze ist hore o 2 kila.bola som plavat,a kupila som si 10 vstupov.takze sa uvidi,ako budem pokracovat.Pomaly dalej zajdem.

majka_21

ja som to teraz kusticek prehnala - mali sme navstevu, a ked som robila oblozene chlebicky, tak som si povedala, ze zjem jeden... a zjedla som 3. uz si dam pozor. idem teraz plavat, takze po plavani vecera bude trosku ina. verim, ze sa toto opakovat nebude :)

Helus

Ahojte baby ja som povedala,ze sa budem vazit 1x do tyzdna,lebo sa vazim kazdy den,a stve ma tam rovnake cislo.takze vahu schovam pod komodu,a strava 5x denne,a podla tychto odporucani.Vaziaci den bude v stredu.ja viem ze celozivotnymi dietami mam metabolizmus v keli,ale chcem ho nakopnut,a verim,ze sa mi to podari.

Janulik33

Helus,
dala som si to acidko rano. Som musela so slamkou, inak sa zatial neda :(
Dnes musim este vydrzat s acidkami, vsak ani viac nevladzem.
Zajtra skusim k tomu pridat magany banan a trochu polievky. Zajtra mam rano sa odvazim.

majka_21

Super Janulik, ze to mas za sebou uz, verim, ze sa das rychlo dokopy :o).
Helus, zatial som mala 1 celozrnny chlebik s tvarohovou natierkou, sunkou a paradajkou a za chvilu si na desiatu urobim to iste. Dnes som sa prvykrat nevazila :o) (zvyknem sa totiz kazdy den, je to chore, viem... tak som rada, ze som sa dnes vahy dotkla len ked som umyvala podlahu ;-). Plavat sa chystam az tak o nejakej zhruba 15:00, kedy otvaraju bazen. Tak sa tesim.

Helus

Janulik 33 si teraz ubolena,ale to prejde.Ale tie acidka su malo na jedenie,budes vyhladovana.Skus si spravit nejaku kasu,bud z ovsennych vlociek,ja som si tak spravila,a jedla som to malou lyzickou,pomaly a dalo sa.Drzim ti palce a prajem skore uzdravenie.

Helus

Bubllinka dakujem za opravenie jedalnicka,dnes sa budem snazit ho napravit,sledujem toto forum,a nakoplo ma na chudnutie este viacej.

Janulik33

Ahojte,
ja teraz nemozem cvicit, som 1 den po zakroku, tak mam byt v klude. Paradne mi opuchlo lice, mozem len trochu otvorit usta a aj to boli. Ale inak sa da zvladnut, mam to pod kontrolou a myslim, ze je to OK.
Od vcera rana, som mala iba 1 acidko. Viac nie som schopna dat do seba, bo sa mi zle prehlta a ani mi nechuti jest. Na dnes mam nachystane dalsie 2 acidka. Jedno si dam o chvilu a druhe vecer.
Drzkajte sa.

bubblinka

Helus to som opat ja ak mozem trosku Ti poradim k tvojmu jedalnicku co by som pridala :)dufam ze nebude vadit
R:dala by som 100g cottage alebo tvaroch +paradajka al.paprika
D:jogurt+40g vlocky+ ten pomaranc
O:k tomu mäsu urcite prilohu aj 150g zemiakov al. 120g ryze, mäso cca 120g
Ol: pridala by som 40g cel.chlebika alebo knokebrot aj zeleninu
V: fajn aj ked neviem kolko syru malo by byt okolo 100g a este pomaly sacharid napr 40g knokebrot :)