Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

lilek

caute baby,

tak dnes som sa vazila...po mesiaci mam 75,2 kg z povodnych 78 :) celkom v pohodicke :))

pekny vikendik ;)

Helus

majka drzime ju obe od 13.3 a jej to ide fajn,predsa mladsi organizmus 26 rocny.Ale rano sa vazim,tak som zvedava,potom ti podam hlasenie,zatial pa pa.

majka_21

Pastelka, myslim, ze to je v poriadku. Kdesi som citala, ze nie je vraj dobre, ak organizmus hladuje myslim dlhsie nez 8 hodin. Takze tie semienka v noci ti neublizia myslim a samozrejme, ma to logiku, ze sa ti dalej znizuje hmotnost, ked energiu vydavas az do tej 2 hodiny rano. Menej, nez cez den zrejme, ale vydavas.

pastelkaa

Ahojte,
kočky je možné, že keď som si teraz navýšila trocha večere, (zvyknem si dať aj kúsok celozrnného chleba, alebo cestovín okolo 18tej, keď viem, že budem do takej 2 v noci hore, a potom ešte okolo 22 semienka, alebo jogurt, alebo zeleninu ) tak mi ide váha rýchlejšie dolu? Cítim sa lepšie, lebo som akosi nevládala, keďže málo spávam, občas len 3 hodiny, a cítim aj na nohaviciach aj váha ukazuje rýchlejšie menej ako predtým. Nechápem to celkom, len neviem teraz, či je to náhoda, alebo či je to tým jedením, a nešportujem o nič viac. A od zajtra začínam behať, zatiaľ to bolo len doma, ale akosi začínam strácať ostih, aj keď s mojimi teraz už "len" 88 kg to bude skôr taký pomalý klus a zlý pohľad na mňa, ale nevadí, prekonám :).

majka_21

Lilek, nie este som na speeningu nebola :o). Do konca buduceho tyzdna si dam este oddych, aby sa mi choroba nevratila (predsa len z nemocnice som doma 5 dni). Ale buduci tyzden uz zacnem plavat (piatok alebo sobotu) a uz budem chodit poctivo. A speening pridam az tak niekedy v polovici aprila, aby som si pomaly zvykala na zataz :o) - takze najprv plavanim sa dostanem do formy a potom na speening. Inak citala si aj aprilovu Dietu? Velmi ma tam zaujali rozne zeleninove salaty (s tuniakom napr.). Premyslam, ze si urobim nejaky :o).
Janulik, ja osobne jem aj o 18:00, ale uz jem len nieco male. Totiz teraz, kym necvicim, tak jem 3x denne, ale ked zacnem, tak budem jest 5x denne. Dnes to napr. bol na ranajky jogurt, na obed cestovinky s tuniakom a na veceru este neviem co si dam. Ale vcera to bol jogurt a banan. Tak uvidime, ci si dam jogurt alebo sa rozhodnem pre teply variant vecere. Inak Janulik, mas pravdu, clovek si zvykne aj takto papat. Mne spociatku 3x denne bolo malo, ale zvykla som si. Ale to len zatial...
Helus, ano 90-dnovka je super :o). Len u mna, ked som ju drzala bola ta chyba, ze som ju vtedy brala ako hrozne obmedzovanie (ale som ju drzala mozno pred rokom). A tak som sa po ani nie 2 mesiacoch vratila spat ku staremu sposobu stravovania a samozrejme, ze som to pribrala naspat. Ale hovorim, inak je super. Ja som mala rada vsetky 4 dni, ale najviac asi uhlohydratovy a bielkovinovy :o). A ked som ju drzala raz v lete, tak mi vyhovoval viac vitaminovy (v lete mi tak nechutilo jest). Ale vseobecne, ja som najma bud na masko so zeleninou alebo cestovinky :o). Mas sikovnu dceru. Ako dlho ju uz obe drzite vlastne?
Nikuska - odporucam papat pravidelne a zapojit trosku pohyb. U mna (a myslim aj ze u ostatnych holiek tu na fore) to zabera. Ja som takto stravou a pohybom schudla od 4.1 uz 7 kg (necakala som ze to bude az tolko). Ciastocne spokojna budem, ked schudnem este 8 kg (aby som sa dostala na 70 kg vahu - mam 178 cm). Uplne idealne to bude, ked budem mat 65 kg, ale to neriesim. Ono je to len moj snicek :o). Ale na tych 70 kg by som sa mohla dostat. Aj ked... bude to trosku komplikovane. Dnes som si bola zhanat brigadku a natrafila som na zmrzlinu (ale ako pracu, nie ako chutovku). V zmrzlinke som robila uz 3 roky stale cez leto a dopadlo to tak, ze ked som mohla papat zmrzlinu (co som mohla, pokial sme nemali zakaznikov), tak som papala a papala... :o). Ale skor od nudy ako od chuti ;-). A teraz si budem musiet buchnut po rucke, aby som nejedla tolko.

Janulik33

lilek, elena1234 viem, ze by som mala aj po 16:00 nieco zjest ale nejak mi uz netreba. Uz som si zvykla, nehladujem. Tento tyzden som na poobednej, tak si vzdy jedla zoberiem tolko, ze po 16:00 uz nejem. No pijem vela neslad. cajov a vody. Je mi tak fajn, nebojkajte. Tesi ma, ze zjem tak malicko a viac mi netreba :)

nikuska.zak

AHOJTE BABY !!!
PROSÍM VÁS CHCEM AJ JA NIEČO ZO SEBOU ROBIŤ... PORADTE MI HOCIČO ČÍM SCHUDNEM... LEN PROSÍM NIE DIETY S JOJOEFECTOM... VEĽMI ĎAKUJEM... CHCEM SCHUDNÚŤ ASPOŇ 7-8 KÍL :)