Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka_21

Zajtra sa chystam ist ku doktorke. Totiz mam nervy... Uz 2 tyzdne som nebola kvoli kaslu plavat a uz som nervozna. Takze pojdem k nej, nech mi nieco da, lebo uz mam toho plne zuby.
Helus, ono to ide niekedy rychlejsie, inokedy pomalsie :o). Ale podstatne je, ze kila ubudaju. Ja som sa dnes odmerala (ale nevazila) a som zistila, ze napr. z brucha mam dole 3 cm asi a zo stehien 2 cm. Neni to vela, ale potesi :o).
Livi, ja mam 178 cm a momentalnu vahu cca 79,5 kg. Mojim cielom je sa dostat na 70 kg, ale ked sa v (dalekej) buducnosti dostanem aj na 65 kg, tak budem rada. Ale na menej nez 65 kg ist nechcem. Zacinala som s vahou 85 kg a zhodit sa snazim od 4.1. Takze som rada, ze sa vaha pohla.
Janulik, ja si zrejme budem musiet kupit rifle :o). Mam 3 v skrini, ale z toho 2 maju velkost 34 a na stehnach, zadku a brusku su mi uz velke. Tak by som si vyskusala velkost 33, ci mi sadne. A tie rifle jedne, co mam v skrini, tak som si kupila, ked som vazila 72 kg a su mi obtiahnute este. Takze budem ich nosit neskor. Ale napr. mam v skrini este jednu peknu riflovu suknu, takze ju zacnem nosit na jar :o).
Lilek, ked som chodievala plavat (co verim, ze sa vratim do bazena opat), tak som zaplavala 40 dlzok priblizne po 25 metrov za hodinku. A citila som sa akurat. Joj jak mi to chyba... :o)

Helus

lilek ja chodim plavat na hodinu,take je tu v Bratislave vstupne,2 hodky by bolo vela,tak hodinku v kuse.Vsetci tak plavu hore ,dole netusim kolkokrat to je.Prajem vam babenky pekny vecer.

Janulik33

kileckadole,
ja chudnem od 1.januara tohto roku. Meriam 179-180cm a toho 1. januara som mala 82kg. Teraz mam 71, bo som dala dole 11kg. Este chcem zhodit cca 10kg. Rada by som sa dostala na 60-62kg. Ak by sa mi to podarilo, uz by som len udrziavala. Ked som mala kedysi taku vahu, bola som super stihla a nechcem zas vyzerat jak vychrtlina. Moje chudnutie spociva v tom, ze jem kazde 4 hodiny. Snazim sa zdravo stravovat, nejem vela, nejem sladke, mastne a vyprazane jedla. Denne vypijem 2-3l tekutin - nesladeny cas alebo voda. Cvicim zumbu denne 1hod. Takze tak.

lilek

baby co chodite plavat kolko vlastne date bazenov? a bazen sa pocita tam a naspat alebo len na jednu stranu? :D ja viem blba otazka ale chcem ist aj ja dnes plavat a som v tom novacik tak nech neplavem jak trubka hore dole stale :D

helus vidis paradicka uz sa to rozhybalo konecne :))

janulik tak to mas pravdu ja uz tiez len cakam kedy mi budu opat dobre stare veci teda nie ze by mi neboli ale citim sa v nich ted jak hurka aj ked uz je to trocha lepsie :)

pekny dnik

kileckadole

januliik prosim ta ako sa ti podarilo zhodit 11 kil za tak kratky cas ??? A kolko mas teraz ?? :) Ja mam 63 a velmi tuz
im po 55..lenze neviem ako na to :/// /Dakujem za tvoju odpoved :))

Janulik33

Majka, dakujem :)
lilek, zatial este nekupujem nejak veci na seba. Este chcem zhodit viac, potom pokupim nejake vecicky nove :) Ale tento tyzden som si skusila nohavice, co som uz dlho na sebe nemala, bo som v nich uz bola taka napratana. Teraz pekne v nich idem aj su mi trochu volne, tak to tesi :)
Prajem vsetkym nech sa dari v chudnuti

Livi21

Cawte dievčatá , pridávam sa k vám ! :D
Vidím, že ste velmi šikovné a ide vám to .. inšpirujete ma .. Ja mám 166cm a 67kg.
Chcela by som dať dole 10kg,to mi stačí pretože netúžim byť vychrtlina,potrebujem sa len cítiť lepšie a zvíšiť si sebavedomie. To iste poznáte.

Od dneska pravidelne jem , obmedzujem sladkosti a viac sa hýbem ...

Z akú máte výšku a váhu vy ??
a na aku váhu sa túžite dostať?? :D
zatial sa majte . Livia(21r.)