Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
femme fatale ale z antikoncepcie sa nepribera na tuku..antikoncepcia zadrziava vodu v tele a to nema s cvicenim ani s dietou nic spolocne..kup si odvodnujuce caje, menej sol..alebo zmen antikoncepciu alebo ju vysad
ahojte dievcata, nahodou som sa sem zatulala a tato tema ma velmi zaujala, pekne sa tu podporujete, rada by som sa pridala
Mozno mi objasnite, v com robim chybu, ked sa vaha nehybe. Mam 158cm a 56kg a chcela by som tych 5-6 kg dat do leta dolu. Od noveho roka sa snazim, jem viackrat denne, posledne jedlo o 17tej, dostatok tekutin. 5krat do tyzdna cvicim doma kazdy vecer asi 10 minut cviky hlavne na brucho, ale aj na nohy a ruky a potom idem na 20 minut na rotanu. A nic. Som z toho zmatena, nerozumiem preco sa mi nedari schudnut. Neschudla som vobec nic. Ani z cm. Som zvyknuta cvicit, zeby to bolo tym ze je telo zvyknute? Aj zdravo sa stravovat som zvyknuta, mojim problemom boli hlavne sladkosti, myslela som ze kvoli nim sa to nehybe, ale teraz ich velmi obmedzujem a nic. Tie kila som nabrala z antikoncepcie a chcem sa ich zbavit :(
caute baby :) no ja som tiez dnes zhresila mala som na obed jednu palacinku / domacu s troskou lekvaru ale teda tiez ma z nej riadne.....ehm X))))
pastelkaaa paradicka 5 kg to je slusne uz musis aj na sebe vidiet nie? :) vlastne z akej vahy si isla? :)
majka skus cerstvy zazvorovy cajik, do litra nastruhas 2 cm cerstveho zazvorika a das citronik podla chuti je to velice dobre a hlavne zdrave a dokonca podporuje chudnutie a travenie, zlepsuje imunitu a ak na vas nieco lezie tak toto zarucene pomoze :) inak ja tiez dost ficim na nesladenych cajoch mam doma selijakeee a zeleny je tiez vynikajuci caje nesladim lubim ich len tak :)...majus pekne si uzi plen a napis ako bolo ;)
helus ja mam tiez radsej strecove, ake mas cislo dzinov? ja 32 :/ inak strasne tazko sa mi kupuju hlavne kvoli bokom :D ja mam siroku panvu a proste aj ked mam chudsie obdobie tak jednoducho nedopnem mensie o moc kvoli kostiam :D nuz co uz potrebovala by som nejaky obchod de predavaju nieco na postavy typu beyonce pretoze mam pocit ze vsetky robia pre baby co maju rit ako panvice :D
peknyyy vecer :)
Ahojte, takže dnes som si kúpila váhu, vytiahla svoj chudnúci plán a zistila, že nie mesiac, ale len takmer 3 týždne som na zdravej strave, čo ma trocha štve, že sa držím "len" 3 týždne, ale nevadí, hlavne, že sa držím. Zišlo dole 5 kíl, čo aj celkom chápem, lebo začínam z vysokej váhy, cvičiť som necvičila, lebo som mala udretú nohu, ktorú mám ešte síce modro - fialovú, ale už bolí len na dotyk, takže od zajtra rána nabieham aj na cvičenie, prípadne na beh, ale to chcem ešte trocha zhodiť, nech nezaťažujem kĺby viac ako to robím teraz....Včera som zhrešila, dala som si dva poháre bieleho vína, čo sa hneď ráno ozvalo v podobe prehnatia, takže asi si organizmus zvykol na to jedenie a toto mu vadilo, alebo neviem teda ako si to mám vysvetliť.
Majka tak skús ten mate, zelený ti nezaberá možno aj preto, lebo si zvyknutá na kávu, ja kávu nepijem, takže u mňa šálka zeleného čaju o 20tej a nespím do 3 rána. A ples si poriadne uži, to čo tam zješ, vytancuješ, takže to bude za jedno :). Na jednom dni chudnutie nestojí ani nepadá.
Majka,
no vies ja som bola viac menej nutena studovat na VS popri zamestnani ak som si chcela udrzat dobry flek. No a ked som si uz spravila Bc., tak som si uz povedala, ze tie 2 roky vydrzim a dokoncim si to na Mgr. Bolo to sice namahave, no zvladla som. Naucila som sa kopec veci, spoznala kopec dobrych ludi, moj manzel sa naucil varit, upratovat, dcera sa naucila byt samostatna... Museli mi pomahat, ked som studovala. Ked sa teraz spatne na to pozeram, nemenila by som ani jeden den. Nejak som si na tu skolu zvykla a ked mi po skonceni statnic predseda komisie blahozelal k vysledkom a povedal, aby som pouvazovala o pokracovani v doktorantskom studiu, tak som nad tym isty cas vazne uvazovala. Napokon som si povedala, ze uz nejdem dalej do skoly. Uz sa venujem rodine a momentalne uvazuje manzel, ze by on si spravil VS. Takze, ak sa na to da, mozno je pre mna cas, konecne mu splatit vsetko, co pre mna robil, ked som do skoly chodila ja.
Majka ples je raz do roka,a to zhresenie,nebude katastrofalne.ved potom ides zdravo znova jest.tak ti prajem aby si sa dobre bavila,a povytacala vsetkych chalanov na okoli.Tanec dobre spaluje tuky.
Ja osobne obdivujem ludi, ktori studuju popri zamestnaniu a rodine - ja by som sa na to uz urcite nedala. Uz by som zrejme bola na psychiatrii...
Pastelka, skusim tie caje, o ktorych pises. Zeleny caj som uz pila dost casto, ale ten mi moc nezabral, ale pocas maturity som pila mate caj a ten mi pomohol - predsa len, bola som este dost mlada na pitie kavy. Nevravim, ze teraz robim dobre, ked pijem tolko kavy; prave preto by som rada vyskusala opat ten mate caj.
Co sa tyka toho osobneho trenera, tak mne sa zda tiez dost drahy. Ale vyriesila som to tak, ze moja spoluziacka mala kedysi osobneho trenera, ktory jej posielal aj na mail rady tykajuce sa chudnutia. Takze podarilo sa jej schudnut a ona tie zakladne rady mi preposlala teraz (zo stranky Mira Veseleho -odkaz odstránený- ).
Helus, na plese budeme mat iba same nezdrave veci (najzdravsia z toho bude zrejme iba mineralka ;-). Mali by sme tam mat v skupine sunkove chlebicky so zeleninou a parizskym salatom, slane, kolacik a mineralku. Ideme skupina a kazdy sme sa dohodli co kto donesie. Zajtra si obleciem tie saty a dufam, ze budem dobre vyzerat. Dnes idem poobede ku kadernicke, tak som zvedava :o)
Ja osobne obdivujem ludi, ktori studuju popri zamestnaniu a rodine - ja by som sa na to uz urcite nedala. Uz by som zrejme bola na psychiatrii...
Pastelka, skusim tie caje, o ktorych pises. Zeleny caj som uz pila dost casto, ale ten mi moc nezabral, ale pocas maturity som pila mate caj a ten mi pomohol - predsa len, bola som este dost mlada na pitie kavy. Nevravim, ze teraz robim dobre, ked pijem tolko kavy; prave preto by som rada vyskusala opat ten mate caj.
Co sa tyka toho osobneho trenera, tak mne sa zda tiez dost drahy. Ale vyriesila som to tak, ze moja spoluziacka mala kedysi osobneho trenera, ktory jej posielal aj na mail rady tykajuce sa chudnutia. Takze podarilo sa jej schudnut a ona tie zakladne rady mi preposlala teraz (zo stranky Mira Veseleho -odkaz odstránený- ).
Helus, na plese budeme mat iba same nezdrave veci (najzdravsia z toho bude zrejme iba mineralka ;-). Mali by sme tam mat v skupine sunkove chlebicky so zeleninou a parizskym salatom, slane, kolacik a mineralku. Ideme skupina a kazdy sme sa dohodli co kto donesie. Zajtra si obleciem tie saty a dufam, ze budem dobre vyzerat. Dnes idem poobede ku kadernicke, tak som zvedava :o)
Lilek zatial nemam vyhliadnute,ale musia byt s elastanom,take mi najlepsie sedia.Ale minule som si skusala kostym,ktory som nemala na sebe 5 rokov,tak na mne visel,fuj otrasne.Vtedy som mala 78 kil,a teraz mam 70.Priatel mi povedal,naseriem sa a poziadam ta o ruku,a to ma trklo,ci by som mala si vobec co obliect.Tak som si ho vyskusala.Ale aj tak by som si kupila nieco ine.Ale to by som chcela mat o tych par kil menej.
Majka som velmi rada,ze az tak nestresujes,raz ta vaha musi ist dole,len to bude trochu trvat.ja vobec sladke nejem,sem tam 3x do mesiaca si dam susenne slivky.A ten vaziaci den mam v stredu.takze cely tyzden ma ta potvora nazaujima.pred tym som sa kazdy den stavala,ale ked som videla to skakanie na vahe,tak som si povedala,Dost.A vies ze to pomaha?Ziadny stres,ze zase nic.Drzim ti palceky,aby nieco zislo dole,a neboj,budes pekna na plese.A kedze nedrzis dietu,aj papat tam mozes,najdes si tam zdrave veci.