Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plnou parou vpred

Príspevok v téme: Plnou parou vpred
DevilsAngel

Ahojte dieťáci :) Tak dnes je môj veľký deň, rozhodla som sa že začnem na sebe makať, pretože mám pocit že mám nejaký zlý prášok na pranie, všetko mi je menšie a menšie...
Ak sa aj medzi vami nájde niekto kto má dosť toho otrasného pohľadu do zrkadla nech kľudne napíše a pokecáme, poradíme, podržíme :)
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

pastelkaa

Ahojte baby,
ja vás sledujem pravidelne, len nemám akosi čas prispievať
majka, neboj nepriberieš pokiaľ sa budeš stravovať pravidelne. a skús prechádzky, keď z bazéna kašleš, nie je tam studená voda?
ja chodím teraz strašne veľa na prechádzky, keď nestíham nič iné tak aspoň hodinku denne sa prechádzam, prípadne les, do kopca,vždy lepšie ako nič si myslím, lebo som strašne unavená posledné dni, mám toho veľa v škole aj v práci, nestíham nič akosi..
mne váha klesá, ale pomaličky, dokonca nové rifle čo som si kupovala pred dvoma týždňami mi padajú, musela som si dať opasok....pleť sa mi dala celkom pekne doporiadku, aj keď ma teraz čaká menštruácia tak som zvedavá na pažravosť a nafúknutie, dúfam, že nebude....
držím prsty kočky, nech sa vám darí tak ako si predstavujete

lilek

Ahojte baby :)

Elena - prosim Ta vies mi vysvetlit vlastne co su to tie sacharidove vlny? uz som o tom parkrat pocula aj citala ale moc som tomu neporozumela a celkom ma to zaujima ak by si mi to vedela laicky vysvetlit :)) dakujem

ja sem inak pozeram kazdy den....tiez mam pocit ze baby pisu pomenej :(( ale tesi ma ze su tu stalice s kt. sa da pokecat :))

janulik :) mne vravela trenerka ze ak dlho stojis s vahou niekedy je normalne si dat jedno...kaloricke jedlo...rozhybes tym metabolizmus

ja mam dnes po 90min treningu :) uz aj telo si zvyklo cize uz viem aj po treningu sa hybat :D zajtra idem tiez a potom ma caka cely den ucenie :(( naozaj to cvicenie je teraz jedina radost moja....na konci aprila musim odovzdat hotovu diplmovku a za chvilu statnice.... dufam ze statnicovat budem uz v stihlom pevnom tele :D

cayenne

majka_21
Určite vieš, že chudnutie sa začína v hlave, skús myslieť pozitívne, veď aj zdravá životospráva je veľmi dôležitá, nielen cvičenie. Už dlhšie som sledovala tvoje príspevky a hoci som nepostrehla ani jeden tvoj jedálniček, páči sa mi, že do chudnutia ideš pomaly a neženieš sa bezhlavo do krátkodobých diét. Určite sa daj najprv zdravotne do poriadku a až potom rieš plávanie ( aj pre mňa je drogou ;) ) a okrem toho aj spinning je fajn. ;) Držím palce, zvládneš to ! ;)

Janulik33

Cawte,
vcera som mala vaziaci den a zistila som, ze stojim s hmotnostou. Ziadny ubytok ale ani prirastok :( Bude to asi tym, ze cez tyzden som moc necvicila - nebol cas, povinnosti, rusny tyzden. No a v sobotu sme mali oslavu a na nej som nieco aj papala, by sa urazili hostitelia :)
No neva, od dnes zas pokracujem v chudnuti a v nedelu uvidim, co ukaze vaha.
U mna teda zatial -13kg od 1. januara.
Drzte sa a ozvite babky.
P.S. Majka, vsak a speening je fajn. Hlavne, ze sa hybes a kalorie palis :)

majka_21

Elena, ked ja sa bojim jednej veci, ze priberiem naspat. tak 3 mesiace zhadzujem ako blba a teraz v kratkom case moja snaha vyjde nazmar? Ved aj 1 kg som zhadzovala dlho (ale priberiem za kratko).
Povacsina bab tento portal uz len asi sleduje ze? Asi preto tak malo pisu.

elena 1234

Ahoj majuska,,,ach to plavanie,,,to nieje tragedia ,bola si chora ako si mohla chodit,,
Ja som bola tak tiez pred 2 tyzdnami a nebola som tyzden cvicit.
Ano myslim si ze spinning 3 krat tyzdne ti staci to mas akurat kazdy druhy den...
Telo musi jeden den aj odpocivat...a zregenerovat sa... :)
A ako sa vam baby dari s vahou .?
uz sem pisete velmi malo....
Ja som sa dnes vazila...
minuly tyzden som zacala so stravou nazov :sacharidove vlny ...
minuly rok sa vdaka nej schudla 15 kilogramov,,a nevratili sa ale musite si vahu vediet strazit a cvicit ..
Minuly tyzden som zacala,,zo 65,6 kg,dnes mam 63...takze pokracujem dalej,,8 kilov je este stale navyse...
skusili ste niekto uz tento druh stravy?
a plus cvicenie samozrejme.
Ja chodim 3 krat do tyzdna na 2 hodiny,posilovanie,,beh,lyzovanie spinning...Ale beh je naj.
Drzte sa ostatne baby,,

majka_21

ahojte holky, takze ja opat prerusujem plavanie - mam nervy nenormalne. 2 tyzdne som bola doma necele bez kaslu... a teraz sa mi to vratilo. mna asi vazne trafi. tak nic, dam sa opat dokopy, chyta ma chut na sladke nenormalna a plavanie necham tak na maj-jun. dovtedy ked mi bude lepsie zacnem so speeningom cisto. takze na speening pojdem tak 3x do tyzdna. bude to stacit? co myslite?
lilek, ine cestoviny nez tie bezne z obchodu som este nikdy neochutnala, takze raz mozno skusim aj tie spaldove :o). inak susene ovocie mam aj ja rada (ale najradsej mam banany a popri tom ovoci mam rada oriesky - lieskove, kesu...)

lilek

caute baby,

konecne piatok co? :)

majkaa no ak spravne ratam tak toto bude 2,5 tyzdna...vahu neviem kedze nemam vahu doma...budem musiet pockat kym sa dostanem k nejakej u priatelovych rodicov :D ale to je dobre ze sa vazim tak raz za tyzden, dva aspon nestresujem :) ale celkom som spevnela ...ked zistim vahu dam vediet ;)

co sa tyka tych spaldakov co ja viem chutia sice trosinku inak ale podla mna rozdiel nepoznas a su dokonca lepsie :) skus aj spaldove pecivo chuti mi ovela viac nez normalne :) celkom som si tu spaldu zamilovala :))

pastelkaa hej hej maju tam velmi dobre sladkosti aj susene ovocie, ja osobne milujem tie bio kesu oriesky tie su fakt bozske :) a este tie celozrne ryzove chlebicky s horkou cokoladou mnam :)) tie banany vyskusam moze to byt dobre :)

uz mam dnes po treningu citim cele telo :) a v pondelok sa tesim na 90 minutovy to sa uplne odpalim :D

inak baby mam neskutocnu chut na cipsy :////

pekny vikendicek ;)