Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

pastelkaa

lilek, mne jedlo v práci nechutí, to moje mi chutí až nadmieru :), dnes som mala na večeru kuracie mäso s cuketou a cesnakom, mňamka :), fuha, ten tréner dosť drahý, ale tak možno by to naozaj stálo za to.

lilek

ja som teraz dosla zo spinningu som si dobre zacvicila :) inak uz mam pocit ze su mi trosku volnejsie nohavice...ale neviem ci si to len nahovoram ved toto je len 8 den :DD som zvedava ked sa budem prvy krat vazit ci aspon to kilo slo dole :)

pastelkaaa a co si to nespravis tak aby ti to chutilo hmmmm? :))

helus uz mas aj nejake vyhliadnute? ;)

sisi tak to mas fajne, najlepsie roky ;)

baby ja by som tak strasne chcela trenera osobneho, dnes som sa informovala stoji to 10 eur na hodinu plus 3 eura za navstevu posilovne ale cviky mate priamo na telo aj s jedalnicok mozno si to vypytam ako darek na tri mesiace po statnicach :DDD
a hlavne nech uz je leto :) tato zima brrr leze mi to na nervy :)

pekny vecer

pastelkaa

lilek, mne sa to celkom ľahko dodržiava, lebo si nakupujem sama a varím si len pre seba väčšinou. Horšie je to s dodržiavaním času, keďže chodím neskoro spávať, skoro vstávam, škola plus brigády, tak sa mi stáva, že sa najem za pochodu na zastávke, keď čakám na autobus, inak to občas neide, ak chcem jesť aspoň trocha pravidelne. Mne osobne trvalo, kým som sa nehanbila vytiahnuť v škole alebo v práci, aj keď v práci varia, ale mne to nechutí veľmi, svoje cestoviny, alebo ryžu a jesť, ale tak už neriešim.
majka, určite to nevzdávaj, budú lepšie a horšie dni. skús prípadne zelený čaj alebo maté, sypané. sú chutné a ja na nich fičím cez skúškové namiesto kávy a je prirodzené, že si unavená, sústredenie a učenie sa vezme viac energie ako fyzická námaha, treba to prekonať, skús pravidelne spať, aj keď mi je jasné, že si pravdepodobne rada, že sa vôbec do postele dostaneš, lebo u mňa to je tak väčšinou.

Sisi135

Ano ja študujem ešte len 2. ročnik :(( Ale uvedomujem si že too mam super kedže sa nemusím starať o nič iné ako o školu. Keď budem staršia a budem mať rodinu asi by som už VŠ neriešila

majka_21

Ahojte, dakujem vam vsetkym za povzbudenie. Dnes som sice mala asi nedobry jedalnicek, ale v porovnani so vcerajskom to bolo lepsie si myslim. Na ranajky (kedze som nestihala vobec) som vypila doma kavu a ked som prisla do skoly som zjedla jogurt a celozrnny rozok. O asi 2 ci 3 hodiny na desiatu som zjedla Cottage cheese jahodovy s 2 celozrnnymi rozkami no a potom som az obedovala (1/2 taniera slepacej polievky a valassky gulas s knedlikom - ale zjedla som len asi 1/2 porcie gulasa a 2 knedliky zo 4; proste viac som nebola hladna). Teraz pijem dalsiu kavu, lebo na mna ide totalna unava a sa mi treba este ucit. Pozerala som, ze mamka kupila celozrnne rozky, tak uvidim, co si dam na olovrant a veceru. Na olovrant asi jablko a jogurt alebo co a na veceru uvidim - ci nieco teple, alebo si dam 1 rozok a zeleninu. Viem, ze tych rozkov som zjedla vela (3), ale v porovnani so vcerajsimi lupackami ci co som to zjedla si myslim, ze to bolo trosku lepsie. No a chystam sa na prechadzku teraz a potom pojdem plavat. Dnes mi uz bazen musi vyjst.
Pastelka, to jedenie na hodine mi je velmi zname :o). Pred 2 tyzdnami vo stvrtok v kuse s nami tahal 4 hodiny ten isty vyucujuci a akosi mu nedopinalo ze mame pravo aj na prestavku. Tak ja som sa uz nastvala (tiez som mala v sebe len ranajky) a na drzovku som vytiahla cosi na jedenie. Spoluziacky, co sedeli za mnou sa smiali a ja som si kludne jedla.
Janulik, len mna mrzi, ze ten bazen nestiham - zvykla som si chodit pravidelne. No a v sobotu idem na ples a chcela som vyzerat dobre v satkach. Tak uvidim, ako budem vyzerat. Ono, ked idem do bufetu v skole, tak sa snazim vybrat taku v pohode alternativu na jedenie (ak mam chut na sladke ako napr. dnes, tak si dam nejaky maly kokosovy kmen alebo na jedenie som si vcera kupila malu bagetku s liptovskou salamou a zeleninou). Ja sa len bojim, ze teraz neschudnem nic. Lebo to cislo 80 je u mna "prekliate". Vzdy ked pridem normalne na tuto hranicu, tak uz neschudnem ani keby hromy blesky z neba padali. Predtym to bola hranica 75 kg, ale odkedy som pribrala na 85 kg, tak je to hranica 80 kg. Tak ma to trosku deprimuje, ze sa budem snazit dalej a i tak budem trcat na tejto hranici.
Lilek, ano, tato stranka je perfektna, ze si tu mozeme popisat a povzbudit sa najma. Asi by som si mala uvedomit, ze aj 1 kg by bol uspech a cakat mozno, ze tak ako rozpravala moja spoluziacka, moze sa stat, ze najblizsi mesiac neschudnem nic a potom sa to moze rozbehnut. Ale ked ja som v tomto strasna - ja viem.
Helus, no mna motivuju tie saty, postava a zdravie samozrejme. A tesi ma, ze uz 2. den ma niektore spoluziacky bombarduju otazkami typu: ako je mozne, ze si tak schudla? co preto robis? atd. no a ked im poviem, ze chodim len plavat a jem vsetko (lebo je pravda, ze zjem aj knedlik, pecivo, maso, ryzu, sladke...), tak akurat tukaju na celo, ze to nie je mozne. Viem, ze keby som dost obmedzila sladkosti a knedliky a tak... tak by som toho schudla mozno viac. Kebyze si sama vyvaram, tak by som jedla mozno nieco ine, ale doma jem to, co mame navarene a v skole sa tiez snazim vybrat normalnu alternativu.

Helus

Majka,zlaticko vobec nerozmyslaj,ze to vzdas,my ta podrzime a pojdes pekne s nami dalej,aj mne to stoji,a nevzdavam sa,chcem porazit kila,a kupit si nove rifle.Priatel slubil,ze budu,take za 50 euro,za odmenu.Inac tesi sa ze sa stravujem zdravo,a chcem schudnut.takze ideme pekne dalej dievcence,prajem vam pekny aj kez mrazivy dnicek.

lilek

majik aj ked zhresis pokracuj v zdravej strave...ved 5 kg za 2 mesiace je uplne super, navyse chudnes zdravo takze ziadny jojo efekt ;) takze to hlavne nezahod za hlavu a ked bude najhorsie napis sak sme tu ;)

pastelka :) ked zistis kolko si schudla daj vediet ;) mas moj obdiv ze uz sa mesiac takto super stravujes...a to jedenie na hodine ja to chapem.... ja mavam skolu od 8 rano do 19 vecer a mame len hodinovu pauzu na obed, vacsinou prednaska trva 2 hodky v kuse potom mame 15 mint pauzu a potom zas prednaska cize fakt je to chore :// ak by som nemohla jest alebo pit tak to uz by ma fakt vytocilo :D

ja mam velmi dobru naladu a dobry pocit aj ked je to este len 8 dni zdravej stravy :)

Janulik33

Majka,
nevzdavaj to. Ved si za 2 mesiace pekne zhodila. My tu predsa nehladujeme, ani nedrzime nejake brutal diety. Snazime sa zdravym stravovanim schudnut. Myslim, ze obcas maly prehresok Ta nezabije, aspon si potom uvedomis, ze to nie je spravne. Skus si spravit do skoly rano, abo den pred tym ako pojdes do skoly doma stravu, napr. celozrnny roztek so sunkou a zeleninkou ako tu uz niekto pisal, k tomu ovocie a ked Ta v skole prepadne hlad, tak siahnes po tom, co si si doniesla a nebude Ta lakat si kupovat narychlo nieco nezdrave a tak.
Ked teraz nestihas chodit plavat, tak sa kvoli tomu netrap. Skola je prvorada. Ked bude cas, zajdes na plavosku.
Drzkaj sa, ide Ti to :)

pastelkaa

Ahojte baby,
čítam vás často ako sa vám darí. Ja totiž tiež zhadzujem a dosť mi to pomáha, keďže nemám nikoho v okolí, kto by to potreboval.
Inak ja to jedenie v škole, keď som od 8 do 16tej, alebo 18tej v škole tak, že si navarím ráno a vezmem so sebou. Je to síce studené, ale na obedy nemám čas medzitým chodiť. Poprípade si spravím celozrnný chlieb so zeleninou a keď mám deň bez voľnej hodiny, tak sa nadrzovku najem na hodine, ono sa to nedá fičať na raňajkách s tým, že nestíham ísť ani na wc medzi prednáškami. Na divné pohľady spolužiakov som si už zvykla, ale nebudem hladovať ako som to robievala. Doma väčšinou už len večeriavam, všetky ostatné chody si vezmem so sebou do školy.
Inak zdravo, ale fakt poctivo zdravo sa stravujem takmer mesiac, bez sladkostí, bez mastného, žiadny prehrešok a nemám ani chuť na nič iné, okrem "mojej" stravy, niekedy ani na tú, ale vždy sa donútim. Predtým som sa tiež pokúšala, ale vždy som to dokašlala, teraz som si povedala, že buď teraz keď je príležitosť alebo nikdy. A čo som už pochudla, k váhe nemám prístup teraz, ale cítim na nohaviciach a aj vidím :).
Držím vám prsty.

Lujza15

Ahojte dievčence-študentky,

úplne Vás chápem s tým stravovaním v škole. Pokiaľ si ja pamätám, tak tie prestávky na jedlo boli dosť krátke, potom sa treba s jedlom ponáhľať a to je to najhoršie. Ja som práveže na strednej škole pribrala asi 20 kg. Cez deň som moc toho nepojedla a keď som prišla domov, nevedela som sa dojesť a tak som dopadla ako som dopadla. A kilá mám stále na sebe. Ale dôležité je, že sme sa rozhodli proti ním bojovať. Hlavné je vydržať. Čo ma veľmi potešilo, stretla som jednu známu, ktorá ma už asi 2 mesiace nevidela a pochválila ma, že som schudla :-) i keď na váhe je to len dajakých 6 kg ale formuje sa mi postava vďaka pravideľnému cvičeniu. Nikdy som tomu neprikladala význam, ale pohyb je naozaj veľmi dôležitý. Tak Vám všetkým držím palce, aby sme to spolu dokázali a do leta boli z nás kočky :-)