Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

veronika1211

jajka, toto nie su diety a ako vidis, kazda z nas ma rozne spoboby stravovania a cvicenia, takze ktora je najlepsia sa povedat neda.

Janulik33

lilek a elena 1234,
vitajte v nasom "klube" :)
Drzim palce, aby sa Vam podarilo uspesne chudnut.
lilek, aj ja si myslim, ze Tvoj jedalnicek je OK.
Elenka, ak chces poradit ako schudnut, precitaj si nase pripevky. Kazda mame svoj system, mozno sa k niektoremu priklonis.

elena 1234

Ahojte baby,,citam vase prispevky ,,a bolo by fajn keby ste ma zobrali medzi seba.
Ja mam 65 kg a 164 cm,,asi pred rokom som vazila 75 kg,
Chodim pravidelne cvicit 3 krat do tyzdna...2 hod,a stravujem sa zdravo,,nesolim,,ziadne vyprazane jedla nejem,,ale obcas si dam sladke,,..
Chcela by som za 3 mesiace schudnut aspon 7 - 8 kilogramov..
Myslite ze to sladke budem musiet vylucit uplne??bude to tazke ale ak chces s vahou dole,tak asi ano,.
Zacinam od buduceho tyzdne dufam ze s ami to podari dosiahnut,,..
A pocet navstev v posilovni zvysim na 5 krat do tyzdna.
Co by ste mi specialne poradili,,?

Helus

vitaj lilek,drzim ti palce,aby si schudla vytuzene kilecka.jedalnicek mas podla mna ukazkovy,len doobeda ti tam chybala nejaka desiata,ale inac je myslim s mojho pohladu dobry.

veronika1211

ahoj lilek, urcite si tu vitana a jedalnicek sa zda super. som rada ze to neriesis jednym jogurtom a jablkom na cely den :) radim ti jedlo si rozdelit na cely den, jest kazde cca 3 hodky - ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera. kludne jedz aj sladke, ale to by som odporucala len na desiatu. takisto ako ovocie najma doobeda. samozrejme porcie musia byt mensie, nie vsak miniaturne. drzim palce a vitaj :)

lilek

ahojte kocky,

pozeram ze vam to tu celkom ide a ste pre mna riadne inspirujuce :) myslite ze by som sa mohla k vam pridat? ;)

chcela by som sa v priebehu 3 mesiacoch postupne prepracovat k zdravej strave, zvysit cvivenie na 4krat do tyzdna, a schudnut aspon 8/10 kg, mam 172 cm, 78 kg :(( tak by mi celkom padla dobre padla podpora :)

dnes je moj prvy den dokonca som odolala buchtam :D som total zavislak na sladkom :(( v poslednej dobe som mala aj stres tak som takto pribrala otrasne zo70 kg co som mala :(

dneska som mala takyto jedalnicek:
R: banan, pohar mlieka, biela actvia / taky shake

Ob: slepaci vyvar/cisto stava, kuracie na grile, salat, polovicna porcia ryze

Ol: jablko, activia/pridala som psyllium, 1 ks knackbrotu celozrneho

V1: 2 ks tmavych toastou s morcacou sunkou

V2: 5 platkov morcacej sunky, paprika, 1 ks knackbrotu

myslite ze je to ok? :) prajem pekny vecer :))

Helus

majka ja sa drzim na spravnej strave,ziadne hresenie a cokolada mi tu trci pri nete,dcerina,a vobec ma to nelaka.zachvilu idem cvicit s vnuckou 5 rocnou na fit lopte,a potom brusaky.drz sa a vyzdrav sa.

majka_21

Helus, kebyze ja jem tak ako som jedla pred tym, nez som sa zacala kontrolovat, tak uz by som mala mozno aj 90 kg, co uz by bol vazne des. Verim, ze pokial sa budeme snazit dalej, nepriberieme tie stratene kila naspat.
Janulik, vdaka. Aj ked sa trosilinku pripravujem na to, ze priberiem, ked budem zdrava, lebo ten ubytok je teraz az velmi rychly a to nie je spravne. I ked... potesilo by ma, keby vaha isla len dole :o).

veronika1211

janulik, ja som praveze rada, lebo posledny rok uz som si musela kupovat D kosiky a to mi dost prekazalo, takze budem rada ak sa dostanem do svojich starych podprseniek :)
viem ze prvy vacsi ubytok je asi z prs, ale budem drzat palce nech ti tam zostane vsetko co treba :)