Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Janulik33

Inak, kedze tvrdite, ze nezdrave je nejest po 16:00hod az do rana, tak snazim sa zjest nieco aj po 16:00. Je to vsak vacsinou ovocie, zelenina, jogurt alebo nieco ine - lahke. OK? :o)

Janulik33

Caute babenky,
som tu a sledujem vas kazdy den. V nedelu som sa vazila. Vysledok - ubytok 1/2kg, cize uz je to spolu -13kg od 1.januara.
Este chcem dat dole 7kg ale okolie mi hovori, aby som uz prestala, bo teraz som vraj OK.
Este pokracujem a drzim vam vsetkym palce!

pastelkaa

Ahojte kočky,
vidím, že sa vám darí celkom :), ja vás čítam stále, ďakujem týmto za motiváciu. U mňa to je 7 týždňov a 7 kíl dolu ani neviem ako. ( mám 88 teraz, veľa, ale prvýkrát v živote, čo mi to nevadí, asi preto, že niečo robím so sebou)Len som unavená strašne poslednú dobu a mám aj chuť na sladké, ale doma nič s čím by som zhrešila, takže v pohode....len tá únava, asi to bdue aj tým počasím a jarou, že by? nikdy som neverila na jarnú únavu, ale asi začnem, lebo toto nie je normálne....bola som už aj na korčuliach, tak dúfam, že budem mať na to viac času a počasie :) behať nemôžem, bolia ma kolená, musím ešte niečo zhodiť a potom to hádam bude fajn....držím prsty všetkým , šikovnice ste :)

majka_21

Elena, tiez ma to prekvapuje, ze ma to drzi uz 3. mesiac :o). Nikdy v zivote som takto dlho nechudla. Verim, ze mi odhodlanie pokracovat dalej vydrzi co najdlhsie. Ak bude zajtra teplejsie, tak uz zacnem plavat - tesim sa na to :o). Inak, neviem, preco ostatne holky uz nepisu. Bud prestali s chudnutim alebo pokracuju, len maju viac robotky.
Helus, verim, ze to vydrzite obe s dcerou a ze dosiahnete to, co ste si predsavzali.

Helus

Elena my mame s dcerou dnes ovocny den a je to 15 ty.takze do konca este dost,ale aj po skonceni v tom chcem pokracovat.

elena1234

majka to je super,,ze sa tak drzis,,je to obdivuhodne,,,

Ja som sklamana,,pretoze dnes som sa vazila a mam 1,3 kg viac ako minuly tyzden,,bola som chora a bola som cvicit iba jeden krat,...
mam z toho vycitky..
uz mi je troska lepsie takze zajtra uz pojdem,.
Som velmi nestastna z tej vahy,....a zajtra zacinam zase svoju bielkovinovu dietu...cca 6 tyzdnou...
dufam ze,,,,to zvladnem,,,kedze raz som to uz zvladla,,,potrebujem dat dole este 10 kg,,
Ked citam ako vam to tu ide mam z toho radost,,,dufam ze takto o dva mesiace budem moct dat prispevok v ktorom v napisem ze mam 55 kg,,
drzte sa baby a ako napisala zakladatelka toho clanku :
plnou parou vpred !!!

majka_21

Uf Helus, veru ide to pomalicky. Ale vzhladom k tomu, ze teraz este necvicim vobec (zajtra by som uz chcela ist plavat - dnes som otvaracie hodiny pre verejnost uz prepasla), tak by som mala byt rada, ze vobec islo nieco dole. Je pravda, ze este trosku kaslem (1-2x za den), ale myslim, ze pokial je uz teplucko, tak ist plavat mozem. Ako nevravim, ze mame 30 stupnove horucavy, ale v podstate teraz pekne svieti slnko, aj ked rano bola riadna zima a v noci prsalo. Ale uz mi ten bazen fakt chyba (nikdy by som si nepomyslela, ze mi bude tak chybat cvicenie) :-).
Elena, zacinala som z vahy 85 kg (ale uz som mala aj 85,5 kg). Takze sa tesim, ze sa vaha pohla spravnym smerom. Kedysi mi vadilo, ze som napr. aj tyzden stala na vahe, ale teraz mi to neprekaza... Podstatne je, ze idem s vahou dole.

elena1234

helus,,ja nie som odporcom 90 dnovej,pocula som o tom vela uz,ale dolezite je aby clovek zistil co je spravne a zdrave,,,a vedel zadelit jedla na zdrave a skodlive...
Kolko dni ti este zostava do tej 90 dnovej diety?