Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Plnou parou vpred
Janulik, tak verim, ze to das hravo dole - to uz nie je vela :o). Co si myslis, bude vaha 65 kg na moju vysku 178 cm optimum? Chcela by som na tuto vahu schudnut (aj ked zatial som si dala ciel 70 kg), ale rozmyslam, ci to nebude malo uz. Ale malo by to byt v pohode nie?
Elena, ja viem, ze je to chyba vazit sa takto a asi si fakt urobim nejaku tabulku alebo co, kde si budem zapisovat vahu len 1x tyzdenne.
Helus, tato dieta nie je zla, ved to vlastne ani nie je dieta. Koniec koncov fakt sa tam moze jest vsetko, iba s mierou. Verim, ze sa vam ju vsetkym, co ju drzite podari uspesne ukoncit. No moj problem, ked som ju prestala drzat a pribrala naspat bol ten, ze som sa vratila k staremu jedalnicku, aj ked pomalymi krokmi. A to som nemala. Ja som zatial rada, ze mam dole aspon 7 kg a ked schudnem aj dalsich 8 do takeho septembra-oktobra, tak budem moc stastna. Vahu 65 kg by som mala rada az tak bud. rok niekedy v aprili, ked si budem kupovat saty na promocie. Dufam, ze uz vtedy nebudem potrebovat velkost 44 :o).
Ahojte dievcata,majka,lilek,janulik.dari sa mi celkom fajn,dnes mam 10 den,90 dnovky,a som velmi rada,ze sa vaha pohla dole.Majka ved vies,ze som sa trapila zdravo sa stravovat,plavat,a vaha stale stala vyse 2 mesiacov,co ma dost trapilo.Zato som sa dala na tuto,lebo moje okolie,aj par zakaznicok,ju drzali,a ozaj bolo vidiet,ze schudli.samozrejme ze sa nemozem vratit do jedalnicka predosleho,spred 1 roka,inac by to bolo vsetko naspet.Toto ani nie je dieta,ale naucenie sa spravne kombinovat,stravu,a discipline.Baby drzim vam palceky,aj moja dcera ju drzi so mnou,a ona ked nejaku dietu zacala,tak po 4 dnoch porusila.Ale teraz sama vidi,ze sa to da.Vobec nehladuje,a jedla ma roznorode.Tak verim,ze da dole tych 15 kil.
Janulik,a akym sposobom sa tebe podarila dat dole 12 kg,,?drzim ti palce,,aby si dosiahla svoju vytuzenu vahu :)drz sa
majka,,nevaz sa kazdy den,to je nahorsia vec co mozes robit,,robis si len zbytocne stresy....ja som sa vazila kedysi 3 krat denne,a zacalo mi to ist na hlavu,,
Urob si papier na ktorom si napises datumy a vahu,,tak aby ti to vyslo napr.v utorok a kazdy tyzden,,
A sestra nech sa vazi aj 5 krat denne ked bude vidiet ze ty sa kazdy tzyden bude sa aj ona..
:)
Majka,
dakujem :) Ja chcem zhodit este 7,5kg. Ked to dosiahnem budem mat svoj ciel a spokojnost. Cize ak sa mi to podari, budem vazit 62kg.
Dievcata, obdivujem vas, ze si dokazete urcit 1 vaziaci den v tyzdni. Ja som sa vazila po 4 dnoch, ale inokedy sa zvyknem kazdy druhy. Ja viem, je to stresujuce niekedy... ale ked ta zvedavost ma zabija (a vahu nemam kde schovat, lebo ju pouziva aj sestra... a ta sa vazi kazdy den pre zmenu ;-).
Lilek, ten jedalnicek znie zaujimavo (nevedela som, ze svoju ulohu tam zohrava aj krvna skupina - tu moju neviem ;-). Ja som dnes spapala na ranajky ovocny tvaroh a cucoriedkovy hreben, na obed dusene masko s 2 lyzicami ryze a vecera bola rovnaka ako ranajky. Ono ranajky a vecera mi tak dnes vysli uplne nahodou :o). Mala by som este nieco doplnit na desiatu a olovrant, ale akosi necitim este tak hlad z choroby, ale zacnem uz trosku pridavat a obmienat jedalnicek.
Elena, na speening som uz chodila v minulosti a pacilo sa mi to vcelku. Bavilo ma aj to, ked som chodila na kombinaciu 1/2 hodiny speening a 1/2 hodiny cvicenie na fitloptach. Bolo to zaujimave :o). Asi vyskusam najprv tu kombinaciu a potom len cisty speening, aby toho naraz nebolo vela :o) Nikdy som totiz na celej hodine speeningu nebola.
Janulik, ten ubytok mas bombasticky - super, blahozelam :o). Ja by som strasne chcela schudnut tak max. na 65 kg (co v mojom pripade znamena zhodit este 13 kg). No a ked tu hmotnost dosiahnem (aj do roka v pohode), tak budem v siedmom nebi :o). Aka je tvoja vysnivana hmotnost?
Ahojte dievcata,
som tu stale a sledujem vas kazdy den. Drzim palce tym, co sa rozhodli pre zmeny v sposobe chudnutia. Ja som zatial zhodila 12,5kg od 1. januara. Pokracujem dalej.
lilek helus majka,,vidim ze plnou parou vpred ste tu zostali iba vy tri,a mozno este ja,,vidim ze sa vam dari to je super...:)
lilek ten tvoj jedalnicek budes ak dlho dodrziavat?
a ver tomu ze vahu nepotrebujes ked citis na sebe ze ti spadlo brucho :)
Hej spinnig je velmi dobry,a spalis pri nom vela,,myslim ze 20 minut spinningu je lepsi ako pol hodina behania...ja to striedam,beh,spinning a lyzovanie...
Ja som mala vaziaci den vcera ,,...zhrnutie,,,je asi take ze za 5 tyzdnov pravidelneho zdraveho jedla,plus 3 krat do tyzdna posilka mam dole 2,6 .
Ale zhrnutie za rok je 12 kg..
teraz mam 64kg a este by som chcela tak 5 kg dole,,drzte sa :)
caute baby,
tak dnes si ma trenerka podala cvicili sme 90 min :) ale musim sa priznat je to uzasne ta motivacia a radost este aj z fyzickej bolesti :))
dnes mi dala aj jedalnicek, tak davam sem jeden prikladny den :) je to usite mne namieru kedze som krvna skupina 0 je tam dost ovocia a masa :) ovocie mozem jest kolko chcem ale len do 16:00, piit vodu, zeleny caj, matovy caj, sipkovy, mozem aj sladke ale skor 85 percentne cokolady 2 stvorceky a tak :) a hlavne musim vysadit psenicu, 0 robi zle :) takze uz len spaldove pecivo, vlocky aj cestoviny :)
R:spaldove vlocky, nizkotucny jogurt, ovocie
D> ovocie alebo proteinovy napoj
Obed> napr chude maso ryza a zelenina
Olovrant : ovocie, proteinovy naboj alebo nizkotucny tvaroh s marmeladou
V: chude maso, trochu ryze alebo zemiakov
snad vas to aspon inspiruje :) este som sa nevazila/nemam doma vahu a dnes v posilke nebola asi utiekla radsej?:D ale citim ze mi totalne padlo brucho :)
majka spinning je uzasny ja som nanho chodievala 2/3 krat do tyzdna velmi dobre sa z neho chudne :) snaz sa cvicit 3 krat do tyzdna plavanie je podla mna skor relax ;)
helus super a to vdaka tej 90 dnovke? :)
Dakujem Helus, uz mi je relativne dobre, len v pondelok idem este s prepustacou spravou za obvodnou lekarkou, ale uz bude dobre. Si spokojna s 90-dnovou dietou? Ktory den drzis? Vidim, ze sa ti dari dobre. Dufam, ze kila pojdu tak dole, ako si to predstavujes :o) Drzim palce :o)
Ahoj Majka v prvom rade ti chcem popriat vela zdravia,to je dolezite.Ja som sa konecne pohla z tej carovnej 70 tky.mam dole 1.300,co je veliky zazrak.Skoro 2.5 mesiaca som bojovala,a vaha nic dole nepustila.tak verim,ze to postupne pojde dole.Aj tebe aj lilek drzim palceky v zhadzovani kil.