Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

mataBB

baby ziaden jojo efekt neexistuje...to je len vyhovorka ludi, ktori drzia tyzden dietu a potom zacnu zas zrat...ved logicky, ked ma niekto problem s vahou, rychlo pribera a pomaly chudne, tak asi sa nemoze straovat tak ako predtym, ked priberal...treba zmenit stravovanie na racionalne...

ale su taki ludia, ktori si myslia, ze ked drzia dietu a po jej ukonceni zacnu jest klobasu, rezne a majonezove salaty a zacnu priberat, tak je to automaticky jojo efekt..ved je to smiesne

Helus

Ahoj Majka ja som si precitala prispevky od dievcat,a uz mam 2 partacky,jedna drzi a druha ide do toho.ved vyskusame,to,a posudime,ako to pojde.Aj ja som par krat zacala,ale na 4 dni som skoncila.nemal ma kto podporovat,ani recepty som poriadne nevedela.Ale to bolo pred 5 rokmi.teraz mam nastudovane,co a ako.Aj kolegine v praci drzia.No a ten jojo po diete,byva skoro vsade.Ale myslim si,ze keby sme zadelili delennu stravu po skonceni,tak urcite nepriberieme naspet,to co sme schudli.Alebo po skonceni,sa stravovat,tak ako teraz,bez sladkosti a vselijakych dobrotiek.Tato strava prave ze podla mna uci spravnym stravovacim navykom.Prajem ti pekny vikendik.

majka_21

ale napadlo ma, ako by sme mohli 90-dnovku, resp. jej principy vniest do zdraveho stravovania. pocula som, ze jeden detoxikacny den raz za cas cloveku neublizi. no a v 90-dnovke je detoxom si myslim ten 29. vodny den. bol by zly napad raz za cas ho zaclenit aj do stravy, aku mame teraz? len tak nad tym uvazujem. alebo trebars ten vitaminovy den. nevravim, ze tak ako v 90-dnovke by to bol kazdy stvrty... ale fakt, len raz za cas. co si myslite o tom?

majka_21

Helus, pravdupovediac 90-dnova dieta ma trosicku odradza. Drzala som ju uz v minulosti par krat a nevravim, ze nepomohla. Schudla som mozno 6 kg (co som ju ani nedrzala celu - len mesiac a pol asi). Ale odradza ma to, ze tie kg som pribrala naspat, lebo som zacala jest tak ako pred 90-dnovou dietou. Nebola zla, naucila som sa pomocou nej viac-menej pravidelne jest a strazit si potraviny, co som zjedla. Ale bolo by potrebne poriesit, ako by sme sa drzali po 90-dnovej diete (prejdenie na zdravu stravu tak ako teraz alebo co), lebo priberieme to naspat. Mozno by som bola schudla viacej vtedy, kebyze som cvicila, ale nechodila som cvicit vobec. Takze ak by som ju zacala drzat a pridala kazdodenne plavanie... no neviem. Ja by som radsej osobne zostala pri tom rezime, aky mam (i ked sa musim obmedzit v sladkom - nie keksy a tak, ale napr. puding namiesto jogurtu niekedy a tak). No a v aprili by som rada zacala so speeningom a plavanim (pri speeningu mi povedala moja sestra, ze sa skvele chudne). Sestra pol roka pred svojou svadbou chodila do prace na bicykli a krasne schudla. Tak verim, zeby mi to pomohlo. Do 90-dnovky by som radsej nesla...

pastelkaa

Ahojte baby,
lilek áno, môže to byť menštruáciou, ja ju mám teraz a som neskutočne nafúknutá, buď žeriem, alebo nejem nič, dnes som až o poobedia nič nezjedla, lebo som do seba nemohla nič dostať taká som bola nafúknutá. Ja sa tento týždeň ani vážiť neidem radšej, lebo ešte k tomu aj zajtra mám posedenie u kamošky a idem tam aj niečo napiecť, takže tomu určite neodolám a bude aj nejaké to vínko asi....
helus, ja som ju tiež držala, schudla som, ale vrátilo sa mi to všetko naspäť a nevydržala som ju dlho držať, lebo mi to prišlo také jednotvárne, veľa jedál mi nechutilo, a nestíhala som aj tak dodržiavať takú pravidelnosť, keďže niekedy som išla spať veľmi neskoro a potom hladná...

Helus

lilek dakujem za odpoved,ja zbieram info,viez na kazdeho posobi inac,u nas baby v robotr ju drzali,a schudli.A teraz sa drzia.A su take,ktore zacali tiez pred 2 mesiacmi,a dali dole 9m kil.takze zatial sa rozhodujem ,ale za tu cenu aby som mala zdravotne problemy s vlasmi,tak to mi veru nestoji.Idem do prace,ale vecer si vas precitam,ako sa vam to pozdava.

Helus

veronika ja ud sa zdravo stravujem od januara a ziadny vysledok.Ziadne sladkosti ani ziadny cukor do kavy nepouzivam,vysmazane vobec,ani mastne a vaha stoji.Ale za pokus to bude stat.To mi je jasne,ze sa clovek potom nemoze vratit k povodnym stravovacim navykom.Ja potrebujem aby kila zacali ist dole,teraz nejde nic,tak chcem vyskusat.

lilek

baby ja uz som 90 dnovku drzala....mne ju raz odporucila endokrinologicka v prvom rocniku na VS ked som bola

vtedy som vazila 94 kg behom 3mesiacov!!! som schudla na 67kg.... nehorazne mi padali vlasy, bola mi stale zima, fakt som vyzerala hrozne :D

urcite by som do 90 dnovky uz nesla

a jojo efekt? no uprimne jest doobeda len ovocie to som fakt nevydrzala ani nic...prosto teraz som v 5. rocniku a vazim tych 76 kg.... dufam ze do dvoch dalsich mesiacov to dam na 71, a potom este potiahnem na vahu 65kg :) uvidime ci sa podari

helus podla mna je to len dalsia dieta krorou si rozhadzes metabolizmus ale tak ved ako cchces :)

veronika1212

helus, po 90 dnovke schudnut mozes, ale az prestanes dodzriavat zasady delenej stravy, priberies naspat :/
moje kamosky tak drzali, jedna schudla 25 kil a pribrala behom roka a pol 30 naspat a to sa neprezierala, len nedodrziavala tieto zasady. ostatne baby so schudli par kil ich tiez nabrali naspat.
ale drzim palce i nadalej.

Helus

Majka nesla by si so mnou do 90 dnovej dietky?uvazujem nad datumom 12.3.Co na to povies?Idem zalozit forum,a uvidim kolke sa ozvu.