Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Janulik33

DevilsAngel,
pises, ze si od 17.1. zhodila 9,8kg. To od 17.1.2011? To si dobraaaa. Ak dobre ratam, tych 9,8kg si dala dole za 3 tyzdne.
No sa mi to vidi vela za tak kratky cas ale budis. Blahozelam k takemu vysledku.
Ja chudnem radsej pomalsie, od 1.1.2011 som dala dole 7kg.

DevilsAngel

mataBB

zo starších príspevkov ti kopírujem môj postup :
Ráno a večer pijem kokteil Herbalife ( viem že mnohý ho odsudzujú, ale ja som s ním nadmieru spokojná )noo na desiatu zvyknem papkať buď celozrnný rožok so šunkou a zeleninu, alebo jogurt,šaláty ovocné či zeleninové... Na obed no čo ma napadne, mäsko s ryžou, polievočku, cestoviny so zeleninou, dusenú zeleninu, mäso varené na pare, šaláty s mäskom - záleži od toho koľko času mám na prípravu, ale musím priznať že občas zhreším a dám si aj taký dobrý rezeň či pizzu, ale iba polovičku porcie, akú som kedysi spraskala jak nič :) no a na olovrant zvyknem zahryznúť nejakú zeleninku alebo ovocie. Jediné čo ma mrzí je to, že sa nijako nedokážem vzdať sladkého, ale aspoň som ho obmedzila. Takže základ stravy pravidelne a pomenej ( mne to vychádza tak 5, 6 krát záleží od toho dokedy sa flákam ). A najdôležitejšie sú tekutiny... Vypijem tak 3 až 4 litre vody !!!

A pohyb ? Tak cvičím každý deň , ráno keď sa zobudím tak 15 - 20 min na rotane, potom kráčam nejakých 20 min pešo do práce. A po práci sa zase krutim na rotane popritom ako si pozrem mojho milovaného Komisára Rexa a pokračujem podľa toho koľko povinnosti ma ešte čaká. Ak nemám nič tak sa ešte pokrútim cca pol hodky. Noo potom pobehám po dome, veď si žena vieš ako to chodí že stále niečo treba, a večer chodím cvičiť medzi ľudí. Noo ak idem sama tak volím Zumbu, moj priateľ to však odmieta takže ak idem s ním chodíme na Tae-bo noo a ak sa rozhodneme ísť do posilky, tak tam si trošku podvíham nejaké tie ľahšie činočky... snažím sa to obmieňať aby som sa vždy mala na čo tešiť. Nooo a ešte do toho zapletiem sem tam kvalitný sexík :D nooo a teraz ako som spomínala som bola na dovolenke v Alpách kde sa mi snowboardovaním podarilo zhodiť pekne kilá... aaa tak to ide ...

mataBB

DevilsAngel nechce sa mi citat celu diskusiu, takze ta chcem poprosit, ci by si mi mohla strucne napisat, ako si sa dopracovala k takemu super vysledku :) dakujem

DevilsAngel

Ahojte babenky.. tak dlhoo sme sa ,,nevideli,, ale ako čítam darí sa Vám skvelo. Blahoželám Vám ku každému zhodenému gramiku, a samozrejme vítam medzi nami aj naše nové spolubojovníčky :) Veľa pevnej vôle prajem...
Jan_R ďakujem za uznanie že nie je somarinou jesť výživové doplnky, mne to viditeľne pomáha a nikdy na to nedám dopustiť.
Toto fórum mi pomohlo odraziť sa z mostíka sľubov a predsavzatí o tom, že od pondelka, buduceho mesiaca a pod. začnem zo sebou niečo robiť...
Neuveriteľnú silu bojovať mi dáva skutočnosť, že od 17.1. kedy som si povedala už dosť, som zhodila neuveriteľných 9,8 kg a nič nevie nakopnúť na ďalší boj viac, ako už viditeľné výsledky... Ešte tak 3 až 5 kilogramikov a budem zo sebou spokojná.
Teraz som za 10 dní dovolenky v Alpách zhodila vďaka snowboardu 3,5 kg a pritom si úžasne zresetovala hlavičku na ďalšie pokračovanie môjho chudnutia :)
Neverila som že to niekedy poviem, ale cítim sa vo svojom tele neuveriteľne skvelo :)

30Katie

žienky,ja som kedysi davno schudla tých krásnych 10 kíl,úplne som zmenila životosprávu,čítala som veľa odborných článkov,viem pomaly každú potravinu naspamäť koľko má energie a jej zloženie,poznám rôzne pravidlá stravovania.... pomohla som aj ľudom v mojom okolí schudnúť neuveriteľné kilá, a teraz sa smejem sama nad sebou, že prišiel problém a riešim ho u seba, pritom som kedysi krásne fungovala.. takže to ma poháňa krásne vpred,aby som si zaspomínala na to ako som radila mojim známym a pustila sa do svojho sveta, ktorý som predtým žila... DRŽÍM VÁM nesmierne všetkým PALCE!!!! a hlavu hore ŽENY - sme krásne,všetké do jedného!aj s niečim navyše či bez

Helus

Ahojte baby vidim ze nas tu pribuda,to som rada.ja jem od soboty 5x denne a vcera aj dnes bola plavaren 1 hodka.od zajtra uz idem do prace po dovolenke mensej,drzte sa a prajem aj vam vela schudnutych kileciek.

Janulik33

30Katie,
vitaj medzi nami :)
Prajem, nech sa Ti aj dari.
My tu spolocne bojujeme,
sladkemu sa vyhybame.
Pevna vola je dolezita,
s nou zbohom hnusna obezita.
Ploche bruska navzdy chceme,
v plavkach krasne ostaneme.
Nase chudnutie je o zdravi,
a chlapy budu z nas ohureni.
:)))))))))))))

30Katie

ahojte dievčatá.. chcem aj ja s vami bojovať:) veľmi rada sa pridám.ja mám ten problém,že som pribrala 10 kíl od októbra.pri výške 173 cm mám 62 kíl. ešte v lete som mala 52.začala som brať antikoncepciu,aj som vymenila znacku,uz je to lepsie chvalabohu. dost som sportovala,cvicila aerobik,minuly rok som sa ale rozisla s priatelom,dost vela zlych veci ma postretlo,začala som znovu fajčiť.odvčera som prestala,teda sekla s tým,tak ako kedysi a vydržalo mi to dva roky,uplne cista... čiže budem teraz bojovať dvojnásobne,s kilami a cigaretami,nie je to bohviečo, lebo som sa práve dopapkala,nevedela som čo s rukami... :(((
vždy som sa stravovala zdravo,nemám vo zvyku jesť hlúposti.ak sladkosti jedine domáce koláče.
chcem do konca mesiaca schudnúť 4 kilá.držte palce,ja budem vám a priebežne vám určite dám vedieť ako som dopadla...
inak včera som si zabehala a bolo to fajn :) teraz musim pockat kym vytravim trochu to papania a ide sa na 100 minut aerobiku.

majka_21

Mne spoluziacka vravela, ze ona na zaciatku chudnutia pribrala dokonca 5 kg, ale potom isla s vahou krasne dole. Takze mi uz dopredu hovorila, aby som sa toho neobavala. Tak asi v aprili by som chcela zacat chodit do posilovne a kombinovat ju s plavanim. Chcela som ist do posilovne aj dnes, kedze na bazen nemozem, ale citila som sa utahana... Tak som nesla. Ale plavat pojdem... aj keby ma unava zabit mala :o)
Tiezchcem... podla mna je to normalne, ze mas o tie kg navysenu vahu. Ja mam prave teraz kramy a vahu mam zvysenu uz asi tyzden. Zrejme kvoli tomu, ze sa ti zadrziava v tele voda - ja som bola nafuknuta ako balon. Coskoro mi skoncia (este 3 dni) a vsetko bude v pohode.