Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Ahojte baby,majka 21 ja som sa dnes postavila na vahu,v domneni,ze mam nieco dole,ale sklamanie bolo velike,ani gram,stale tych 71.3.Strava 5x denne,racionalna,ziadne sladkosti,ani gram,cukor vobrc nepouzivam,a vecere su bielkovina+zelenina.Pitny rezim cista voda,nesladenny caj,a kava s trocha mlieka,pitny rezim 3 litre.Ale idem dalej,verim,ze ked sa otepli,tak sa to rozbehne,aj teraz idem na 1 hodku na plavaren,baby drzte sa,a pekny vikendik.
Uz by bolo nacase, aby som tu vahu skryla aj ja... :o) Ono ide o to, ze sa vazim asi dost casto (len teraz pocas kramov som sa nevazila). Inak sa vas chcem daco spytat. Je vhodne jest raz za cas cestoviny na veceru (napr. zapekane so zeleninou, alebo so sunkou...). Mam to celkom rada, tak preto sa pytam. Vraj by sa na veceru jest nemali...
Ahojte dievcata,
ja mam vazenie v nedelu rano, tak som zvedava, ci som zas nieco zhodila. Tento tyzden som necvicila, bo som sa este musela setrit kvoli tomu, ze mi vyberali ten zub. Uz je to ale OK, dnes som bola na kontrole a od pondelka pokracujem aj so zumbou.
Dietny rezim dodrzujem stale. Dnes som mala len obed, lebo ranajky som kvoli tej kontrole nestihla. Takze moj dnesny obed bol maly tanier kyslych zemiackov. Na olovrant budem mat ovocny salat a na veceru si dam fitnescerealie s nizkotucnym mlieckom.
Drzte sa!
Lujza gratulujem ku zhodenym kileckam,ja zatial neviem ako som na tom s vahou,ale laka ma to odvazit sa.Schovala som ju pod komodu,lebo som sa denno denne vazila,a vysledok bol rovnaky.Ale to som nejedavala 5x denne.zajtra sa odvazim,a potom ju znova supnem pod komodu.Ale pre kontrolu,som si povedala,ze streda bude byvat vaziaca,aby som vedela ako idem dole,alebo stojim z vahou.podla toho budem prisposobovat jedalnicek.prajem vam pekny vikendik,ja sa chystam zajtra na plavaren,teraz este mam pred sebou poobednu smenu.
Ahojte dievcata,
teraz mi skoncili kramy, tak som nebola plavat, ale vcera som opat zacala. Bola som aj dnes. Cez kramy som sa radsej nevazila, zeby som neodpadla pri pohlade na to cislo :o). Ale odvazila som sa dnes rano nalacno pred plavanim a vazim 81,5 kg (takze mam dole 3,5 kg). Snazim sa sice uz 2. mesiac, ale je to v pohode. Chcela by som schudnut este cca 11,5 kg aby som mala 70 kg. Myslim, ze ta vaha bude v pohode pri mojej vyske (1,78 m). Inak snazim sa stravovat normalne. Dnes som napr. jedla:
R: jogurt
D: nic
O: kuracie sote s hranolkami (nebolo ich vela, boli ako priloha v jedalni, kde som sa bola najest)
Dnes by som si dala este mozno nejaku sladkost alebo co. Vypila som 1 kavu s mlieckom bez cukru a teraz pijem akurat caj bez cukru. Pocas skoly chodim normalne na obedy. Tie kila by som rada schudla do roka... Tak dufam, ze sa mi to podari.
Ahojte spolubojovníčky?
Tak ako? Pochváľte sa, ako bojujete s nadbytočnými kilami. Ja zatiaľ -3,5kg.
Stravujem sa pravideľne, jem veľa zeleniny a hlavne veľa pijem. DevilsAngel gratulujem, naozaj veľký úspech.
Helus, držím palce, nech Ti to vydrží.
Musíme sa podporovať.
Ahojte spolubojovnicky,ako sa vam dari?ja som zacala od soboty pravidelne jedavat,5x denne,tak uvidim,ci sa mi rozbehne metabolizmus,viem bude trochu trvat,ale ja mam vydrz.Drzte sa a prajem zhodit tie tukove vankusiky.
mataBB
jasnééé.. pááči sa :
www.herb-style.sk
Janulik33
Noo ano 17.1.2011 ... cvičiť som chodila už pred tým, ale to iba keď sa mi chcelo, odvtedy cvičím každý deň, a spolu to vychádza aj na 3 až 5 hod. cvičenia denne, záleží od toho, ako mi situácia povoľuje. A veľmi mi k tomu pomáha spomínaný kokteil a džús aloe vera -odkaz odstránený- .
Zistila som, že môj metabolizmus nie je na tom až tak zlé, pretože ešte nebol marený žiadnymi dietami, len ho trebalo spravne nakopnuť a ide to :) a samozrejme ďakujem.
DevilsAngel
mozes mi dat link na ten herbalife prosim ta?? neviem konkretne co myslis