Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka_21

Lilek, ani ja som to nevzdala. Dokonca som schudla na vahu, aku som mala pred rokom (78 kg). Ono nie, este necvicim a najblizsie asi 2 tyzdne este ani nebudem. Vratila som sa dnes z nemocnice, kde som bola hospitalizovana a tam som schudla asi 2 kg. Ako jedla som v pohode, len som asi viac pila a tak... a najma ta strava bola ukazkovo pravidelna :o). Takze rada by som zhodila na 70 kg.
Ale inak pozeram, ze trenerka je super napad. Ked zacnem teraz cvicit o tie 2 tyzdne, tak by som rada skombinovala speening a plavanie. V akom pomere je to vhodne? Ja uvazujem o tom, ze 4-5x do tyzdna by som chodila na plavanie a tak 2x do tyzdna na speening. Bude to v pohode? Nejde mi o to schudnut do leta vsetky kila, proste chcem schudnut opat pomaly.

lilek

baby sak potom sem nieco hodim aby ste mali predstavu jak ten jedalnicek vyzera :) hlavne sa nevzdavajte :) ja sa tiez budem vazit teraz v nedelu ale pochybujem ze som nieco schudla spolieham sa na to ze od pondelka mi to pojde lepsie ked uz budem na pravidelnom cviceni s trenerkou a budem dodrziavat jej jedalnicek :) inak mam neskutocnu svalovicu ale to je dobre aspon viem ze sa nieco deje :)

drzte sa ;)

elena1234

lilek,,nevzdali nevzdali,,ale uvidim v nedelu,to sa budem vazit,ale nevidim to ruzovo,,,
Aj ked sa snazim dodrziavat ,pravidelnu zdravu stravu,...
Potrebujem este zhodit,kolko sa mi podari za 2 mesiace este?
Mam pokracovat takto cvicenie plus zdrava strava alebo mam zase nasadit daku prisnu dietu ,?co myslite baby?
Chcela by som tak 8 kil este..
Ale ako citam tak vam to ide vsetkym super,,,
A zaplatit si trenerku je super,,a hlavne ked vypracuje aj jedalnicek :)

Helus

lilek som rada,ze ta to zaujalo,a drzim palceky,v zhadzovani kileciek.A ten jedalnicek,bude uzasne mat,presne k tvojim potrebam.

lilek

pastelka: ahooj :)

no tento tyzden som s nou mala 2 krat, je to financne dost narocne jedno cvicenie 12,85 eur ale je to fakt makacka a ked si to spocitas dokopy nie je to az taka palka urcite lepsia investicia nez napr ultrazukova liposukcia :D

mam strasnu svalovicu....a citim svaly ktore som ani necitila :) ale je to uzasne motivujuce :) velmi sa mi to paci a v pondelok mam dostat vypracovany jedalnicek :) videla som dnes jednu babu co pod jej dohladom schudla 28 kg :) takze som motivovana :)

5,5 kg je dost :) gratulujem za kolko si to dala dole? :) inak hento som aj rada pozeravala len teraz nemame primu :( pozriem ci to nie je na webe aspon :)

ostatne baby co je s Vami? vzdali ste to? :(((

pastelkaa

Ahojte baby,
lilek ako si dopadla s tou trénerkou?
Ja som musela nasadiť psylium, lebo som bola stále strašne nafúknutá. A ešte aj unavená neskutočne, ale psylium vyriešilo črevá, a začala som trocha viac jesť a únava prešla tiež, ešte aj to počasie mi k tomu nedodalo, ale už sa cítim celkom dobre. Mám toho dosť veľa a začína už aj učenie.....A mám novú motiváciu na zdravé jedenie, keďže máme v rodine pravdepodobne geneticky podmienenú cukrovku tak sa musím fakt ovládať, lebo by som o pár rokov nerada riešila ešte aj problémy s ňou.....Inak chudnem pomaličky ďalej, spolu 5,5 kg a mamina ma videla po dlhšom čase a hneď sa ma pýtala, či som neschudla :).
Inak pozerala som práve, že zase začali dávať Jste to co jíte, tak ak budete mať čas, pozrite si to, je to super na nové informácie a aj recepty :).

elisa7

AHojte, citam o 90 - dnovke, tak mi neda nepridat svoju skusenost - pred troma rokmi som touto dietou zhodila 24 kil, vahu som si udrzala dva roky, a nemozem povedat krive slovo.... teraz si idem dat z nej reparat, lebo mi asi bolo prilis dobre posledny rok, a pomaly som pribrala 10 kil....
ale kazdopadne velmi odporucam, u mna je to to jedine, cim viem schudnut

Helus

Ahoj lilek,ja som do tej 90 dnovky isla,lebo sa neviem pohnut z vahy 70 kil dole.Sama som zvedava,ci to pojde dole,alebo to ostaner stat na tom zakliatom bode.inac ranajky som si robievala s tymi ovsennymi vlockami,a bravala si to v krabicke do prace.sama som zvedava,ako to pojde.ved nas citas,tak budes informovana,o nasich uspechoch,alebo neuspechoch.Prajem ti pekny vecer.

lilek

ahojte baby :)

vidim ze tu ide debata v plnom prude o 90 dnovke, ja by som po mojej skusenosti uz do nej nesla... a to som vydrzala cele 3 mesiace :) dufam ze si tym nerozhadzes metabolizmus este viac :/ potom napis :)

inak mam tak den, dva pred menstruaciou a pozrala by som s prepacenim vsetko :)
ale celkom sa drzim to znamena ziadne sladkosti ak uz tak stvorcek, dva 85 percentnej cokolady

rano som mala ovsenu kasu, co som si robila /nizkotucne mlieko, ovsene vlocky, 2 lyzicky trstinoveho cukru a bolo to fakt mnam, cez den som sa tiez v pohode drzala, len teraz navecer som zjedla jeden kornspitz s pastekou :((((

sisi dakujem :) nevedela som ze parmezan je kaloricky :( doteraz som si myslela ze je to naj syr :D inak tolko zeleniny mam problem pojest, ide o to ze zeleninu moc nelubim ani ovocie takze sa to v podstate nutim jest :)