Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Helus

Lilek,majka dari sa mi dobre,lilek zrovna dnes mam ovocny den,a zajtra sa rano chcem odvazit.podla nohavic v praci som musela dat nieco dole,lebo mi na zadku visia,ale zajtra sa necham prekvapit.dievcata drzim vam palceky,nech to ide pekne dole.A ta 90 dnovka je super,ziadne hladovanie,a nauci cloveka discipline,a dlavne nemiesat jedno cez druhe,to vravim o mojej dcere.ta to tiez drzi so mnou,a uz dala dole 4 kila,ale ona ma dost nadvahu.

elena1234

lilek,,trenerka ma pravdu,,,a donca svaly su este taksie ako tuk,,ide o tvoj pocit,,ako sa ty citis kaslat na vahu,,to je super ze ta tie treningy bavia...
A mas pravdu,,janulik musis jest aj po16tej,,,lebo si vazne rozhadzes metabolizmus..
inak ostatne baby ako vam to ide?
ktora z vas chodi behavat a aky mate na to nazor,,?
ja ma vaziaci v nedelu tak uvidime ako to dopadne,,..:)
ak budem mat 63 tak myslite ze by som dala ze 2 mesiace na 55 ????

lilek

caute kocky :)

vidim ze sa Vam dari tak to ma velmi tesi :)

Janulik je super ze ti to ide tak pekne dole ale jest by si mala aj po 16:00 tvoje telo totiz do rana hladuje :/ mozes si tak metabolizmus rozhadzat :(

majka uz si bola inak na spinningu? :) je lepsie ked je polhodina na bicykli a pak polhodka posilovanie lepsie sa chudne ;) len co mozem odporucit teda :))
Dietu kupujem aj ja pozerala si ten jedalnicek co tam bol ako priloha? celkom fajne jedla su tam niekedy vyskusam to kurca na mangu mnam :) inak ja kupujem casak Fitnees / je to pre zeny a vychadza kazde 3 mesiace, je cesky ale super clanky su tam profesionalne :) jedalnicky, cviky, proste vsetko :)

Helus a Ty ako s 90 dnovkou? :) uz si mala ten ze ovocny den? :))

baby idem ja na trening uz ma trenerka caka :D uz sa tesim na tu bolest :DD neverili by ste mi ako sa mi za tie dva tyzdne spevnilo telo :) a to ze som vynechala tu psenicu mi velmi pomohlo :) v sobotu sa dostanem k vahe tak dam vediet ;) aj ked trenerka vravi ze vaha nie je dolezita ide o stavbu tela, pomer tuku a svalov :)

pekny dnik

Helus

Majka21 si na dobrej ceste schudnut zvysne kilecka,ked su ti rifle volne,to je dobre znamenie.Aj mne su volne,takze v najblizsom case si budem musiet kupit nove,jedny sa mi rozpadli,a este mam 2 nositelne,a jedny take,ktore nemusim.Ale ja nosim stale rifle,a kupujem si elasticke,tak to bude ok.drzim ti palceky v zhadzovani,ale aj aby si bola zdravucka,a mohla chodit svicit.

majka_21

Janulik, v 15-tich rokoch som mala 64 kg prpi vyske asi 172 cm a vyzerala som celkom v pohode. Tak len z toho vychadzam, ze ked som narastla a vratim sa naspat k tej vahe (64-65 kg), tak by som mohla mat peknu postavu a verim, ze s tym sportom bude super.

Janulik33

Elenka, dakujem. Idem na to asi trosku rychlejsie ale ako sa dni otepluju a slniecka pribuda, dava mi to energiu a chut si svihnut, aby som si mohla obliect co chcem. Podarilo sa mi to tak, ze uz dlhsiu domu jem len 3x do dna s tym, ze naposledy jem cca o 16:00hod. Vela pijem vody a nesladenych cajov. Vobec sa necitim hladna, bo zaludok je zvyknuty. No a cvicim denne 1hod zumbu.
Majka, 65kg vaha - Tvoj ciel vzhladom na Tvoju vysku je OK. Si vysoka skoro ako ja. Ja 179-180cm a moj ciel je 62kg. Ak to bude 65kg a viac sa nebude dat, budem tiez rada.
Drzim palec vsetkym co sa tu snazia schudnut.

majka_21

A este cosi, neviem, ci sme sa o tom tu uz bavili, ale odporucam vam precitat si casopis Dieta - je bombasticky :-). Ja som si teraz kupila dalsie cislo (kupujem ho kazdy mesiac) a je to skvely casopis o zdravom zivotnom style - pravidelnej strave a pohybe... Vyborne rady su tam.

majka_21

Helus, do napr. 13-dnovej mliecnej diety by ma nik nedotlacil ani parom volov ;-). Totiz mam rada mlieko a jogurty, ale po 13. dnoch by som uz tak nadavala na to, ze... :-). Ja som uz okrem 90-dnovky vyskusala take diety, ze sa mi rozum teraz zastavuje, ked si na to spomeniem :-). Napr. drasticka dieta (1 jablko denne, alebo urobila som pokus typu nezjem nic a uvidime co sa stane - ale to som mala 14 ci 15 rokov a bola som vecne nespokojna pubertacka), potom to bola tukozrava polievka (1. den mi chutila, 2. den uz menej a ten 3. mi uz bolo zle z nej ;-) a tak... Ale najviac mi vyhovovala ta 90-dnovka.
Inak... zistila som "strasnu vec" :-). Rifle, ktore som si kupila asi v novembri alebo v decembri a ktore mi boli ale uplne vypasovane su mi na stehnach a bruchu uplne volne (je to cislo 34, takze najblizsie pojdem do obchodu a vyskusam si c. 33 alebo 32 podla strihu). Jedna vec, ktora ma mrzi trosku je, ze ked som sa vcera po dlhom case merala na brusku, tak som zistila, ze som zhodila asi len 1,5 cm (tak mi to ukazoval centimeter, i ked mam pocit, ze podla nohavic je to viacej). Spoluziacka mi povedala, ze vraj ona z cm vyrazne schudla az po pol roku. Takze dufam, ze do takeho juna sa to aj u mna rozbehne :-).

Helus

majka ty tie kilecka das dole hravo.ved vies,ako na ne,a dari sa ti,to je hlavne.Ako sa vravi,pomaly dalej zajdes.Aj ja tu sledujem mliecne dietky,ale do toho by som nesla,to je rychle zhodenie,a jojo vratka.To uz som absolvovala.Takze takto pomalsi,ale isto.