Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Helus

ahoj elena ja drzim tu 90 dnovku od 13.3 tak som zvedava,ako budem pokracovat.je to disciplina na dlhu trat,ale aspon ma to nauci stravovaniu,takemu zdravsiemu.Ja som sa aj racionalne stravovala,ale teraz som pridala viacej zeleninovych jedal a zeleniny AS je to o kombinovani.Ja viem ze su tu aj odporcovia 90 dnovky,ale po jej skonceni,viem ako sa budem dalej stravovat.To to ma uci,kedy a co.Nevravim,ked bude opekacky na zahrade,ze budem na ovoci,ale uz viem,ako to pokombinujem.

elena1234

majka,,superrrrrrrr gratulujem,,na akej vahe si presne zacinala??
Ja sa vazim zajtra,,,uvidme :)dam vediet ale nevidim to ruzovo :(
vsetky baby helus lilek janulka co je s vami??

Helus

Majka som rada ze ides pomalicky dole,aj ja som zvedava,ako bude u mna vaha klesat.drzim palceky v zhadzovani pa pa.

majka_21

Svieckovu ja zvyknem jest bud len s 1 knedlikom alebo so ziadnym (omacka a masko). Chuti mi to aj tak. Viem, ze podla niektorych by sa pri chudnuti malo vylucit pecivo, knedliky, kolaciky a pod. Ale to ja nerobim - kolacik si dam raz za cas, knedlik som jedla nepamatam kedy. Ale nahodou aj my mame svieckovu navarenu, tak uvidim co si dam dnes na obed :o).
Helus, ano, viem, ze sa to az tak moc neodrazi na vahe. Este som sa nevazila, ale pojdem sa :o)

tinka86

evaeaeva,
mi keď mávame sviečkovú tak ja najčastejšie to jedávam bez knedle, len omáčku s mäsom. Ale už som skúšala aj miesto knedle aj celozrnny chlieb normálne si poliať omáčkou akokeby knedľu a tiež som skúšala aj miesto knedle varené zemiaky. Najviac sa mi však osvedčila len omáčka a mäso.

majka_21

super lilek, len tak dalej :o). ja sa odvazim zajtra a uvidim ako na tom stojim. dnes som trosilinku zhresila tym, ze som okolo 18:00 zjedla trochu hranoliek (ale inak nic zle som nezjedla dnes).

lilek

inak janulik...ty mozno mas pocit ze nehladujes ale to nemusis citit tvoje telo proste hladuje :| ved si to vypocitaj ked naposledy jes o 16:00 a ranajkujes napr. 0 7...kolko hodin prejde 15 ci kolko a to je celkom palka...