Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
caute kocky :)
Ako sa drzite? :) Idem si dnes kupit do bio obchodu 100 cokoladu nech mozem aspon po stvorceku ju jest :)) inak v pohodicke den bez prehreskou :)
ale uz mi dochadzaju napady co jest :D
eli aj ja som velice zvedava dufam ze to bude dalsie kilo dole :) ale inak ja uz citim na obleceni co mi bolo tesne tak mi je teraz akurat :)
eli, pravze na obleceni to akosi necitim. nechapem preco :/ asi som nosila take obtiahnute alebo co. a ani na podprsenke akosi nic. uvidim casom a hlavne sa musim prinutit hybat. ale ked sa otepli chcem zacat behavat a teraz aspon orbitrekovat.
inak mam 165/70
Lilek:myslim ze dva pohare koly nie su tragedia...,...
A som zvedava aky bude stvrtok vysledok po vazeni :)urcite napis :)
A tiez sa drz :)
veronika:tak som na tom podobne lebo aj mne to doslo neskor az v 23rokoch.:)
Drzim aj tebe palceky aby ti to islo,,krasne,,5 cm boky...to potesi ked citis na obleceni..
napis aku mas vysku a vahu nech viem aspon orientacne,..
Ty si citala knihy od sipekyvsetky?ano pocula som o nich ze su skvele,,,Momentalne nemam moznost si ich kupit pretoze nie som na slov.ale tesim sa na ich citanie,,coskore :)
co si myslis o tych knizkach?
veronika stranky mira veseleho su v poho akurat mne sa nechce nic tak vazit :D
pekny zvysok vikendiku baby a drzte sa ;)
elena gratulujem inspirujuce :)
ja som vcera mala skolu tak som trochu zhresila kedze som nemala moc casu na jedenie a dokonca som mala 2 pohare coly :/ ale tak neva pokracujem dalej a vazit sa budem stvrtok tak som zvedava...ja mam za ciel schudnut vzdy 2 kg mesacne takze tento mesiac som to uz splnila :D inak asik si na ten mesiac zaplatim osobnu trenerku som zvedava co to spravi
elenka blahozelam :)
ja si tiez vravim ze pravidelnym jedenim to ide. skoda ze ma to napadlo az v 24 :)
ja mam od prveho merania a vazenia (ked uz som vyse tyzdna dodrziavala) 31.1. -5kg, -5cm cez prsia, -4cm brucho, -3cm boky. posledne dva tyzdne som schudla len 1kg, ale to som si nedavala az taky pozor a sem-tam som aj zamasrktila a okrem toho celkovo som cviceniu vela nedala.
viem ze to pojde asi cim dalej tym pomalsie, ale na 5x za den jedlo som si zvykla a na male porcie tiez, takze je super ze to nie je ziadne obmedzenie a ide to same.
inak odporucam knihy od edity sipeky a tiez mira veseleho :)
majte sa pekne a drzte sa
ako pise aj lilek,,zdravou stravou a pravidelnym jedenym to ide,len treba cas a trpezlivost...
Ahojte baby ako vaam to pokracuje..?
Chcela som sa s vami podelit,,dnes som sa vazila,,mam o 2,5 kila menej za 2 tyzdne...
ziadnou dietou,,iba pravidelnym jedenym,zdravou stravou a cvicenim,,,Pred rokom som vazila 76 kilov ale teraz mam 64 ,164 cm,,,chcela by som este 9 dufam ze za 3 mesiace sa mi to podari,,,drzte palce..
Lilek, uz som viac-menej v poriadku. Vybrala som 3 infuzie, ktore mi pomohli - ruky mam sice ako sito :o), ale podstatne je, ze mi je uz dobre :o). Ale plavat pojdem az buduci tyzden, nechcem ist okamzite. Inak som pribrala 1 kg, co je pochopitelne, kedze som necvicila uz 3 tyzdne. Ale to je v pohodicke. Snazim sa jest pomenej a len tolko, kolko som hladna. Ale v zivote som sa netesila na bazen ako teraz :o)