Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

veronika1211

lilek, to je vseobecny jedalnicek, ma ho kazdy kto si objedna odtial jedlo. ja mam 5000 kJ, este je tam 7 a 9000 program.
som spokojna, dneska mam 20. den (bez vikndov :))

majka, ja sa tiez obavam toho ked pridu statnice a ja budem mat stresy, a jest, hladovat, raz za den jedlo a podobne. maj je tu uz coskoro.

majka, cvicenie a zdrave jedlo urcite nebude naskodu, aj keby si nechudla tak to jednoznacne len prospieva.

drzim palce aj nadalej :)

Helus

lilek je to chore,ale informovala som sa na sukromnej klinike sa plati za vymon 3.000 euro,co je dost.kvoli tomu si zase nemozem zobrat uver.ziadne kilo neslo dole,ja uz mam metabolizmus posraty od 19 drzim diety,a skacem hore dole s vahou.mam 45 rokov.Ale nevzdavam to,zdravujem sa 5x denne,sladkosti ziadne,a pitny rezim 2-3 letre denne.

majka_21

Lilek, ja si kavu dam tiez len raz za cas - aj teraz ju pijem. Rano som bola totiz na praxi a citila som sa taka unavena, tak som prisla teraz domov a urobila som si kavu. Je mozne, ze mi nejaky vitamin chyba, lebo cez chripku som skutocne malo toho jedla, i ked skor ovocie nez normalne jedlo. Ja by som rada isla zajtra plavat uz konecne. Tak dufam, ze mi to vyjde :o). Len zajtra idem do skoly, poobede sa budem ucit zas, takze k veceru si pojdem zaplavat.
Mary, to s tym studiom poznam moc dobre. Je to komplikovane - u mna najma to, ked mam vydrzat to obdobie medzi desiatou a obedom. Ale som si to poriesila jednoducho: ranajky zjem doma (alebo hned po prichode do skoly) a desiatu asi o 2-3 vyucovacie hodiny neskor. No a potom v pohode vydrzim az do obeda. U mna je skor problem zosuladit studium a cvicenie, pokial sa mi toho vela nakopi. Studujem teraz 4. rok na VS a mam dojem, ze si vyucujuci myslia, ze mame more casu :o)

lilek

dobre ranko kocky :)

majka - ja zatial tu kavu musim mat aspon raz do tyzdna s nizkotucnym mliekom a jednym trstinovym mliekom, mozno Ti po chorobe chybaju nejake vitaminy? neviem :/ inak ja uz som 6 den bez sladkeho nechapem ako sa mi to dari a vobec mi to nechyba :D vcera mi priatel doniesol zlty melonik mnam...tak si ho dnes rozdelim zas na polovicu inak je tak sladucky ze sa vykasles aj na tu milu ;) ale mozno si dnes kupim ked pojdem na spinning nejaku musli tycinku vo fitku :)

veronika - ten jedalnicek je specialne pre Teba vypracovany? ;) vyzera celkom dobre tak rozmanito to je super a ten ryzovy nakyp?! mnam :D

mary - 300 brusakov denne je neefektivne cvicenie, akurat si na to brusny sval zvykne a nebude to mat ziadny efekt,je dolezite cviky na brucho striedat a nerobit len skracovacky :/

mary555

rada by som sa k Vam pridala aj ja....som 161cm vysoka,vazim 60 kg...chcela by som dat dole tiez tych 5kil,mojim najvacsim problemom su ,,pneumatiky"....od vcera som zacala cvicit :)..300 brusakov denne,a cvicim aj na rotane,dufam ,ze to postaci :)...samozrejme nezabudam ani na zdravu stravu,ale kedze este studujem,neviem to vzdy dodrzat :(

Lory

Ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam. Síce sa vám možno bude zdať, že mi chudnúť netreba, ale ja sa už fakt zle cítim a mám poriadne tukové zásoby:( Vždy som si držala váhu na 55kg pri výške 170 cm. Ale za posledný rok mi šla váha strašne hore - je to aj tým, že som sa dokopy skoro vôbec nehýbala, bola som len v škole alebo v práci (sedavé zamestnanie za PC bez pohybu!) a to sa odrazilo na mojej váhe, ktorá momentálne kolíše medzi 63 a 64 kg...strašne zle sa už cítim, nemám žiadnu kondičku a keď si sadnem tak sa mi tak "rozkošne" brucho zroluje do troch záhybčekov:)) no kopec srandy:D takže zahajujem chudnutie:D a teda minimálne na 58 kg...tak!:)

majka_21

Lilek, nie, zvykla som si pit kavu a caj bez cukru. Niekedy si vsak pridam do kavy trochu mlieka alebo trochu smotany. Ale uz aj to zacinam vynechavat pomaly... Inak pekny jedalnicek, ja som si dnes uvedomila, ze musim na nom dost zapracovat, lebo sa citim nejako zvlastne (povedala by som, ze malatne). Mozno su to este dosledky z choroby, ktorou som teraz presla, ale dufam, ze mi nic nechyba. Ved sa snazim jest vsetko a prijimam aj cukor (vo forme tej mily, kolacika...). Mozno som len unavena...