Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
zle som napisala ten prispevok , to ze sa po nej pribera , malo tam byt ze sa po nej nepribera , to je jasne ze priamo z antikoncepcie sa nepribera , ale chut do jedla zvysovat moze a zalezi aj na tom ako ti ktore tabletky sadnu, ja z tych poslednych co som mala by som zozrala aj chladnicku , bolo mi z nich zle doslova na odpadnutie , tocila sa mi hlava mala som totalne depky - co si myslim ze som celkom vyrovnany clovek a ten hlad to bolo hrozne po 9. dnoch som ich vysadila a zrazu bolo vsetko v normale a mohla som si jest presne ako som bola naucena dovtedy,mozno z tabletiek priberu baby co jedia tak ako im hlad kaze a moc si to nesleduju potom zacnu brat HAK jedia jedia a potom sa cuduju ze maju o patnast kil viacej , ale urcite sa nepribera priamo z nich
dovolim si nesuhlasit..z antikoncepcie sa nepribera!!! len zvysuje chut do jedla..clovek priberie,ked sa zacne prejedat,zavisi od cloveka,ako sa s tou chutou vyrovna..ja som brala roky a nepribrala som ani gram, akurat sa mi naliali prsia,to je vsetko
femme fatale presne aj mna sa doktorka prve co opytala ze predpoklada ze pribrat nechcem to ze sa po nej pribera to jasne ze beriem ale ze zvysuje chut do jedla to pravda je a nikdy mi nehovori ze nie a poznam milion bab ktorym tabletky znicili postavu a bojuju s tym doteraz
V neziaducich ucinkoch k mojej antikoncepcii bolo pisane- zvysena chut do jedla. Takze nieco na tom je, hadam nie som padnuta na hlavu. Odkedy som ju vysadila, nepriberam. Nemam nijaky zdravotny problem.
lilek ja mam rifle 32 mam stehna sirsie,boky prave ani nie.ked su mi rifle vsade dobre,tak na pase odstavaju,hruza si kupit.Ale ja verim,ze v maji si kupim krasne rifle na novu postavu.dievcata prajem vam pekny vikendik.
ked som brala urcity druh nasla som si diskusiu na tomto fore a tam teda vela bab pisalo ze s tym problem ma ale v pohode mne je to v podstate jedno nasla som si tiez taku co mi vyhovuje a je pohoda
hillary nemusis zovseobecnovat, ja som neni a nepoznam ani jednu babu, ktora by mala podobny problem...takze na tvojom mieste to nezvalujem na antiku
z antikoncepcie ludia pazravy su ! a nikdo ma nikdy nepresvedci o opaku ! ja som posledne vysadila po desiatich dnoch lebo som sa citila ze by som zezrala aj svojho psa
no z antikoncepcie by si pazrava byt nemala...na tvojom mieste si dam vysetrit stitnu zlazu
Sorry zle som to napisala, uz ju neuzivam 3 mesiace.. Ja som bola pazrava pocas toho ked som ju uzivala, preto som pribrala. A teraz nechapem preco to nejde dole