Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Sisi135

Lilek tvaroh ja jem samz ale daju sa z neho robit pomazanky atak. Jeden kopcek ryze yi nepoviem ale primerana porcia je cca okolo 4 lyzic polievkovych co moze byt 40 gramov. Ale ryza by mala byt celozrnna

lilek

baby vsetko sa da ked sa chce ja kazdy den cestujem 40 minut do prace, domov chodim az vecer cize cvicim tiez vecer, popritom studujem externe ćize soboty som v skole od 8 do 19:00, a nedelu som uplne vyflusnuta, som v piatom rocniku cize este k tomu pisem diplomovku a za chvilu budu aj statnice.... :D cize ak sa mi zadari bude aj titul aj dobra postavicka :D takze sa neboj majka vsetko sa da ak sa chce

sisi - mas pravdu pridam sacharidy, chcela som sa spytat este kedze vidim ze uz to mas v oku kolko gramov ma asi taky kopcek ryze a kolko toho mozem zjest? :))

veronika to mas super ze to mas s kym dodrziavat :) ja mam len Vas tu na nete :))

helus tak to je ina palka...kks... :(( neskutocne toto na slovensku

veronika1211

vdaka :)
ja chodim do prace kazdy den a kolegyne ma navnadili na takyto jedalnicek, takze spolu drzime - ranajky,desiata,obed,olovrant a vecera kazda doma :)
tak drzim palce aj ja, verim ze to zvladnes a nedas sa zlakat na zle chodnicky :)

majka_21

Tak ti prajem Veronika, aby ti to vsetko vyslo :o). Viem, ze cvicenie a zdrave jedlo mi na skodu nikdy nebude, ale predsa len by som bola rada, ak by tie kila isli dole. Mna statnice cakaju az o rok, takze som zvedava, ako to zvladnem. Momentalne ma zaujima, ako zvladnem pracu na brigade, kde by som chcela nastupit v aprili. Za predchadzajuce brigady viem, ze som vzdy jedla kedy prislo... :o) Ale verim, ze sami to podari vsetko zosuladit :o)

veronika1211

sisi, mas pravdu, aj cinni mi to v inej teme hovorila. asi si tam prihodim nieco malo k tomu nech dvihnem kJ.
vdaka :)

Sisi135

lilek: K tomu jedálničku: Nie je ti to málo?? Podľa mňa chýbajú pomalé sacharidy jak zemiaky, ryža, pohánka, cestoviny, chlieb(celozrnné)... a na druhú večeru ovocie a mlieko?? Tam by šiel skôr cottage ale ideálny je tvaroh alebo aspoň zakysané mlieko - acidko. Veronika píšeš že fičíš na 5000 kj, kvôli zdraviu by sa nemalo ísť pod 5500 a aj keď máš o 1000 viac - 6500 tak máš problém zostaviť jedálniček aby to šlo pekne dolu a zároveň malo telo všetky živiny. A taktiež je to nevýhodné pre i y toho dôvodu že telo raz sekne a už nepustí a pri takomto nízkom príjme už nemáš z kadiaľ znížiť. Rozhodne ten príjem navýš kým nie je neskoro. Ja som napríklad chudla pri 7800 - 8000 kj, jak sa zadarilo - a to som mohla kľudne navýšiť - a krásne som schudla, teraz udržiavam na 11 000 kj