Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziadne prsia...

Príspevok v téme: Ziadne prsia...
ZuZulla

Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((

Spaghett

Výhody malých pŕs: neovísajú =D, nevadia pri športe, mne osobne ani pri pogovaní a blbnutí na koncertoch =D. Priateľovi sa páčia =). A keď nemám čo dať do výstrihu, tak push - upka pomôže =D. Takže ja som spokojná =).

Spaghett

Mne tiež liezla moja postava na nervy, ale teraz som s ňou už zmierená =). Vieš, koľko báb by chcelo takú postavu, akú máme my? Nemusím riešiť, koľko toho mám zjesť, aby som pribrala...lebo aj tak len tak ľahko nepriberiem =). Občas ešte stále začujem dáke narážky na moju postavu, ale ja mám trápne komentáre od trápnych ľudí v paži, netrápia ma =). Nie všetko je len o prsiach =).

adusha

spaghett: ja mam podobne miery 168cm a tak 47kg... cize som chuda a je to urcite tym.. no co uz hlavne ze som zdrava :)

Spaghett

Och, baby. Ja mám 170 cm, 48-49 kg, prsia ledva 1ky, malý zadok...Som tenká od prírody. A aj napriek tomu mám úžasného, milého, inteligentného, rozumného, krásneho, sexi chalana, ktorému sa páčim taká, aká som =). Ja som so svojimi prsiami zmierená =). No a čo, že ich mám malé? Aspoň si ich s priateľom môžme porovnávať, že kto má väčšie =). Ja som spokojná s tým, čo mám =).

adusha

ja mam tiez male prsia a viem ze este mam trochu casu na to,aby mi dorastli- to aj dufam,ze dorastu.. no zatial to nevyzera tak ze by sa im chcelo a dost ma to stve :-/