Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
ako som tu tak čítal tak kopec ľudí si myslí že ovocie a zelenina poskytujú telu zdravé veci :) áno ovocie a zelenina sú zdravé ale? ak si to pestujete doma na zahradke a nestriekate to pesticídmi. Lebo ako som sa nedávno dozvedel tak banány, pomaranče,mandarinky,jablka,zhrušky sa trhajú zo stromu zelené za sezonu su aspoň 20-krát striekané a aby sa potom nepokazili a pekne dozreli (samozrejme dozrievanie v sklade kde už nečerpajú živiny zo stromu) tak sa máčajú aspoň 3krát do chlóru. A práve preto DevilsAngel si po schudnutí tú váhu udrží a bude sa cítiť počas chudnutia lepšie ako ľudia ktorí žiadne výživove doplnky neužívajú ich telo je oslabene a málo vyživene :) hajman.biznisweb.sk (video o tom ako sa pestuje dneska) Odporúčam pozrieť...
ako som tu tak čítal tak kopec ľudí si myslí že ovocie a zelenina poskytujú telu zdravé veci :) áno ovocie a zelenina sú zdravé ale? ak si to pestujete doma na zahradke a nestriekate to pesticídmi. Lebo ako som sa nedávno dozvedel tak banány, pomaranče,mandarinky,jablka,zhrušky sa trhajú zo stromu zelené za sezonu su aspoň 20-krát striekané a aby sa potom nepokazili a pekne dozreli (samozrejme dozrievanie v sklade kde už nečerpajú živiny zo stromu) tak sa máčajú aspoň 3krát do chlóru. A práve preto DevilsAngel si po schudnutí tú váhu udrží a bude sa cítiť počas chudnutia lepšie ako ľudia ktorí žiadne výživove doplnky neužívajú ich telo je oslabene a málo vyživene :) hajman.biznisweb.sk (video o tom ako sa pestuje dneska) Odporúčam pozrieť...
Baby je možné že mám o dve kila viac ako inokedy,pretože mám mať svoje dni ?? Okolo stredy.. a mávam 61,5 ráno a teraz sa postavím na vahu RANO a že 63 !!!! Skoro ma porazilooo..
dievcata vaha uz je odlozena pod komodu,budem sa vazit az 18.3 vtady ma priatel narodeniny,tak som si povedala,ziadne stresovanie kvoli vahe.
Baby ja som sa kopla,chcem ist dole o 10 kil,a n ie o 20 ako som napisala,bol to preklep.mam 71.3.
janulik a veronika,gratulujem k zhodenym kileckam,ja som zacala tiez 5x denne jedavat,vcera som bola plavat,a vecer som cvicila brusaky.Takze som sa nakopla,a verim,ze tych 20 kil dam dole,bez problemov.A hlavne ziadne diety blbe,ale zdrave stravovanie,aby sa tie kila nevratili spat,ako inokedy.Ja viem,ze to dokazem.
Ahojte babenky,
dnes rano som sa vazila. Vysledok: od 1.januara, co je 5 tyzdnov som dala dole 7kg.
Tento tyzden sa musim este setrit. Zajtra chcem uz do prace a cely tyzden mam poobednu, takze tento tyzden cvicit este nebudem. Ale s dietkou pokracujem.
Dnes som mala aktiviu, magany banan a polievocku. Taku riedku, kasovitu stravu mozem. Skusila som aj pomaranc, no usta nemozem este poriadne otvorit a tak som ho ledva jedla, ale uz to aspon neboli a opuch ustupuje.
Drzkajte sa!
Ahojte baby, takze vazila som sa a po 2 tyzdnoch pravidelneho stravovania v mensich poriach 5x denne mam o 3 kg menej :) Necvicila som velmi, ale teraz som si stiahla tae-bo a posledne dni davam denne alebo ob den a riadne sa za tu pol hodinu zapotim. Tak dufam ze to pojde len tak dalej a drzim palce aj vam ostatnym :)