Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
nevadi maji :) do kavy davas aj cukor aspon jeden trstinovy? :)) ja som dnes trocha upravila jedalnicek:
R - 2 tmave toasty, na kazdom platok morcacej sunky
Ol - 3 platky zlteho melona, 2 platky sunky
Obed - 2 male cuketove placky /vajco, 2 cukety, cesnak/
Desiata - 2 platky zlteho melona, biela actvia
Vecera - 1 grahamovy rozok, tuniak, cibula
Vecera2 - to si dam asik banan a pohar mlieka tepleho
co vy na to? :) znizila som hlavne podla sisi mnozstvo sunky
Juuuj viem, ze som to s tym kolacikom prehnala, ale dnes som sa uz snazila dat si pozor :o). Na ranajky som zjedla jogurt, na desiatu asi o hodinku nato ovocny tvaroh, potom kym som este bola v skole som zjedla 1 milu. Ale potom som prisla domov na obed a zjedla som polievku, kusok fasirky a lyzicu zemiakov. A to ma velmi zasytilo. Takze teraz poobede si len spravim kavicku a budem sa ucit :o). No a zjem mozno nejake ovocie, a vecer opat mozno kusok fasirky, ale uz len so zeleninou.
diki sisi nemala som ani sajmu o tom ze kolko ma jeden platok gramov dobre vediet :) cize tak 2 a pol platka je v poho :)
helus 1 az 2 roky???? kokso to je chore! a nemozes ist na nejaku sukromnu kliniku? je naozaj cudne ze ti neslo ani kilo dole neviem mozno mas az tak spomaleny metabolizmus? :( mozno by nebolo od veci nastvit odbornika :)
Aj ja kupujem morcaciu sunku 1 platok ma 20g. Na porciu podla toho s cim to jes ak s rozkom na ranjky alebo desiatu tak cca 50g
Ahojte spolubojovníčky!
Čítala som tu posledné príspevky a som milo prekvapená! Janulik33 gratulujem! 10 kg je naozaj super! Len tak ďalej.
Ja som trochu vykoľajená po víkende. Mám o 1 kg viac! Neviem prečo, pretože stále jem menej, dokonca sa snažím večere vynechávať. Pijem dostatok tekutín. Dokonca som začala piť aj kombuchový čaj každé ráno na lačno, je to dobré pre trávenie.
Čo sa týka cvičenia, mne vyhovujem asi najviac Pilates. Krásne spevňuje postavu, bruško, precvičí každý sval a držanie tela sa zlepšuje. Okrem toho chodím 3x do týždňa cvičiť do vákua (rýchla chôdza 30 min.) + vibro plošina 20 min. Toto mi vyhovuje. Zumba ma dajako neoslovuje, nemám rada preplnené telocvične. A už sa neviem dočkať, keď sa oteplí, budem chodiť behávať. To je super.
lilek dodrziavam jedalnicek od 1.januara,a zatial sa hybem kilo dore,kilo hore.zvyknem plavat,a doma cvicim brusaky,a na fit lopte.chcela by som do posilky,ale zo zdravotneho hladiska nemozem,mam problem s kolenom,idem na vymenu klbu,len este neviem kedy termin je 1-2 roky!!!
tak to je super, ja sa doma neviem prinutit :((
ale tak cvicit chodim tak 3krat do tyzdna, hlavne spinning mam z neho dobry zadok :D
na to brucho hmmm treba striedat cviky nestacia brusaky hlavne ak si na to brucho zvykne :))
lilek,
zumbu cvicim kazdy den od januara s tym, ze si davam take prestavky 3-4 dni.
Postava mi spevnela, to je pravda, len to brusko stale vidiet. Este to chce schudnut a asi by som mala pridat brusaky na to brucho. Zumbu cvicim doma. Mam ju na DVD, cca 3 hodiny je dlhe. Denne cvicim 1hod a to DVD pustam stale dokola. Nevadi mi to, hlavne ze sa hodinu riadne hybem a za tu hodku som total spotena. Nechce sa mi chodit cvicit niekam von, byva tam vela ludi, kazdu chvilu sa robi prestavka pocas cvicenia a to mi vadi. Ja cvicim hodinu vkuse. No a potom, nechcem taka spotena teraz v zime ist odtial domov. Doma to mam pohodlnejsie, hned po cviceni bezim do sprchy :)
ahojte baby :)
janulik / si dost vysoka takze podla mna je "vyssia" vaha v pohode :) vidim to na sebe mam sice "len" 172 cm ale ked som mala 66kg citila som sa super ale viem ze nikdy nebudem mat pod 60 :)
minule som bola aj ja na zumbe ale moc ma neoslovila vadilo mi ze tam bolo strasne vela ludi / zle sa mi dychalo :) ako dlho ju cvicis? spevnela ti posta z nej? :)
majka / nevadi pokracuj dalej stane sa ;) vzdy lepsie nez by si zjedla pol plechu :))
helus . podla mna mas jedalnicek v pohode, ako dlho ho dodrziavas? :)
prajem pekny zaciatok tyzdna :)
Sisi,
vdaka za vysvetlenie.
Chcem sa este spytat, cvicim zumbu ale stale mi brusko trochu vidiet. Potrebovala by som cviky na neho. Mozes, alebo, mozete poradit ako vycvicit brusko?
Lilek,
ja meriam 179-180cm, 1. januara som sa vazila a mala som 82kg. Skoro som to zistila. Nikdy som totiz nemala cez 80kg. Od 1. januara sa teda snazim schudnut. Zatial som dala dole 10kg, cize teraz mam 72kg. Mne to vsak nestaci a chcem zhodit este viac. Zatial nemam predstavu kolko presne chcem schudnut, no urcite sa chcem dostat min. pod 70kg. Ked som chodila na SŠ mala som 60-62kg. A to som bola chuda ako trieska. Mama mi vzdy hovorila, ze v nasej rodine su tazke kosti a preto aj ked som chuda, vazim tolko. Takze, ak by sa mi podarilo dostat na tych 60-62kg bola by som uz spokojna a to by mi uplne stacilo. Ale uz som pocula od kolegyne a kolegov z prace, ze je vidiet, ze som schudla. Dokonca sa ma pytala aj kolegyna, kt. nevedela, ze snazim schudnut, ci drzim nejaku dietu, lebo ze je vediet, ze som schudla.
Chcela by som schudnut do leta, resp. v maji idem s rodinkou na zajazd a najlepsie by bolo dovtedy. Som na seba prisna ale ked vidim ubytok na vahe, tak sa tesim a motivuje to este viac snazit sa v tomto smere.