Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Lilek tvaroh ja jem samz ale daju sa z neho robit pomazanky atak. Jeden kopcek ryze yi nepoviem ale primerana porcia je cca okolo 4 lyzic polievkovych co moze byt 40 gramov. Ale ryza by mala byt celozrnna
sisi inak cottage fakt neznasam :(( este ten tvaroh by siel...ale nemam sajmu s cim ho jest? :/
baby vsetko sa da ked sa chce ja kazdy den cestujem 40 minut do prace, domov chodim az vecer cize cvicim tiez vecer, popritom studujem externe ćize soboty som v skole od 8 do 19:00, a nedelu som uplne vyflusnuta, som v piatom rocniku cize este k tomu pisem diplomovku a za chvilu budu aj statnice.... :D cize ak sa mi zadari bude aj titul aj dobra postavicka :D takze sa neboj majka vsetko sa da ak sa chce
sisi - mas pravdu pridam sacharidy, chcela som sa spytat este kedze vidim ze uz to mas v oku kolko gramov ma asi taky kopcek ryze a kolko toho mozem zjest? :))
veronika to mas super ze to mas s kym dodrziavat :) ja mam len Vas tu na nete :))
helus tak to je ina palka...kks... :(( neskutocne toto na slovensku
Veronika drzim ti palceky,aby ti kilecka ubudali.
vdaka :)
ja chodim do prace kazdy den a kolegyne ma navnadili na takyto jedalnicek, takze spolu drzime - ranajky,desiata,obed,olovrant a vecera kazda doma :)
tak drzim palce aj ja, verim ze to zvladnes a nedas sa zlakat na zle chodnicky :)
Tak ti prajem Veronika, aby ti to vsetko vyslo :o). Viem, ze cvicenie a zdrave jedlo mi na skodu nikdy nebude, ale predsa len by som bola rada, ak by tie kila isli dole. Mna statnice cakaju az o rok, takze som zvedava, ako to zvladnem. Momentalne ma zaujima, ako zvladnem pracu na brigade, kde by som chcela nastupit v aprili. Za predchadzajuce brigady viem, ze som vzdy jedla kedy prislo... :o) Ale verim, ze sami to podari vsetko zosuladit :o)
dakujem za dobre rady :)!
sisi, mas pravdu, aj cinni mi to v inej teme hovorila. asi si tam prihodim nieco malo k tomu nech dvihnem kJ.
vdaka :)
lilek: K tomu jedálničku: Nie je ti to málo?? Podľa mňa chýbajú pomalé sacharidy jak zemiaky, ryža, pohánka, cestoviny, chlieb(celozrnné)... a na druhú večeru ovocie a mlieko?? Tam by šiel skôr cottage ale ideálny je tvaroh alebo aspoň zakysané mlieko - acidko. Veronika píšeš že fičíš na 5000 kj, kvôli zdraviu by sa nemalo ísť pod 5500 a aj keď máš o 1000 viac - 6500 tak máš problém zostaviť jedálniček aby to šlo pekne dolu a zároveň malo telo všetky živiny. A taktiež je to nevýhodné pre i y toho dôvodu že telo raz sekne a už nepustí a pri takomto nízkom príjme už nemáš z kadiaľ znížiť. Rozhodne ten príjem navýš kým nie je neskoro. Ja som napríklad chudla pri 7800 - 8000 kj, jak sa zadarilo - a to som mohla kľudne navýšiť - a krásne som schudla, teraz udržiavam na 11 000 kj
teda helus to posledne :)