Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
bolest je individualna:-)
niekoho to boli velmi,niekoho stredne,niekoho vobec,zalezi od prahu tvojej bolesti.
idem si dat laserom robit oci,viem ze to bude sakra boliet potom,ale tiez ver,ze to stoji za to :-) a silikony,po takom rocku uz ani nevies,ze ich mas :)
treba o tom daco vediet a potom hovorit
(vsetko pisem v dobrom :) )
ja urcite nezavidim a urcite by som si do tela nedavala cudzi predmet. nehovorim ze v tom dokumente ukazovali len to zle. zenske boli s vysledkom spokojne, ale vraveli ze by si to 2x rozmysleli kvoli tej bolesti keby vedeli ze bude az taka. ja tu nikoho nesudim, nech si kazdy robi co chce. ale ja osobne by som to nerobila, mne by to za tu bolest nestalo. len si hovorim svoj nazor, to sa hadam moze.
zuzulla tak kamaratke povedz ze ti to prekaza ked ta podpichuje a hotovo
Zuzulla
podla toho kde ides na opku. Ja som bola v kosiciach na sukromnej klinike. Chirmed. Som spokojna. A nemusis cakat dlho. Aspon tu. Do mesiaca si prsnata. Aspon tu. Ale
v bystrici sa caka aj rok. A k tym Dckam. Mam ich a vobec ich necitim. Nevadia. Ani tazke nie su. Pouvazuj.
Flow 333 a kolko to cele trvalo ked si prisla za doktorom a povedala ze chces silikony ?..musela si dlho cakat alebo ako to chodii...viem ze mna by nasi v tomto aj podporili uz sa ma na to pytali ci nechcem ale povedala som ze nie ... ale zasa bojim sa toho ze by som mala nieco co neni mojee ... musim to premysliet
kraskyvlasky,
je riadna blbost,co si povedala!za tu bolest po operacii to rozhodne stoji! za to,ze si videla dakedokumenty,kde ukazovali len to zle,ach jaj..ale nejdem riesit,taketo reci maju vacsinou (nehovorim,ze to je aj tvoj pripad) take,ze zavidia,lebo na to nemaju,alebo neviem,uz preco to nepodstupia.
pokial si nevidela pracu nasich doktorov,radsej sa k tomu nevyjadruj,dobre? :)
Ved jasne ale ked ma niekto napr kamoska podpichne na plavarni ked sme alebo tak hocikedy ked na to pride berem to zo srandy ale vo vnutri ma to stve a najradsej by som jej dala facku a priala nech si to skusi vymenit ... ale nedavam to najavo nech nevyzeram jak zakomplexovanaa... a tie Dcka to veru nezavidiim ale vies ked vidis baby s takymi peknymi Bckami neni ti to luuto ??
Jasne snazim sa brat to ok su na tom aj horsie ludia ja to berem ale aj tak ma to proste stve ...
Kraskyvlasky
Len ta vyvediem z omylu, ze tak ako pocas tehotenstva prsia narastu tak aj dvojnasobne zmiznu. A ostanu ti z nuliek -1.
Zuzulla
mam silikony, ziadne jazvy. Malicku ciarku pod prsnikom. Nemusis nic menit pokial je vsetko ok. Mas ich na cely zivot. Ale musis to chciet Ty. Ja by som si nikdy nedala prsia kvoli chlapovi