Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
janulik aj ja som z prs chudla najrychlejsie pred 21 rokmi,mala som cislo 7 a teraz mam obvod 75 a kosik c.takze som s prsami spokojna,vtedy mi vadili strasne,ze mam velike.To bol problem aj si kupit podprsenky,ale to uz je davno.
Ahojte,
Lujza, Majka aj ja vam blahozelam a prajem, nech to tak pokracuje aj nadalej :)
Helus, netrap sa kvoli tomu, co si videla na vahe. Pokracuj dalej so zdravym stravovanim. Uvidis, ze to pojde dole, drzim palec a nevaz sa kazdy den.
Veronika aj Tebe blahozelam. Chcem sa spytat, nevadi Ti, ze ides dole s cm aj z prs? Ja zhadzujem aj z nich a to mi vadi, bo ich mam od prirody male a teraz, ked z nich este zhadzujem, tak... :(( to ma stve.
majka ja som mala pred rokom 77-78 kil,potom som schudla dietami,hlavne nejedenim,alebo delenou stravou,a tu vahu si drzim,ze nepriberam spet.to by bolo dobre,ale ja este mam ciel schudnut na tych aspon 65 kil,potom by som bola spokojna.Ale zaujimave je to,ze keby som si nedavala pozor,tak uz znova som na tej vahe co pred rokom.vsetci mi vravia,ze nepotrebujem chudnut,ved na 45 rokov,mam vahu dobru.Ale ja sa snazim o redukciu,ale nejako mi kila neubudaju,ale ja som presvedcena,ze telo pusti dole este.prajem ti skore uzdravenie.
Dakujem Helus, ale aj tak si myslim, ze nejake to kilo priberiem naspat, ked zacnem normalne jest, co ocakavam a chapem. Moj zamer je schudnut tak zatial na tych 70 kg, aby som bola vcelku spokojna (65 kg by bolo uplne idealnych, ale to je dlhodoby ciel). Dnes som na ranajky zjedla jogurt a na obed som si dala trosku duseneho masa so zeleninou a lyzicou zemiakov. Ale maso so zeleninou som nedojedla cele. Teraz si asi pojdem urobit ovocny tanier, aby som mala nejake vitaminy a si pojdem lahnut. Neboj, nebude problem si vahu udrzat, pokial nezacneme jest piate cez deviate tak ako doteraz, ked sme tie kila nabrali. Ked budeme jest pravidelne a 2-3x do tyzdna sa pravidelne hybat, tak nam vaha ostane. Ja by som chcela schudnut a uz nikdy naspat nepribrat, lebo potom sa kil zbavuje clovek len velmi tazko.
majka gratulujem k vahe,a som rada,ze sa uz lepsie citis.ja som si povedala,ze sa vobed stresovat nebudem,jem nadalej 5x denne,a pride zahrada,a kila postupne pojdu dole.ja ked som zacinala s chudnutim pred 21 rokmi,bolo to v januari,tiez som sa jej stazovala,ze nedari sami,a ona mi povedala,v zime je chudnutie proti prirode.A to som mala vtedy nejakych 90 kilo.teraz mam tych 71 ale chcela by som ist na taku 60-63 kil.verim,ze sa mi to podari,a aj si tu vahu udrzim.
Helus, inak to s tou vahou (raz je hore, raz dole) sa stavalo aj mne. Viem, ze som sa raz odvazila asi pred 3 tyzdnami a som vazila 81,5 kg (bola som normalne hrda, ze sa mi to podarilo). A ake bolo moje prekvapenie, ked som sa na druhy den odvazila a vaha ukazovala cislo 83 kg? Skoro ma trafilo. Vtedy som sa vazila kazdy den. Neviem, ci mam dobru vahu, ale uz som to prestala riesit. Podstatne je, ze nevazim tolko, kolko na zaciatku (85 kg). A ci mi to ukazuje o kilo viac alebo menej... Staci vytrvat a myslim, ze vaha pojde dole dalej.
Veronika, blahozelam k tomu ubytku. Je to super, ze sa ti to takto podarilo. Ja som lieky na chudnutie nikdy nevyuzivala, aj ked sestra si raz kupila BIO C.L.A ci co to bolo, ale aj tak jej to nepomohlo (prestala to asi uzivat) no a mamka raz pila nejaky napoj vlakninovy ci co to reklamovali... Ja jednoducho tym produktom neverim, lebo keby fungovali, tak by ludia s nadvahou neexistovali, plasticki chirurgovia by boli bez roboty a fitneska by sa mohli nadobro zrusit.
Lujza, super, ze idu dole aj cm. Ja sa radsej nemeriam, lebo som sa merala po mesiaci a ziaden ubytok som nevidela, takze sa nechcem znervoznovat. Ja by som chcela tie kila dorazit do leta. Myslela som si, ze tych par mesiacov bude kratka doba, ale ako vidim, ze sa 1,5 mesiaca zhruba som dala dole 5,5 kg, tak si myslim, ze aj keby sa chudnutie neviem ako este spomalilo, tak 9,5 kg by som mala dat dole (aj ked za 4-5 mesiacov) - ved nehori. Tesim sa, ze si budem moct coskoro obliect jedne take pekne rifle na traky (ktore mi uz vyse roka stoja v skrini... :o) - aby som ich obliekla, tak by to chcelo vahu asi 72 kg. Tak verim, ze ked ich nebudem nosit v lete, tak aspon v septembri, ked bude este relativne teplo :o).
Ahojte holky,
tak ja som sa dnes postavila na vahu (chcela som zo zvedavosti vediet, kolko vazim, kedze za posledne dni som nevladala kvoli teplote jest velmi a viac som spala...). No a vysledok? 79,5 kg. Tu vahu som mala naposledy pred 2 rokmi asi. Cize za asi 3 dni som schudla 1,5 kg. Zda sa mi to vela, ale ani sa necudujem. Este mi moc jest nechuti, ale uz sa snazim jest viacej. Este vzdy si pripadam trocha omamena. V piatok idem na kontrolu, tak verim, ze uz budem v pohode. Chyba mi bazen, aj ked plavat pojdem mozno az niekedy v utorok-stredu, aby som nesla hned po dobrati antibiotik. Chcela by som schudnut este takych 9,5 kg, aby som bola spokojna. Tak verim, ze sa mi to podari. Sama neverim, ze sa mi podarilo schudnut :o) (aj ked neuznavam chudnutie takymto sposobom, ale fakt som sa nanajvys donutila zjest ovocie a moj vcerajsi obed zo vcera pozostaval z 5 lyzic kuracej polievky - proste som nemohla viac).
MAJKA21,MNE TO DNESKA RANO NEDALO,ZASE SOM SA ODVAZILA,A NA TEJ VAHE BOLO ZASE 71.NO NETRAFI MA S TOHO SLAK,PO SAUNE BOLO 70 A POTOM ZASE VYSKOCILO NA 70.ALE IDEM ZASE DALEJ,NEHRESIM S JEDLOM,DODRZIAVAM,MALE A 5X DENNE,ALE JA SOM OPTIMISTA,ONO TO MUSI ZIST,LEN TO POTREBUJE TEPLEJSIE POCASIE,A POHYB V ZAHRADKE.PRAJEM TI SKORE UZDRAVENIE.
aj ja sa pripajam ku gratlaciam. ja som mala 75 a teraz 71 a -2cm prsia, brucho aj boky. koncom januara som zacala papat 5x denne a moc som tomu cviceniu nedala. ale planujem behat ako sa otepli.
drzim palce nadalej :) je to super ked clovek chudne a nemusi sa pri tom obmedzovat alebo uzivat rozne pochybne medikamenty :)
lujza gratulujem ti ku zhodenym kileckam,ja ti mozem len ticho zavidiet.aLE VERIM,ZE SA OTEPLI,A MNE TELO ZACNE PUSTAT TUKOVE VANKUSE,JA MAM 71 KIL.