psa urcite ziadnym samponom neumyvaj, zvlast ak je to sampon pre ludi, moze mu to len ublizit. navyse ma potom tendenciu sa vyvalat vo vsetkom moznom len aby sa tej aromy samponu zbavil pretoze mu to smrdi.
inac ja som takisto vyhodil vsetky sampony do kosa. mal som x problemov - vypadavanie, lupiny, mastnota, svrbenie pokozky. tak som vyskusal toto a ked sa po niekolkych tyzdnoch ta pokozka ukludnila, tak vsetky problemy naozaj z 90% zmizli. vlasy urcite nijak nesmrdia, su ale omnoho pevnejsie, nelamu sa, nic ma nesvrbi, proste nemam problemy. urcite vsak nemaju take super vlastnosti ako tesne po umyti samponom, su trochu na dotyk mastnejsie, ale tak to asi ma aj byt a je to prirodzene, hlavne nie je to ako u samponov, ze sa striedaju akesi cykly velmi peknych vlasov tesne po umyti a katastrofalnych vlasov dlhsie po umyti... nie su tie vlasy perfektne ako z reklamy, ale maju dlhodobo dobru kvalitu a hlavne citite sa s nimi velmi dobre a pohodlne. treba vyskusat a vydrzat prvych niekolko tyzdnov kym si organizmus najde povodnu stratenu rovnovahu