Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

pastelkaa

Ahojte baby,
ako sa vám darí?
Ja som sa síce nechcela po tomto týždni vážiť, ale riskla som to, nič som neschudla, ale zázrakom ani nepribrala. Menštruácia je preč a s ňou aj nafúknuté brucho, pažravosť tak som spokojná teraz na pár dní zase :). Včera som bola na dlhšej prechádzke v lese, do kopca a tak, tento týždeň by mi mal prísť bicykel, tak pokiaľ sa udrží počasie, tak začnem ku koncu týždňa bicyklovať vonku, teším sa. S jedlom sa celkom držím, len nestíham jesť akosi, takže idem teraz variť obed na zajtra, lebo by som zase celý deň dokopy nič nezjedla a večer dobiehala.....nech sa vám darí :)

elena 1234

Tak ja som mala dnes vaziaci den ,raz za tyzden,,Minuly tyzden som mala 64,2 a dnes 64,5...
Nedodrzujem uz dietu ziadnu ,ale zdravujem sa stravo a cvicim,toto je 4 tyzden,,a celkovo mam dole 2 kg.Co si o tom myslite ze sa mi tento tyzden vaha vobec nepohla....Stastna z toho velmi nie som...
Presne Pred rokom som mala 76 killov,teraz 64,5 ..ale aj tak mam pocit ze moja vaha je este dost vysoka vzhladom k tomu ze mam iba 164 cm..
Baby ako sa dari vam??napiste....

Helus

Mila majka,dakujem ze nam drzis palceky,ved zlyhat moze kazdy,ale treba hned ist spravnou cestou.Nikto nie je dokonaly,a stat sa to moze kazdej.Netreba sa stresovat,a treba zacat pokracovat dalsim dnom,bez prehreskou.ved citaj tuto temu,budes tam mat reakcie dievcat,ako sa nam bude darit.Prajem ti pekny zvysok dna.

majka_21

Ano Helus, ja verim tomu, ze schudli pomocou tejto diety, lebo viem, ze sa pomocou nej da schudnut. Znama mojej sestry schudla pomocou nej dost vela, ibaze potom zacala jest tak ako predtym (ked jedla viac zrejme) a pribrala to naspat. Mne sa ta dieta pacila, lebo to v podstate ani dieta nebola. Mohla som tam jest vlastne vsetko, len s mierou a bolo to rozdelene do viacerych dni. Ak vsak s niekedy opat zacnem, tak urcite zapojim cvicenie (nikdy som totiz pravidelne cvicit nechodila, ani vtedy, ked som tu 90-dnovu dietu drzala). Ja osoobne si o nej nemyslim nic zle, len sa bojim svojho zlyhania pravdupovediac. Ale tebe a spolubojovnickam drzim palce :o)

Helus

majka ja som ju nikdy nedrzala,len som par krat zacala,a po 4 dnoch som skoncila,ale to bolo pred 5 rokmi.vtedy som ani knihu nemala,ani som o tomto stravovani nic nevedela.To prislo postupne,moje okolie ju zacalo drzat,tak som sa aj ja zacala o toto zaujimat.ved ked clovek neskusi,tak nemoze posudit ci je taka dobra,ako ju vsetci vychvaluju.Ale baby z mojho okolia schudli jedna 17 kil,druha 25 samozrejme zacali z vecsej vahy.Ale ja som kom unikativna,a v praci ked prisli nejake zakaznicky nakupovet,a videla som,ze zostihleli,tak som ich pochvalili,a pytala sa akym sposobom.A ver tomu,alebo nie,prave touto 90 dnovkou.

majka_21

Urob ako myslis Helus. Ja mozno zacnem tie principy 90-dnovky zaradzovat do jedalnicka. Vydrzala si ju niekedy drzat az do konca? Lebo mne sa to nikdy nepodarilo. Nanajvys som ju aj s mensimi prehreskami drzala 2 mesiace. Verim, ze sa dostavi ucinok 90-dnovky :o). Drzim palce :o)

cinni

nebola som nahodou jedina co sa ta zastala ked si pisala ohladom sladkosti v inej teme? ano bola.. som objektivna, tak prepac.. a za to ze viem co je jojo efekt trpim ppp??? nemozem za svoj metabolizmus..bohuzial...snazim sa pribrat zdravou cestou. a moj denny prijem je okolo 1700kcal denne, co si myslim, ze je hodne daleko od ppp... a ano, vyznam sa v problematike, tak ludom radim KONSTRUKTIVNE

mataBB

ciini dakujem si taka mila...uz nic nepisem...ty taka odbornicka...clovek nieco napise, vzdy si najdes nico proti...zacinam si myslet ze mas ppp..na to, ze chces pribrat, sa moc zaujimas o temy o chudnuti...

cinni

mata, jojo efekt existuje, je to reakcia metabolizmu..ked clovek prijima 1300 a menej kcal dlhodobo a po diete zacne jest normalne ako ma (cca 1800-2000 kcal) telo je spomalene a nevie rozoznat, ze dostava pravdilne jest tak to ulozi..nieje to vymysel,..aj ked u teba to mozno neplati..mozno si mimozemstan

Sisi135

Lilek: Ak môžem k tomu tvojmu jedálničku. Zdá sa mi málo bielkovín. Napríklad obed: chýbajú ti nejaké kuracie prsia a parmezán nie je moc vhodný syr je hrozne moc kalorický (jedna čajová lyžička t.j. 5g cez 350kj). Ak syr tak nejaký nízkotučný. Ol: 1 mrkva? máličko mala by si pridať aspoň bielkovinu a banán pri chudnutí nie moc často. A ešte máš málo zeleninky tak 500g denne by malo byť minimum