Viem , že laska je o inom ... nie o tom ake ma zena prsia ja asni v podstate nemam problem najst si partnera ale vadi mi to a hanbim sa vyzliect uz som toho o tom precitala kopec aj ta modelka co ma malicke prsia a jaka je predsa slavna lenze ja mam este mensie .. ja skoro no fakt skoro ziadne a potom napr. taka kate hudson tiez skoro ziadne ale aspon nieco ... ja už neviem co si mam o sebe mysliet ... chalan ktory mi vravel ze mu to nevadii... nakoniec sa na mna aj tak vykaslal ked sme sa spolu vyspali ... jednoducho vyzera to skaredo .. chalansky ... plastiku nechcem ved potom ostavaju zevraj aj tak jazvy ...waa neviem ako sa s tym zmierit:((
Ziadne prsia...
No ja osobne som videla zopar dokumentov a poviem ti..za tu bolest po operacii to fakt nestoji. Ja som chuducka a mam taktiez male prsia, resp ziadne. proste A. a este k tomu bradavky ako male decko, cize od dietata ziadna zmena. Tiez ma to isty cas trapilo, ale potom som si povedala. za 1. mam kamaratku ktora ma Dcka, doteraz si nenasla podprsenku co by jej uplne sedela. ma problem, ze ich ma hrozne dosiroka, cize zboku jej vzdy vyliezaju a ked chodi behat hrozne jej to prekaza. urcite je to aj ista zataz na chrbticu. cize vdaka bohu ze niesom ten isty pripad. za 2. vsetky zeny vravia, ze po dietati sa prsia zvacsia. po 3. na starobu ti nebude mat co ovisat :)) ja mam priatela vyse 2 rokov a nikdy si nestazoval. nikto nie je dokonaly, kazdy ma na sebe chybu. my dve mame male prsia a ostatne baby maju zase trebars krive nohy. my v rodine male prsia nemame, ja som hadam jedina a ked sa este porovnam s mojou mamou... :)) treba si zo seba vediet spravit srandu ako taka Adela Banasova. vzdy ked ta to bude trapit, spomen si na tie baby, ktore by chceli mat radsej male ako take Dcka ktore im zavadzaju. ked to nejakemu chalanovi prekaza, je to proste zmrd a aspon na to lahko prides :) hlavu hore! pekny vecer :)
kup si dermacol krem push up a natri si, vmasiruj tento krem, prsia rano aj vecer, skus
jj te push up si zaobstaram ... a gymplak mne nema ani co v podstate spevniet :D
pri kvalitnom sexe ti spevneju
zuzulla ...nemusis to riesit väcsimi podpresnkami,staci spravna pushupka.ja to tak riesim uz hodne dlho:)
Neviem to som len citala niekde a kukala som fotky po operaciii a nevyzeralo to pekne ale to boli fotky ked to este nebolo zahojene... ved hej ... je to mozno najlepsie riesenie dat si spravit silikony ja si pod tym nepredstavujem hned balony ale take normalne ..aa je pravda ze sa to po case musi znovaa po niekolkych rokoch vymienat ???.. tie inplantaty?... hej hej aj keby si najdem takeho ktoremu to nevadii budem sa bat ze ho to omrzii ...
ahoj,kto ti povedal,ze po plastike zostanu jazvy?ked mas sikovneho chirurga,nebudes mat ziadne skarede jazvy.ja mam 22 rokov,nulky a v juni idem na operaciu :-) vies,ked sa povie silikony,ludia si predstavia neviem ake balony,ako napr.Pamela anderson,ale poviem ti,za posledny mesiac som videla hadam sto zien,co maju silikony,ale maju krasne prirodzene prsia,neuhadla by si NIKDY,ze su to silikonove prsia :-)
a treba najst jednoducho chalana,ktoremu nezalezi na velkosti poprsia..mojmu moje nulky nevadia.idem na opku kvoli sebe,lebo tiez mi to vadi :)
ako napisal AdamKrt,debilovi to vadit bude....
noo nie som uplne chuducuka ale chuda som ... ale my to mame v rodine aj ... moja mama ma male tiez aj teta aj babka ... oni to riesia popdrsenkami o nieco vacsimi ale ja sa necitim dobre ked mam vacsiu podprsenku tak nosim uplne tu najmensiu
zuzulla,som sice o trosku mladsia,no su to len 2 roky a ten isty problem mam i ja.U mna je to pravdepodobne sposobene nizkou vahou,respektive podvahou.Niesi ty tiez chuducka?
no, ako pise adam...aspon lahsie vyselektujes chlapov :)