Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Ahojte baby tu som nejako nestiham sem chodit a pisat.Som na tom stale rovnako 2 kilami stale skacu hore a dole.Tak ze som NIC NESCHUDLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdrava strava a vysledok ZIADNY!!!!!!!!!Ale kaslem na to,budem sa nadalej zdravo stravovat,ide teplo,tak sa hadam aj telo umudri,a nieco zo svojej zasoby spusti.Prajem vam pekny vikendik.A do skoreho schudnutia.
Lilek, podla mna je to uplne v pohode, aj ked si neschudla. Moja spoluziacka spominala, ze raz neschudla za mesiac ani deko, ale potom na dalsi 2 kg. Ze je to tak normalne pri zdravom chudnuti. Ale v cm si schudla mozno. No a ano, moze to byt aj kramami. Mne maju dojst asi o 2 tyzdne a uz sa zacinam citit nafuknuta ako balon... a vaha tiez stupa. Ale to sa mi stavalo aj pred poslednymi kramami a tiez som tak priberala...
caute baby,
no vcera som sa vazila...bol to 20 den zdravej stravy i ked s prehreskami napr denne musli tycinka a tak nooo a opat to bolo 76,1 cize za tyzden som nepribrala ani neschudla ani deko :///
myslite ze to moze byt tym ze budem za chvilu menstruaciu? :) no odvazim sa o tyzden a opat uvidim pokracujem v takej strave pretoze sa pri nej dobre citim aj tak :) a dufam ze tento mesiac dam dole este jedno kilo aby som mesacne dala dole 3 kg, a mala 75 :)
drzte sa :)
helus kde si?
Ano Elena, tesim sa na slniecko a bude teplo. A vtedy sa budem snazit opat kazdy den chodit sportovat. V zivote by som si nemyslela, ze mi sport bude tak chybat :o) Nikdy som teda nebola v minulosti moc na sport... :o)
Majka nerob si z toho tazku hlavu,,musis byt v poriadku hlavne a potom to vsetko pojde postupne,,a bude teplucko takze budes sportovat a sportovat,,,
Lilek,ano ja chodim sama do posilky,,obcas s jednou kamoskou,,Uz je to presne rok co taam chodim,,a velmi casto,,,zo zaciatku som chodila kazdy den teraz 3 krat do tyzdna,....
A pokial ide o to ci sa tam hanbit??no vies ja nechodim do posilky na slovensku ,kedze tam ani nie som,,tu chodia take baby cvicit,,ze 150 kilove,,100,,a jasne aj 50 kilove ale nikto sa na nich nepozera ,,vlastne ani si ich nevsima,,,Hej slovenska mentalita je trosku ina,,,
Tak neviem porovnat nebola som cvicit nikdy v slovenskej posilke.:)v kazdom pripde nie sa za co hanbit si myslim,uz len to je na obdiv ze ides,:)
Inak baby to je normalne ze PMS robi svoje,takze,,to ani nerieste a hlavne sa nevazte ked ho mate :)
Ja sa vazim v nedelu uvidime,,,:)dufam ze ,,islo daco dole,,dnes som behala pol hodinu a polhodinku lyzovala,,trosku boli aj cinky a strecing,:)
drzte sa,:) a piste
Lilek, ja vas tu sledujem, ako sa vam dari, len tu prispievam teraz malokedy. Totiz este vzdy nie som zdravotne v poriadku a preto nevidim nejake zvlastne vysledky na svojej postave a vahe - len to, ze som pribrala 1 kg, odkedy som prestala cvicit. Viem, ze to nie je len tym, ze som prestala cvicit, ale najma tym papanim... Velmi som sa rozjedla, odkedy necvicim. Ani sa radsej k tomu nepriznavam, co som do seba dostala za posledne dni. Citim vsak na rukach svalovku teraz - to zrejme z toho, ze som sa starala chvilu o jedno babatko v rodine a chcelo byt v kuse na rukach a prechadzat sa :o). Bolo mi relativne fajn uz, ale opat som vcera zacala citit hrdlo (mamka je opat chora). Ale uz to bude dobre. Ak nedostanem kramy teraz (co by som mala okolo 10-teho, ak sa rozhodnu nemeskat), tak uz by som rada isla na bazen coskoro. Do vikendu chcem este vydrzat a dat si na seba pozor a potom cez vikend uz pojdem. Lebo uz to bude mesiac, co som nebola nikde a je to strasne. Ale verim, ze ked teraz pride slniecko uz (vraj sa ma uz len oteplovat podla rosnicky v TV), tak by som pridala teda v aprili speening + plavanie a mozno jeden z tychto sportov niekedy nahradim behom na antuke, ktoru mam blizko bydliska. Ale fakt je to super, ze sa vam dari. Ja chcem urcite schudnut este aspon 10 kg. Len nech som uz v poriadku.
bre ranko :)
pastelkaa no ja mam tiez podobny problem mam teraz tyzden pred menstruaciou a uz vidim na sebe ze by som pozrala vsetko co mozem :D ale vcera som si dala na veceru pekne salatik s olivovym olejom a aceto balsamicom jednu zemlu so sardinkovou natierkou co som spravila a caj...a radsej som sla skoro spat :))))
dnes sa chystam ist plavat, teraz som druhy tyzden tak ze som nemohla ist cvicit len plavat, ale v piatok uz idem na zumbu a od buduceho tyzdna normal klasika joga, spinning a pod. no a do konca marca si chcem aj tu trenerku zajednat :)
eli Ty sama chodis do posilky a presne vies ake cviky a kolko serii? :) ja som inak v posilke este nikdy nebola budem si tam pripadat ako trubka medzi tymi vysportovanymi :D
vaziaci den mam stvrtok rano tak to sem hned hodim sama som zvedava :)
helus, majka co je s Vami? :)
Ahojte,
tak ja som mala tieto dni strašné....mám pred svojimi dňami a jedla by som, čo vidím, ani nič v chladničke nemám radšej, ale dnes som to akosi pohnojila, ale nevadí jeden deň hore dole, kašlem na to...neidem sa zožierať. Mala som neskutočnú chuť aj na sladké posledné dni,tak som to riešila jogurtom s medom, alebo jablkom....tak dúfam, že už to je za mnou a bude zase dobre na mesiac minimálne :). Inak sa cítim dobre, teraz trocha unavená a vystresovaná zo školy, vážiť som sa vážila včera a mínus cca pol kila zase, takže 5,5 dokopy...a asi začnem behávať tento týždeň ak budem vládať a stíhať....mám toho veľa do školy a do práce teraz.
A držím prsty ostatným, pekne sa vám darí :)
Veronika:vies ide o to ze ak ti vaha ukazuje menej a ty to na obleceni necitis,,tak je dost mozne ze mas menej vody alebo svalstva ...
Ja mam vahu,ktora mi zmeria vodu,svalovinu,a tuk...
Teraz ako sa vazim,,,tak je vidno ze tuk mi ide dole,,a svalovina hore ale nie velmi pretoze som zacala viacej behavat lyzovat a byciklovat,,a neposilujem tolko uz..
Ale niekedy je naj.chudnut bez vazenia,,ze citis na obleceni :)
lilek a kedy to mas vaziaci den?to bude urcite kilo dole ked citis na obleceni..
Potom ked budes pisat napis kolko si schudla spolu a za ake obdobie casove ,,,
A ako sa drzime?No ja som sa vazila v nedelu a to som mala o 2,5 kila menej za dva tyzdnee, tak to ćloveka trosku nastartuje...
Dnes som bola zase makat v posilke,a este pojdem dva krat tento tyzden,,a dufam ze vysledky v nedelu budu zase lepsie,,,,:)