Ziadne prsia...

Príspevok v téme: Ziadne prsia...
ZuZulla

Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((

Spaghett

Ja som so svojimi prsiami spokojná, naozaj =). Aj keď mám 1ky =). Ale ak vám prekáža, že máte malé prsia, pre mňa za mňa choďte na plastiku. Ja som so sebou spokojná a vyrovnaná =). A nechodím sem kvôli tomu, že si tu riešim komplexy, ale čítala som si články na tejto stránke a zašla som aj na toto fórum. Ja komplexy nemám =).

adusha

kroki- tiez si myslim,ale su aj taki ludia.. mne osobne to dost vadi ale stale dufam ze mi este aspon trochu narastu.. :-/

prsia-JA

Baby aj ja uprimne závidim všetkým vám ktore ste sa dali na silikony. Kupovat podprsenky je pre mna horor.. Vacsinou mi ziadna vobec nestoji,proste skusam si ju a vidim tam NIC ,.. Darmo si dam kade ake vypchavkove,ked to nemá Čo vypchat tak to tak aj vyzerá .. Tiez sa hanbim pred priatelom . Nie som ani nijak štíhla.. 173/60, 19ROKOV. . A mat peniaze,povolenie od nasich (to asi nebudem mat nikdy) tak si silikony dam aj zajtra . no PREKAZA mi ze nemam prsia. Vystrihy,plavky su pre mna tabu . a NEBUDEM SA TVARIT ZE MI TO NEVADí KED TO AK NIE JE ..

korki

baby, sorry, ale ja to fakt nechapem. ako zena nema ziadne prsia a nevadi jej to.

podla mna jej to vadi, len si to nechce priznat.

a radsej budem vylepsena umelina, a stastna ako prirodzena a nestastna cely zivot. ved zivot je taky kratky, preco si ho zneprijemnovat, ked sa da vsetko napravit...

a len tak ma napadlo. naco sem potom chodia na toto forum baby, ktore nemaju ziadne prsia a su s tym spokojne, zmierene. ved forum sluzi na to, aby sa pomohlo, alebo riesilo nejaky problem... tak naco su tu take, ktore problem vlastne nemaju???

zuzkas

ahoj zuzulla.
aj ja som mala problém s malými prsiami.vždy som bola štíhla,pred deťmi som mala také 1,5ky tak to sa ešte dalo nemala som žiadne komplexy a bola som hrdá na svoju postavu ako celok.po 2 deťoch mi neostali žiadne prsia len vypuklá hrudná kosť a už som nemala chuť chodiť ani na kúpaliská,žiadne výstrihy,vkuse som riešila vypchávky a proste som bola nešťastná!nikdy by mi nenapadlo,že sa raz dám na silikonové prsia.vždy som si myslela,že to majú len také nejaké fifleny,alebo herečky a že tie ženy vymýšlajú a tak.tiež som si myslela,že ktovie aké komplikácie z toho môžu byť,škaredé jazvy,bolesť...proste videla som v tom len samé negatíva.toto leto som sa rozhodla,že niečo s tými mojími lentilkami treba urobiť.muž bol najprv proti,ale nakoniec mi to schválil.som 3 mesiace po opke a som šťastná!teda sme šťastní spolu s manželom!konečne mám vysnené 3ky,už ani necítim že som niekde bola,prsia mám úplne ako svoje,sú mäkké a vôbec nieje vidieť,že sú to silikóny.pre chlapa by som si prsia niky nedala spraviť,ale urobila som to PRE SEBA!

adusha

spaghett: to mas pravdu :) ja mam svoju postavu tiez rada,vobec mi nevadi ze som chuda aj ked ludia naokolo maju tiez narazky ale co ma po nich :) a tie push-upky mam 2 ale asi nie moc dobre lebo nejake zazraky nerobia :D skusim este popozerat mo nejakych inych.. nevies o nejakom dobrom obchode? :)

adusha

spaghett: to mas pravdu :) ja mam svoju postavu tiez rada,vobec mi nevadi ze som chuda aj ked ludia naokolo maju tiez narazky ale co ma po nich :) a tie push-upky mam 2 ale asi nie moc dobre lebo nejake zazraky nerobia :D skusim este popozerat mo nejakych inych.. nevies o nejakom dobrom obchode? :)

Spaghett

A čo sa týka plastiky: na tú by som určite nikdy nešla! To by som už nebola ja, ale vylepšená umelina! =) Ja som za prirodzenosť =).

duri00083

Moja ma silikony a ziadne jazvicky nevidno dneska to vedia dobre urobit ale tie bolesti co mala po operacii boli hrozne ...no ale zvysilo jej to sebavedomie ...i