Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka_21

Lilek, nie este som to nezacala kombinovat so speeningom. Chcem najprv ziskat trosku kondicku (ktoru ako som zistila mam po 1,5 mesiaci bez cvicenia dost mizernu) a az potom pridam speening (otazka 1-2 tyzdnov denno-denneho plavania u mna). Zistila som, ze kedysi som nemala problem v pohodicke zaplavat celu hodinu a dnes som bola poslednych 5 minut uz taka unavena, ze som vysla z vody skor. Citila som uz vo vode chrbticu, unavena som bola... Ale to je normalne, ked som nechodila si myslim a postupom casu sa bude kondicka zvysovat. Inak som zaplavala asi 35 dlzok po 25 m (kedysi tych dlzok bolo 40). Chystam sa ist plavat aj zajtra samozrejme. Tak sa opat tesim :o)

lilek

caute baby :)

vidim ze aj na Vas pozitivne posobi uzasne pocasie :)

majka super ze po tak dlhej dobe konecne mozes ist plavat :) uz to aj kombinujes so spinningom?

ja som mala dnes 90 minut makacky v posilke. baby neverili by ste kolko komplimentov dostane zena od chlapov v posilke a aky su vsetci galantny :D vrelo odporucam ;)

inak co sa tyka tej kavy....ja ju tiez moc nemusim namiesto toho pijem denne liter a pol zeleneho caju je to zdravsie tak skuste ;)

janulik uz musis byt riadna kocka a co okolie ako to hodnoti?:)

co sa tyka zdravej stravy...ja odkedy mi trenerka nakazala tu spaldu ...nakupujem hlavne v DM drogerii...nie je to vobec drahe kupim si celozrne spaldove ceralie, celozrne spadlove vlocky kazde stoji okolo 1,50 co je smiesna cena, kupujem si pesto, a aj tie bio stavy :) a ked mam chut na sladke tak tie celozrne ryzove chlebicky s horkou cokoladou... jednoducho maju tam dobre veci a nie za take sialene ceny ako v bio obchodoch tak skuste tam... inak spaldove celozrne cestovinky s pestom...vynikajuci zdravy obed ;)

janulik...mne trenerka zakazala jest ovocie po 16:00, skor si daj zeleninu s bielkovinou ak mozem poradit ;)

mataBB

ja pijem 2-3 kavy denne od 18 rokov a nic mi z nej nie je, tlak ukazkovy

ked budes pit mate, ktory ma kofein, tiez mozes byt zavisla, tam nejde o zavislost na kave alebo na mate, ale o zavislost na kofeine, to je jedno v akom napoji to je

majka_21

Mata, nemam nic proti, len sa moze vypracovat zavislost na nej. No a som mlada, budem mat co chvila 23 rokov a stalo sa mi, ze som vypila niekedy aj 2 salky kavy denne, co nie je dobre.

mataBB

a co mate vsetci proti kave? ved kava nie je zla, obsahuje antioxidanty..ani v beznych mnozstvach nezvysuje tlak, ako sa volakedy hovorilo, az ked clovek pije vela salok denne

kava zacina byt zla az vtedy, ked si do nej da clovek cukor, pokym je bez cukru tak vobec nie je nezdrava

majka_21

Pastelka, v drogerii som si v meste tiez vsimla nejake vyrobky (sladkosti, myslim nejake ovocne stavy a tak...). Neviem, kolko stali. Bio vyrobky (dzusy) som videla aj v Kauflande alebo v Tescu, ale to bol len taky malicky pultik. No ja sa chcem odnaucit pit kavu, tak preto ten mate caj. Uz som sa inak vratila z bazena a "tesim sa", aku budem mat svalovku - normalne citim chrbticu, nohy... no parada :o). Ale skvely pocit to bol byt opat vo vode :o) Zajtra pojdem opat ;-)

pastelkaa

Ja som včera naďabila na stránku, kde boli prezentované produkty na báze bio a zo špaldovej a celozrnnej múky, ochutené trstinovým cukrom, a aj nejaké kekse a sušienky, aj slané tyčinky,..predávajú ich v jednej drogérii, čo som ani nikdy nejako neriešila, keď som tam bola, tak to pôjdem omrknúť, ako je to cenovo a keď už bude veľké zúfalstvo tak si asi kúpim radšej také niečo sladké.....uvidím no, aj keď dúfam, že tá chuť ma nejako prejde. Na dnes som sa poriadne vyspala a uvidím, čo to spraví so mnou, lebo som fakt leva chodila...majka, hej ten čaj pijem tiež, len teraz nemám čajové obdobie, resp. vypijem len zázvorový, inak by som už dávno siahla po maté, alebo zelenom, ale teraz mi nechutí

majka_21

Dnes som sa uz rozhodla, ze o 13:30 idem na bazen. Huraaaa... :o). Este tak 1x do dna ma chyti kasel trosicku, ale to len taky suchy a potom nic. Takze uz idem. Mna ked chyti chut na sladkosti, tak si dam bud kusok kolacika (ale to uz len raz za uhorsky rok) alebo si dam BE-BE dobre rano (1-2 kusky). Pokusam sa vyradit kavu a namiesto toho sa snazim pit Mate caj. V podstate tiez obsahuje kofein, takze malo by mi to pomoct. Beriem to ako tu lepsiu alternativu. Vazit sa snazim nie kazdy den (co je u mna uspech ze som sa napr. nevazila uz 2 ci 3 dni) :o). Najblizsie sa odvazim napr. az v piatok alebo sobotu. Chcem chodit plavat teraz opat kazdy den a uvidime no. Ale inak tesim sa, ze mam vela energie, slniecko zacina svietit, vtaciky ma naplnaju energiou... super :o) Jar na mna vplyva velmi dobre :o). Tak o 2 tyzdne asi si pojdem kupit rifle (teraz na to nemam cas a este mam v podstate co nosit), tak som zvedava, ake cislo si kupim (naposledy to bolo 34).

Janulik33

Alex,
momentalne jem 3x denne, nie skor ako po 4 hodinach. Male davky, snazim zdravo. Cvicim denne 1hod zumbu. Vela pijem cistu vodu, neslad. caj. To v skratke. Podrobnejsie pozri nizsie moje pripevky od 1. januara. Zacinala som castejsim jedenim a postupne som davky znizovala.

Alex265

Janulik 33

prosim ta,ako sa ti podarilo tak krasne schudnut? ja sa trapim a vaha stale stoji,alebo ubuda velmi malo a pomaly :(