Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Helus

janulik 33 mas pravdu,ta 90 dnovka ma fakt bavi.Ja tiez milujem ovocie,a mam ho kazdy den doobeda dost,to mi vyhovuje.A kazdy 4 den mam ovocny,takze doobeda ovocie,do 15 a potom uz zeleninkove polievky,co mam rada,som zvedava ako sa moje telo rozbehne.zatial som spokojna.Dnes sme boli s priatelom na zahradke po zime okopavala som cibulku a jahody.ja som mala z domu zemiakovy privarok,taky aky mozem,a on mal opekane spekacky z grilu,Vobec ma to nelakalo.To je super,ani ma nenahovaral,nech ochutnam,to je dobre.

pastelkaa

lilek, ja som si tam kúpila sušené banány a sú uplne iné ako tie z obchodu, nie sú tak sladké a ešte som si kúpila takú tyčinku z ľanových semienok a ešte nejakých semienok s trstinovým cukrom, len bola na mňa trocha prisladká, ale ako rýchla desiata alebo olovrant celkom fajn. špaldové cestoviny kupujem normálne v obchode, iné už ani nezjem, ale skúsim teda aj múku špaldovú, ja kupujem celozrnnú a chutí mi oveľa viac ako biela a čudujem sa, že aj môjmu okoliu zrazu chutí všetko viac ako keď som piekla z bielej :) a chcela by som si kúpiť tie marhule sušené ešte a jablká, lebo z normálneho surového ovocia sa vyhadzujem ako puberťák a ja ovocie zbožňujem, tak možno toto bude lepšie...
no tak možno ten očistný deň ani ja nevydržím :)
lilek super, že sa ti posilňovňa páči a tie buchty nerieš, vycvičíš....

majka_21

Lilek, kolko si schudla odkedy cvicis s trenerkou? Ako casto s nou cvicis? A tie spaldove cestoviny maju odlisnu chut nez klasicke?
Ja som dosla akurat z plavania, bolela ma hlava, ale uz mi je lepsie :o).

lilek

pastelka aj dnes som bola doplnit zasoby :) kupila som spaldove cestoviny klasika a skusim aj tu ich bio bolonsku zeleninovu omacku tak som zvedavaaaa zajtra po treningu si spravim :)) co inak odtial nakupujes? :)
a ten ocistny den je podla mna v poho len ja by som to nevydrzala :)
baby dnes som zhresila.. po obede som mala 2 male paree buchty sice tam bolo minimum lekvara ale aj tak...no a za trest ma nafuklo :D tak vecer idem kupit zeleninku a tuniacika na salatik :)

inak dnes mam taku svalovku ale to je dobre :)

janulik tak je treba ist na nakupy uz je letny tovar vonku
;)

majka_21

Juj dievcata, ja sa dneska citim taka unavena... Zeby jarna unava? Ale plavat chcem ist aj tak. Normalne zaspavam a to je este len obed :o) Asi si spravim kavu alebo zeleny cajik. Nech ma to vzpruzi trosku :o)

pastelkaa

lilek, presne tú drogériu som myslela :), len som nevedela, či sa môže menovať....
janulík gratulujem, super úspech, vau...
baby ja premýšľam, že by som si dala jeden deň taký očistný na vode a čaji, len neviem, či to nepraví viac zloby ako osohu. Voľakedy som to tak sem tam robievala, a cítila som sa dobre, len neviem či mi to potom telo nevráti.....tak riešim dilemu.

Janulik33

Helus, dakujem :) Vsimla som si, ze ti 90 dnovka prospieva ked si pisala, ze vaha ide dole. To je super! Myslim, ze ta to aj bavi, vsak? :) Zrejme kazdemu vyhovuje ine. Mne sa nechce pre seba si nejak zvlast varit a dodrziavat striktne co ktory den jest. Mam napr. velmi rada ovocie, musim ho mat kazdy den.
Drzim palce, nech ti to pomoze.

Janulik33

lilek, okolie je uplne super. V praci pocuvam casto, ze som schudla, ako sa mi to podarilo... Uz som asi 9 babam napalila na DVD zumbu :) Manzel sa len usmieva, ze ma uz nebude mat za co chytit. Vcera som bola u mamy a povedala, ze mi pristane, aka som teraz :) Este chcem dat dole 7kg. Uvidime, ci sa podari. Len veci mi padaju. Hlavne nohavice. Mnohe som dala neteriam, co mi uz boli tesne a teraz by sa mi tie veci zisli :(
Od minuleho tyzdna si davam na obed ovocny salat, takze poobede uz ovocie nejem.
Drzim palce, nech ta trenerka krasne vystihli :)
Aj ostatnym prajem vela sil vydrzat.

Helus

Ahoj Majka ja varievam aj pre priatela jedla,ale da sa to.mam aj deti,sice dopspele,ale obedy a vecere varievam normalne.Da sa to len treba chciet.tento sposob mi maximalne vyhovuje.Drzim ti palceky pa pa a drz sa.