Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
ahojte baby ako? :)
majka uz mas vysledky? :) dufam ze ti je uz lepsie
pastelka prikladny jedalnicek ;) no na desiatu a olovrant by som pridala aj bielkovinu k tomu ovociu
baby 16 den zdravej stravy a uz mam 76kg, dve kila dole :D juch tak sa vytesujem neverila by som ze ked clovek zacne jest zdravo 5-6 krat denne a obcas aj prehresok spravi tak to pojde tak pekne dole :)
drzte sa
Ahojte vsetci :o),
vysledky budem mat sice az zajtra, ale liecbu mi uz zacala doktorka dnes (jedna infuzia mi stiekla v ambulancii, druha potecie zajtra - ruky uz mam sice ako sito :o) ale podstatne je, ze mi to pomaha). Obed som zjedla tiez pomenej, ale nie preto, zeby som nemohla zjest, ale nechutil mi (bola som v skolskej jedalni a mala som na obed lievance - ktore chutili ako keby boli uplne z umeleho prasku - a polievku, ktora tiez bola trosku zvlastna). Ale poobede som zjedla uz tuniakovu konzervu so zeleninkou a sojovym rozkom. Ale citim sa uz lepsie - ta infuzia zabrala. Snazim sa pit dalej viac (najlepsi z celeho obeda bol caj :o) a verim, ze tak niekedy buduci tyzden uz pojdem plavat. Nechcem ist hned po chorobe. Uvidim zajtra, ake budu vysledky.
Ahojte, tak ja pokračujem pomaličky, mala som dosť nervy včera, tak som to trocha porušila, ale zjedla som len viac ako obvykle, nič nezdravé, čo som sa aj čudovala, že som sa zastavila, lebo som bola naozaj vytočená a zúfalá....
tak môj jedálniček je taký približne každý deň rovnaký, len obmieňam jedlá, ale takto to vyhovuje mne:
R: ovsené vločky s jablkom (bez jogurtu),al. pohankové vločky, al. chlieb so šunkou a zeleninou
D: Ovocie, väčšinou jablko, iné veľmi nemôžem, ani to jablko by som nemala, ale chutí mi, tak to kašlem
O:ak nestíham variť a som celý deň v škole tak chlieb s cottage natenko plus zelenina, ale väčšinou si navarím niečo rýchle ako napr. cestoviny s cottage, s tuniakom, zeleninou, rizoto,zemiaky, zemiakové placky,
Ol: momentálne mi chutia semienka, robím si mix - kešu, mandle, lieskové orechy,slnečnica, makadamové orechy, klasické orechy, sušené banány, ako kedy mám chuť
V: tuniak, kuracie mäso, ryba,tofu, plus zelenina rôzna, paprika, ľadový šalát, brokolica, cuketa.......
múku používam celozrnnú, aj chlieb, aj cestoviny aj ryžu natural, k mäsu, alebo k šalátu, prípadne aj na cestoviny sem tam si zvyknem dávať lyžičku bieleho jogurtu a v tom pretlačený cesnak (zbožňujem cesnak). Pokiaľ som na brigáde do noci, tak si zvyknem okolo 18tej dať ešte sójový rohlík so šunkou, tvrdým syrom a potom okolo 21vej acidko...pijem zázvorový čaj ráno, cez deň čistú vodu, prípadne zelený čaj.
majka, jesť ti nemusí chutiť kvôli kašlu, ale aj psychika robí svoje, ja mávam tiež také dni, ale vždy sa nejako donútim, lebo viem, že po pár takých dňoch by prišiel deň, kedy by som zjedla aj tonu....
a gratulujem všetkým k úbytkom :D
ahojte kocky ako pokracujete? :)
vcera som bola hodinu plavat je to celkom fajn ale cvicenie ako spinning a joga ma bavi viac :)
pripajam aj moj vcerajsi jedalnicek na kritiku a Vase rady ;) :
R: viacrzrna zemla, 2 platky morcacej sunky, trochu masla, 3 cherry rajcinky
Ol:mrkva
Obed: hubove rizoto s parmezanom
Des: banan, pohar kofoly!- strasne :D
V1: 1 keiserka, tuniak, maslo, cinula, 1 kocka 100% cokolady
V2: po plavani: 2 tmave toasty bez masla, 2 platky sunky, 8 oliv
vypila som asi 1,5 litra zeleneho caju a 1,5 litra vody ...mam pocit ze som toho pojedla mega vela :/
a Vy ako? :) dajte nejake typy na to co papate bo ja uz nemam napady :)
pekny dnik
Majka, drz sa. Dobre, ze si isla k lekarovi. Nechutenstvo nech Ta teraz netrapi, moze to byt kaslom. Najskor sa vyliec, potom bude bazen i chut do jedla sa vrati. Drzim palec.
lilek, myslim ze chudnes v poho. Ved sa hovori, pomaly dalej zajdes. Ja som zo zaciatku tiez cca isla dole tolko, co pises aj ty. Ono sa to rozhybe, neboj. Ale drzis sa, len tak dalej :)
majka to bude psychikou,a tym kaslom,ze ti vobec nechuti.bazen ta pocka,prvorade je zdravie.ja som tiez mala menzes,tak plavanie nebolo,a ver mi chybalo uz.Ale v prvom rade sa daj do kopy,po zdrav otnej stranke,a je dobrfe,ze vela pijes.
ahojte baby,
dnes rano som sa vazila...dnes je to 13 den co sa stravujem zdravo, mam dole 1,1 kg cize zo 78 mam ted 76,9kg.... myslite ze je to primerana rychlost chudnutia alebo prilis pomala? :) kazdopadne lepsie nez hrdzavym drotom do oka ze? :)) tak akurat prave chrumem mrkev :))
majka napis ako dopadli vysledky :) na ten kasel je inak velmi dobry prave ten zazvorovy cajik ale s medikom aj :)mozno ze teraz sa ti nic nechuti kvoli psychike :/ kazdopadne urcite neznizuj denny prijem nech telo nehladuje a snaz sa premoct aspon nejake drobnosti napr banan a tak :)
janulik ja som mala podobny problem ale mne stacilo ze som prstene zacala nosit na pravej ruke pretoze som pravacka tym padom tam mam prsty "svalnatejsie" :D
livi vitaj :)
prajem Vam pekny dnicek a drzte sa :)
A inak... toto viac na obed mam namysli asi 5 lyzic polieky, 1 kusok chleba ku polievke v skole, asi 5-6x som si nabrala trosku ryze a zjedla dusene masko. :o(
Janulik, uz som bola u doktorky dnes rano, takze pockam na vysledky odberov. Ale vyskytol sa mi mensi problem... ako si zvysit chut do jedla? Sa teraz normalne nespoznavam. Vcera ja viem, zjedla som toho hrozne malo, az mi je hanba. Na ranajky a desiatu som zjedla BE-BE dobre rano (to male) a tiez v takom sacku Ego. Ale Ego mi nechutilo, lebo to bolo poliate cokoladou a bolo mi potom dako zvastne. Potom som fakt do seba nic nemohla dostat viac a zjedla som az obed. No a poobede som do seba dostala max. 1 stracciatelovy tvaroh. Akoze trosku mi to vadi, ale ja fakt viac nemozem a neviem preco. A teraz? Bola som rano na krv, tak som nejedla nic samozrejme. A teraz mam pred sebou otvoreny jogurt a mam problem ho do seba natlacit. Preco? Dufam, ze sa nic nedeje! Ale zas vody som vcera vypila mozno 2,5 l. Ale ved vodou to byt nemoze prepanajana... :o(
Majka, ked Ta trapi kasel, tak urcite chod s tym k doktorke. Ja ked mam kasel, tak pomaha mi jedine Stoptussin a to ho musim brat poctivo aspon tyzden podla navodu. Tak prajem nech Ta tento neduh prestane trapit a mozes zase do bazena.
Este som zabudla napisat taku moju zaujimavost, kt. som si vsimla v poslednych dnoch. Nosim momentalne zlate prstene, striebro som na nejaky cas odlozila. Na jesen som si ich dala zvacsit, bo mi boli nejak tesne. Teraz mi lietaju na prstoch az bojim, ze ich stratim. To si ich mam dat zas zmensit?
Ma niekto taku skusenost??