Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Ahojte dievčene,
Majka21, Janulik33 gratulujem k úbytku váhy. Ja sa tiež zatiaľ držím, včera som bola cvičiť. Dnes ráno som sa odvážila aj premerať. Tak z brucha mám dole asi 4 cm, čo je super a aj cez boky mám asi o 2,5 cm menej. Len nech to takto pekne pokračuje. Keď si predstavím, že po vianociach som mala nejakých 88 kg a dnes ráno 82. Super. Teším sa jak malé decko. Do leta by som chcela zhodiť ešte aspoň tých 12 kg. Verím, že spolu to tu dokážeme. Prajem veľa síl a pevnej vôle!!
Helus, to je super, kolko vazis :o). Ja som sa nevazila a ani sa nebudem. Mam totiz chripku, jest mi moc nechuti; mala by som pit tekutiny, ale moc ani to nemusim. Ked si spomeniem na jedlo a tekutiny, tak ma striasa... Dnes som okolo 10:00 zjedla rozok s ovocnym tvarohom. Potom som zaspala a vstala asi o 16:00... zjedla som trosku polievky, ovocia a nic viac. No a teraz som zjedla zas trocha ovocia. Nie som hladna, ale to je normalne zrejme.
Majka rano som sa vazila a cuduj sa svere,muselo to byt tou saunou,mam 70.1 no nemohlo to byt pod 70?
janulik gratulujem tak to davam klobuk dole,ako si to pekne schudla.My sme boli dnes v tej saune,a potom abed bol az o 15 tej v restike,ja som mala opekane zemiaky a miesany salat.priatel povedal,ze hadam kilo by mohlo ist zo mna dole,za 2 hodky saunovania.neviem ci mi vaha neklesa vekom,mam 45 ale to nemyslim,to bude metabolizmom.Ale rifle su mi volnejsie,ako boli v januari.vobec sa tym netrapim,a idem dalej,uz dnes som mala obed delenny.Majte sa dobre,a rano sa vazim som zvedava.
Dakujem Helus a Janulik. Dufam, ze vsetkym nam to pojde tak pekne. Asi predsa len plavat pojdem, aj ked trosku citim hrdlo - ved koniec koncov, sport posilnuje imunitu... Prajem aj vam krasneho Valentina :o)
Ahojte,
Majka, blahozelam k ubytku vahy, nech to ide dole aj nadalej :)
Helus, skus tu delenu stravu, mozno vaha pojde dole. Drzim palec, nech zaberie.
Ja som sa dnes rano vazila. Zistila som, ze som dala dole 8kg od 1.1.2011. Som rada, ze moja dietka zabera a vaha klesa. Od zajtra pridavam aj zumbu.
Prajem vam, nech sa dari s chudnutim a zajtra krasneho Valentina :)
majka gratulujem ke ubytku,ja idem do tej sauny,s priatelom,darcek k velentinovi,aj masaz bude,tak sa drz
Ja som chcela ist aj dnes plavat, ale asi to nebude dobre. Zacinam kaslat (asi som sa chytila od brata, ktory prisiel domov chory). Mam normalne nervy... :o( Teraz mi zacala skola, 4 dni som nebola plavat kvoli kramom a teraz toto... Mne sa daco stane asi. Ale aspon nieco ma rano potesilo - po 2 dnoch som sa vazila a mam 80,5 kg (co je vaha, ktoru som mala pre rokom naposledy...). Takze aspon nieco. Dufam, ze nebudem nejak vazne chora a ze mi to rychlo prejde.
ahoj majka,ja som bola vcera plavat,a cely den som mala pohybu dost vsade chodim peso,pokial sa da,a upratovala som cely byt.Strava stale racionalna,ziadny prehresok,ani slza sladkeho.Alůe dnes idem do sauny,a pohravam sa s dellenou stravou,s tou som zvykla schudnut,ale po delennej som zacala aj so sladkostami,a isla nenapadne vaha zase hore.Takze si odo dnes davam na skusku delennu stravu na 2 tyzdne,a uvidim,ci telo nejake kilo spusti.budem jedavat stale 5x denne,ale nebudem kombinovat.Ale nevravim,ze pri nej ostanem stale,len taka skuska,ako telo bude reagovat.Prajem peknu nedelu.
Helus, mne spoluziacka tiez vravela, ze bolo obdobie, kedy neschudla nic, ale ze u nej sa to vraj dobre rozbehlo az po pol roku. Len ako vravim, byvam nervozna, a kebyze by som tak nevidela vysledok alebo by sa mi stalo to, co pises, tak by som fakt nevedela, co mam robit od nervozity... Ono budem sa snazit chodit dalej plavat a jest pravidelne. A uvidim co to so mnou spravi... Tych 11,5 kg by som chcela zhodit do roka, tak verim, ze sa mi to podari a nevratia sa.