Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Helus

majka pohnojila si to s tymi kolacmi,ale ides dalej v pred,a od pondelka ziadne kolaciky,len klasicke jedenie,a vsetko pojde,ako po masle,drzim ti palceky.

Helus

Channy nie si sama aj mne vaha kazdy den skace,zato som si urcila stredu,ako vaziaci den.Aj ja mam raz 70,7 a nadruhy den 70,2 a na treti den zase 70,6.Takze len 1x do tyzdna sa treba vazit.

Helus

Sisi mas pravdu ten 180 g som mala cisty.Inac sa drzim nehresim,ale jedalnicek asi nemam dobry,lebo vaha sa mi nehybe dole.tak ak mozes okomentuj jedalnicek,bola som 12 hodin v praci.Ranajky:ovsenna kasa,so susennymi slivkami.Desiata:olomoucke syrecky s kapustovym salatom,ale salatu molo 100g.Obed:dusenna zelenina,2 vajcia na tvrdo,sojove pecivo.Olovrant:paradajka,a nizkotucny platkovy syr.vecera:kefir+karelab.A k tomu 3 litre vody,a asi 5 salok zeleneho,a ovocneho caju,bez cukru.

Channy

majka_21...no ja mám momentálne každý deň inšiu váhu predvčerom 84, včera 83 dnes 85, proste furt sa to len tak točí okolo tej 84, no ja mám narodeniny koncom apríla tak dúfam, že preventívku mi nedá skôr, mňa najviac štve, že ešte v septembri som mala 78 kg a v januári kuk na váhu a že 85-no skoro som odpadla lebo som plánovala, že tých 78 dám na 70 a teraz môžem z 85. Ale už sa teraz nevzdám keď som začala, zajtra ma čaká v škole telesná a večer zumba-normálne sa aj teším!

majka_21

Channy, niekedy sa stava, ze pri zdravom sposobe chudnutia prvy mesiac nestratis nic, dalsi mozno 1 kg, ale neskor aj 3-4 kg. Len treba vytrvat. Pri cviceni ti urcite ubudli aspon cm - necitis sa lepsie, ked si zacala menit zivotny styl? Verim, ze ano. A inak tie reci u doktorky poznam. Ked som este bola pri detskej lekarke, tak to boli usmevne nacrty typu "tak si opat pribrala... tak by nieco trebalo s tym robit..." no a ked som bola na 1. preventivke u mojej obvodnej lekarky pre dospelych, tak mi povedala rovno pri mojej vtedajsej vahe 78 kg "uz ani 1 deko navyse nepriberte, lebo to bude zle". No a ja? Pribrala som 7 kg :o) - . Ale teraz som schudla 6 kg, takze sa snazim. Na preventivku by som mala ist niekedy koncom tohto roka.
Helus, vcera som sa drzala celkom dobre. Ale dnes som to trosicku prehnala s kolacikom. Vcera som spravila kiwi-rezy (pytal ich moj brat a aj dnes mi prisla navsteva) na dnes, aby boli no a aj zostali, ale povedala som si, ze zjem dnes 2 ks a zjedla som 4 ks (2 doobeda a 2, ked mi prisla ta navsteva). Aj to jedlo dnes nebolo take slavne. Vstala som rano okolo 10:30 a zjedla som 2 parky s paradajkou, 1/2 krajcom chlebika a trochou kecupu. Okolo 12:00 som zjedla tie 2 kolaciky, obed som neviem preco nejedla. Poobede som zjedla tiez 2 kolaciky a teraz som vecerala uz normalne. Dnes to spravne nebolo, ale zajtra sa uz budem snazit normalne. Idem do skoly zajtra, takze zjem nejaky jogurt na ranajky, na desiatu zjem asi BE-BE keksy (alebo Cottage cheese) a jogurtove mlieko, obed zjem uz normalny, a za to, ze som dnes prehnala s tymi kolacikmi, tak si kolacik zajtra nedam (hoci na mna bude pozerat este 1/2 plechu).

lilek

na webe chudnutie ako som nasla ze taky mini pagac ma navyse 11 gramov tuku a ze uz len to dokaze ovplyvnit chudnutie :((
ale tak doobeda si sa drzala ;) postupne to isto bude lepsie a lepsie

ja maslo jem nie vela ale natrem si s nim natenko rano rozok celozrny a tak ale davam mu prednost pred margarinom typu rama, flora jednak mi to nechuti a druhak je to velmi nezdrave sama chemia :) teraz si inak namiesto masla zvyknem natriet troska tvarohu ochuteneho s bylinkami je to mnam :)

Channy

lilek-ten pagáč tak na výšku 3 cm a na šírku 5 cm, také menšie a ďakujem za rady, inak čo si myslíš o masle, môžem ho normálne jesť?

lilek

mnam veronika tak to znie super, este by som tam pridala tvaroh :))

channy - neviem aka bola velkost pagacu :/ ale to by som vynechala max si dala 1 a k tomu zeleninku alebo uplne najlepsie nejaky cottage so zeleninou a 1 knackbrotom
vecera / prilis vela sacharidov, dzem a kakao na veceru vobec nie ...ak tak na ranajky maximalne, vecer musi byt bielkovina a zeleninka a mozes doplnit 1 celozrnym pecivkom alebo knackbrotom :)
pitny rezim super na jednicku :)) inak co je to ta cesmina?

Channy

čo si myslíte o mojom dnešnom jedálničku, potrebujem zhodnotiť:-)

raňajky+desiata=dnes som to spojila lebo som neskoro vstávala o 10:30
-ľanový chlieb so syrovou nátierkou a paprikou
obed: 12:00-polievka hrachová
12:40-kuracie mäso s ryžou a zeleninou
olovrant: 16:00-3 pagáčiky
večera: 18:20-ľanový chlieb s maslom a jahodovým džemom + šálka teplého kakaa

počas vypila som asi 3 litre vody s citrónom a pol litra čistiaceho čaju s cesmínou.