Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
silviklh padaj si spat do svojej silikonovej temy, tam si o tom pis, ked sa tu potrebujes rozculovat nad tym, ze nejaka maloprsana nechce svoje jednotky vylepsit umelinou :) preco neveris, ze su aj take zeny? ze su zeny, ktore su so sebou spokojne, aj ked nie su dokonale? ze su zeny, ktore si uvedomuju svoju vnutornu hodnotu, pekne sa o seba staraju a vedia zaujat aj s letiskom na hrudi?
Ja sa smejem z vás, vy zakomplexované osôbky! =) A keby niečo - ja na plastiku peniaze MÁM, ale žiadnu plastiku NEchcem! Omnoho radšej míňam tie peniaze na iné veci ;) Ale nejdem sa tu s vami hádať, ja som so svojou štíhlou postavou spokojná ;). Majte sa pekne, bye bye ;).
silviklh:))))jasné,že nie teba som len reagovala na tvoj príspevok:)
silvikh jediný problém je,že bud nemá peniaze alebo guraž na to,aby si ich dala spraviť...keby hej tak už ich dávno má
a s tou vylepšenou umelinou to fakt prehnala,si asi ešte ani silikony nevidela,ked takto rozprávaš,ti môžem povedať,že by si ich ani nerozoznala od pravých:)
vebe, najprv pises, ze kazdemu je jedno, ake ma zena prsia a o prispevok dalej hovoris, ako to zamaskovat.. ja tomu nerozumiem asi... a preco sa zameriavat na ine casti tela? ved kaslat aj tie, nie? tucne boky,velke brucho, celulitida? ved to muzov predsa vobec nezaujima,,
Spaghett
si riadne trápna :D :D nemôžem zteba :D tak si hladkaj tie tvoje jednotky,keĎ su take super sexi :D
aj ja si idem dať silikony,tiez len kvoli sebe a predstav si,ze tiez mam chalana,ktorý tie moje krpane lubi a tiez ma spoznal vtedy,ked videl ake mam prsia :D
chod traposit inde prosim ta,skryto zavidis,tie tvoje reci-silikony by so msi nikdy nedala,nechcem byt vylepsena umelina :D trapas...
ty si taka vylepsena .icovina....
ach,vytocila som sa kvoli blbej :D
ja nechápem o čo tu ide a či sa male prsia páčia alebo nepačia chlapom,ved to je v prvomrade o nás a ked mám komplex ako aj zakladatelka tejto diskusie tak jednoducho plastika je riešenie a presne nie každá žena ma len malé prsia ale po pôrode napr.aj ovisnuté aj tie su pre chlapa sexy podla vás???a ked už rozoberáte chlapov tak jasné,že len nenormalnemu chlapovi by sa nepáčili pekné plné prsia,čo si tu chcete nahovoriť???
jeanny, co by si sa musela ist zahrabat. Dobrym pradlom a vhodnym oblecenim sa da vselico osalit. To najdolezitejsie pre nas zeny ci dievcata je, mat sa rada a akceptovat sa take ake sme, co je na nas pekne to zvyraznit a hlavne najst svoj vnutorny pokoj a sebaistotu. To je asi hlavny problem vsetkych tych, co sa prilis trapia svojim nedokonalostami. To co pisem nie je teoria, myslim, ze som od vacsiny tych co sem pisu starsia a mam uz nieco za sebou a vidim veci fakt uz trochu inak (no ale vykopavka, to nie som)
možno to bude od veci,ale chalani v triede na strednej si dali volbu, ktorá baba má najkrajšiu postavu...a hádajte aké velké prsia mala...no podprsenku nemusela nosiť nikdy a to sa im lubilo najviac...