Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
majka,dnes som bola u lekara na preventivke,a sestricka hned povedala,ze som schudla.inac mam dole 1 1/2 kila.Konecne sa to pohlo.Prajem pekny den,a dnes idem plavat.
ahojte kocky :))
janulik tak to uz by chcelo aj nejaku odmenu hmmm? ;) nieco pekne si kupit :))
majka no vidis tak to je super :)inak ja ten zazvorovy caj lubim aj ked mi vychladne neviem to uz je taka sila zvyku :)inak sobotu mam skolu tak som zvedava ako to ja tam prezijem :) dnes som stavala 5:20 tak uz teraz cakam na nedelu :D
ja sa budem vazit az zajtra rano to uz bude 13 den co sa stravujem zdravo tak som zvedava ze ci islo aspon kilo dole...ak ne budem velmi sklamana :((
Ano, skvele bolo, ale mam svalovku dost... na rukach, nohach... :o) Len to musim dospat... :o) Chcela som sa este trochu ucit, ale oci sa mi zatvaraju (aj napriek 1 kave a 2 poharom zeleneho caju) :o). Budem sa snazit dalej pokracovat tak ako som zacala. Inak Janulik, blahozelam ku ubytku. 11 kg je bomba :o)
Majka,
tak super bolo na plese :) a vaha Ti ide dolu. No vidis, parada :)
Ja som sa dnes rano vazila. Za tento posledny tyzden som dala dole 1kg. Cize od 1. januara je to spolu dole 11 kg :)
majka,som rada,ze si sa dobre zabavila.Vidis ide ti to pomalu dole.A ten zazvorovy caj,je ozaj dobry,casto ho varievam,doma,a este castejsie v praci.ten caj ma rad kazdy,ale nikto ho nevari,len ja.Ale varim ho pre 5 kolegin,vsetci ho piju,ale nikomu sa nechce struhat.Tak som sa podujala ja.Prajem pekny zvysok nedele.
Dievcata, ples dopadol skvele :o). Vcera som toho zjedla dost malo, ale nemozem zato... isla najma voda :o). Bola skvela zabava, hudba... atd. takze som rada. Dnes rano som sa zo zvedavosti odvazila a mam o 0,5 kg menej :o). Prisla som domov asi o 02:00 rano. Citim svalovku na nohach, ale bola fakt skvela sranda.
Lilek, ten zazvorovy cajik som skusala pri chripke, ked som mala a celkom mi chutil, ale len cerstvy a teply. Ked uz vychladol, tak bol taky zvlastny... Ale mal zaujimavu chut :o).
baby antika je humus ale neviem ja ju berem od 16 mam 23 a nepriberam z nej...ale pravda treba mat kvalitnu ja pouzivam yadine...uz dlho
a tiez nepoznam baby co by pribrali z nej no tak teda neviem ale kazdy clovek je iny co posobi inak na teba na druheho moze posobit uplne inak kazdopadne si na hadky pre to vytvorte vlastnu temu :DDD
femme fatale ja si myslim ze robis aj chybu v tom ze posledne jedlo jes o piatej tym ze sa ti spomaluje metabolizmus vecera by mala byt lahka ale mala by byt!
cinni presne tak antika je svinstvo som rada ze som sa jej zbavila tiez som ju uzivala cca styri roky a som rada ze som sa na to vykaslala, lebo mat stavy ako pocas PMS styri tyzdne v mesiaci neni buhvico :D
hillary, no antika je humus neskutocny, dobre si spravila, ze si sa na to vykaslala, ja som ju vysadila po asi 4 rokoch ale dosledky budu zial do konca zivota...ale aj poznam baby, ktore fnukaju,ze pribrali 10-15 kil od nej popri tom ako tlacia do hlavy big mac a coca colu :D
Tak teda nepribrala som Z antikoncepcie, ale KVOLI nej. Ano bola som pazrava, ako som uz napisala. Ale nemyslela som, ze sa tu bude tiesit toto, ci sa z nej pribera alebo nie. Vidim ze som urobila blbost ked som sem napisala.
No nic, vela stastia dievcata.